prev
1 / 1
next
Spectral Closed tv meubel
Closed. Praktisch, stoer en robuust.

Spectral CLOSED meubelen zijn vrij indeelbaar. Met de verschillende standaard kastelementen stelt u zelf een CLOSED tv meubel samen dat perfect aansluit bij uw wensen.

Download hier het magazine in PDF inclusief prijzen.

prev
1 / 1
next
Spectral Closed CL342
Strak vormgegeven
zonder compromis.

Bij het design van de Spectral Closed tv meubels is gekozen voor een robuuste kwaliteit. De glasplaten tussen de kastelementen en als topplaat zijn vervaardigd van gehard veiligheidsglas in maar liefst 12mm dikte.

Voor de kastelementen zelf zijn deze als basis met een klep uitgevoerd en optioneel uit te voeren met een schuiflade. Kies daarbij voor een draaibare flatscreen-adapter en het geheel krijgt een waardig aanzien. 

Spectral Closed CL1552
Closed of Open
beide varianten zijn mogelijk.

De Closed van Spectral zijn opgebouwd uit modulaire kastelementen, verkrijgbaar in drie hoogtematen. Hiermee is het mogelijk om te kiezen voor een Closed design wat volledig gesloten is of in het midden open, geschikt voor grote versterkers.

Spectral draaibare tv beugel
Draaibare tv beugel
met een pinkbeweging.

T-adapter van Spectral, de universele draaibare tv-beugel.

Misschien wel de mooiste en kwalitatief de beste draaibare tv beugel beschikbaar is in de markt. Een uit aluminium vervaardige constructie voorzien van een universele tv-beugel, welke flatscreens tot 40 kg schermgewicht probleemloos laat zweven.

Draaibaar met één enkele pinkbeweging en instelbaar in hoogte.

Spectral Closed Sound CL4562
Closed Sound
tijd voor een film en muziek.

Spectral Sound Closed.

De Closed van Spectral uitgevoerd met een aktief soundsysteem brengt een geweldige soundbeleving in elke woonkamer naar voren. Sluit simpel de tv en bijvoorbeeld een blu-ray speler aan, direct op het soundsysteem en geniet van subliem stereo geluid tijdens een concert of kies voor virtual surround geluid bij de beleving van een film.

Spectral Closed tv meubels
Closed Armada
een veelvoud van modellen.

Spectral Closed is beschikbaar 24 basismodellen.

De Spectral Closed tv meubels zijn maar standaard beschikbaar in 24 basismodellen, 4 breedtematen en uitvoerbaar met een groot aantal extra opties. Elk Closed model wordt per klant geproduceerd in de Spectral fabriek gevestigd in Duitsland, een belangrijk argument als het gaat om productkwaliteit "Made in Germany".

Spectral Closed tv meubels
3 kast hoogtes
3 breedte maten

Spectral Closed modellen van 1.00 meter tot 1.50 meter breed.

Het Closed model CL340 met een breedte van 1.20m inclusief draaibare flatscreen-adapter, zwenkwielen en een neerslaande klep is als basismodel een mooi en compact Closed tv meubel. Het meest verkochte Closed model daarin tegen is de CL1552, een echte design klassieker en uitermate geschikt voor het herbergen van grote versterkers, zichtbaar in het midden voor strakke uitstraling en voldoende koeling.

Spectral Closed schuiflade
Closed klep of schuiflade
stel zelf samen.

Soft touch schuiflade Closed opties.

Een van de kwaliteitspunten bij de Closed modellijn is misschien wel de optionele schuiflade met soft touch functie. Bij het dicht duwen van de schuiflade remt deze zichzelf af en sluit langzaam en automatisch dicht. Kies daarbij voor de optie schuiflade met cd-dvd inzet en orden zorgvuldig de hele cd- en filmcollectie.

Spectral NCS kleuren
Zwart, zilver, wit
of een unieke wenskleur.

Naast de basiskleuren zwart, zilver en wit glas die gelden voor de Spectral Closed tv meubels is er de mogelijkheid om te kiezen voor unieke kleuren uit het NCS® kleurencollectie waarmee de Spectral fabriek een officiële licentie is aangegaan voor het gebruik van dit kleurensysteem.

NCS® is de afkorting van Natural Color System®een kleursysteem op basis van hoe wij kleuren waarnemen.

prev
1 / 1
next
Closed CL553
Closed CL563
Closed CL1050
Closed CL1053
Closed CL1253
Closed CL1552
Closed CL1553
Closed CL1556
Closed CL1563
Closed CL1566
Closed CL1567
Closed CL1580
Closed CL4562
Closed CL340
Closed CL341
Closed CL342
prev
1 / 1
next
Spectral Closed Sound CL4562
Closed CL340
Closed CL1580