prev
1 / 1
next
Spectral Brick
BRICK. Het hoeft niet ingewikkeld

Bombastisch geluid, maar waar vandaan.

Ervaar een leven met BRICK. Het eerste tv meubel met het geluidsysteem verborgen in de sokkel. Terwijl u de techniek achter het geluid niet ziet, geniet u wel van een geweldige homecinema ervaring. Achter de luxe glasfronten is ruimte in overvloed voor de verschillende randapparatuur.

Download hier het magazine in PDF inclusief prijzen.

prev
1 / 1
next
Spectral Brick
Dit draagt BRICK eronder

Karakteristiek voor BRICK is de teruggetrokken sokkel. Hierdoor lijkt het meubel boven de grond te zweven. Naast de standaard, zwarte sokkel is er ook een rvs gepolijste sokkel. Is zelfs dit niet indrukwekkend genoeg? U kunt de sokkel ook uitvoeren met het BRA1 soundsysteem, of het Bose systeem. Niemand zal begrijpen waar dan dat indrukwekkende geluid vandaan komt.

Spectral Brick
Simpelweg inpluggen

Ook BRICK is nu uit te rusten met een dockingstation voor Apple of Samsung. Bij de iPhone van Apple bijvoorbeeld is het een kwestie van inpluggen en u speelt direct muziek en video af via de TV en het soundsysteem van de BRICK. Bijkomend voordeel: uw iPhone of iPod wordt meteen opgeladen.

Spectral Brick
Geen zichtbare kabels

De BRICK is het eerste tv meubel met een soundsokkel optie. Een greeploos design in elke gewenste kleur waarachter de apparatuur verborgen is. Danzkzij de soundsokkel heeft u geen last van rondslingerende kabels of zichtbare speakers. Kies daarbij nog voor de draaibare tv-beugel voor een schitterend zwevend effect van de tv.

Spectral Brick
Afwerking tot in het kleinste detail

Kies bij BRICK voor een afwerking met glazen zijkanten. Zo wordt elk BRICK tv meubel nog mooier. Elk detail komt nog beter uit. Wilt u het helemaal af maken, dan is er de keuze voor een hoogglans gepolijste rvs sokkel. Deze optie laat elk BRICK meubel helemaal zweven.

Spectral Docks
Apple en Samsung docks voor Cocoon

Apple en Samsung in één hand. Het klinkt misschien gek, maar bij Spectral zijn wij van mening dat er voor beide topmerken een oplossing moet zijn. Spectral ontwikkelde daarom voor Apple en Samsung unieke docks. Vervaardigd in eigen huis uit massief aluminium.

We will dock you.

SPECTRAL DOCKS 

Spectral Docks
Opladen en direct afspelen

Het unieke van de Spectral Docks is dat elke dock uitwisselbaar is. Wanneer je een echte Apple fan bent maar langzaam toch de overstap naar Samsung wilt maken, geen probleem. Met een simpele handeling wissel je de dock en de docking is weer klaar voor gebruik. Plug and play.

Spectral Brick Sound
Bombastisch geluid, maar waar vandaan

De soundsokkel van BRICK is geschikt voor verschillende SPECTRAL soundsystemen maar ook voor Bose systemen. Achter het zwarte stofbespannen front verdwijnen de luidsprekers uit het zicht onderin de voet van het meubel.

Spectral Brick Sound
Onzichtbare luidsprekers

Spectral soundsokkel met virtual surround sound.
Bioscoopgeluid ervaren zonder zichtbare speakers, subwoofer en een wirwar van kabels? Met het Spectral BRA1 soundsysteem ervaart u een virtueel bioscoopgeluid of stereo geluid. Verborgen in de soundsokkel van het BRICK tv meubel.

Om u de beste geluidskwaliteit te kunnen bieden, werkt Spectral samen met Canton; de Duitse marktleidende fabrikant van luidsprekers en geluidsystemen. 

Spectral Brick Bose
Zelfs voor Bose soundsystemen

De soundsokkel van BRICK is geschikt voor verschillende soundsystemen van ons of van Bose. Dankzij een zwart, stofbespannen front verdwijnen de luidsprekers uit het zicht onderin de voet van het meubel.

Spectral Brick led verlichting
Adembenemend zelfs in het donker

Als alle verlichting uit gaat en de film aan, bepaalt u de juiste sfeer met de multicolor led verlichting beschikbaar bij de BRICK. Bedien de led verlichting met de bijbehorende afstandsbediening of op de afstandsbediening van het Spectral BRA1 soundsysteem.

Kies voor helder wit licht of voor elke gewenste kleur, dim de led verlichting tot het juiste niveau zodat de sfeer optimaal is tijdens elke filmavond thuis.

Spectral Brick draaibare tv beugel
Brick draaibare tv-beugel

De mooiste draaibare tv-beugel die u zich maar kunt voorstellen komt van Spectral. Een hoogwaardig aluminium geborstelde buis (diameter 8 cm) geeft elke flatscreen televise een nog mooier aanzien. De bekabeling van de tv wordt keurig weggewerkt in de aluminium kabelgoot aan de achterzijde. Maar het mooiste is dat het geheel draait met slechts één enkele pinkbeweging.

Spectral Brick schuiflade
Schuiflade met cd-dvd inzet

Ervaar het gemak van een schuiflade bij de BRICK, met een soft-touch sluitmechanisme. De Brick heeft bij een aantal modellen de mogelijkheid om te kiezen voor een klep en een schuiflade, neem daarbij een cd-dvd inzet en alles staat netjes geordend opgeborgen.

BR1203SL, BR1503SL en BR2001SL zijn geschikt voor het opbergen van cd's, dvd's of blu-ray's.

Spectral infrarood link systeem
Klep dicht en toch bedienbaar

Alle apparatuur achter gesloten kleppen en toch op afstand te bedienen? Met het Spectral infrarood link systeem is het mogelijk om de randapparatuur toch te blijven bedienen terwijl de apparatuur niet zichtbaar is.

 

(technische productwijzigingen voorbehouden)

Spectral Brick NCS kleuren
In elke gewenste kleur leverbaar

BRICK van Spectral brengt kleur in uw leven. Naast de basiskleuren zwart, wit en zilver kunt u kiezen uit één van de ruim 2.000 unieke kleuren. De NCS-kleuren geven u de mogelijkheid om het meubel volledig op uw interieur af te stemmen.  

prev
1 / 1
next
Spectral Brick BR1200
Spectral Brick BR1201
Spectral Brick BR1202
Spectral Brick BR1202-SL
Spectral Brick BR1203
Spectral Brick BR1203-SL
Spectral Brick BR1500
Spectral Brick BR1501
Spectral Brick BR1502
Spectral Brick BR1502-SL
Spectral Brick BR1503
Spectral Brick BR1503-SL
Spectral Brick BR2000
Spectral Brick BR2001
Spectral Brick BR2001-SL
prev
1 / 1
next
Spectral Brick sound
Spectral Brick BR1502
Spectral Brick BR1502
Spectral Brick