air signature tv-meubel
for LG wallpaper

Een unieke samenwerking tussen LG & SPECTRAL

AIR SIGNATURE maakt de LG OLED W8 SIGNATURE TV nog mooier en biedt de enige elegante oplossing voor de fascinerende Wallpaper OLED TV in combinatie met de LG Atmos Soundbar. Het airboard sluit naadloos aan op het tv-scherm en loopt door in een vloeiend design. De brede verbindingskabel tussen tv en soundbar verdwijnt onzichtbaar achter het Spectral Air Signature tv-meubel. lees meer »

Air Signature technische gegevens en prijzen ➔ 

air-signature_arp01_02

spectral air signature

LG OLED W8 SIGNATURE TV

air-signature_arp01_01

LG OLED W8 SIGNATURE TV

Air maakt de LG Signature TV nog mooier: de verbindingskabel tussen de tv en de soundbar verdwijnt onzichtbaar achter het Airboard.

air-signature_arp01_03

dolby atmos

Voor de superslanke LG OLED Wallpaper Signature TV's biedt Air de enige elegante oplossing in combinatie met de LG Atmos Soundbar

air signature varianten

radicaal anders.
ongelooflijk mooi.

Air is het omkeerpunt. Een tv-meubel neemt voor de eerste keer de minimalistische taal van de moderne televisies over. In het midden staat, nee zweeft een Airboard. Een puur stalen element dat niet alleen kijkt naar de functie. Air is speciaal voor de LG Signature ontworpen maar ook beschikbaar als universele oplossing. Bij de universele variant kun je zelf de positie van je televie kiezen.

Meer weten
spectral_air_lg77w8
spectral_air_signature_arp02_sng

air design

Alles in verbinding

Quizvraag: Wat maakt Air zo speciaal? Is het de vloeiende overgang tussen tv en het meubel? Het innovatieve gebruik van staal? Het compromisloze minimalistische ontwerp? De elegante vormgeving die het Airboard van de muur scheidt? Een kleine hint: verschillende antwoorden zijn correct.

air signature zwevend tv-meubel

LG WALLPAPER TV

De luxe LG W8 SIGNATURE Wallpaper OLED TV is de allerdunste televisie ter wereld. Deze TV van slechts 3 mm dikte vormt dan ook een perfecte eenheid met de muur en ruimte. Onlangs heeft Spectral, producent van high-end en innovatieve tv-meubels, samen met LG de Air Signature ontwikkeld. Dit elegante wandmeubel is de enige waardige oplossing voor de LG W8 OLED TV die geen afbreuk doet aan het fascinerende design van deze TV of je interieur maar dit juist complimenteert. Dit hoogwaardige tv-meubel sluit naadloos aan op het TV-scherm en loopt door in één vloeiend design. Alle kabels verdwijnen onzichtbaar achter het meubel voor perfecte integratie met de ruimte.

spectral_air_lg77w8_atmos

air signature

Air maakt de LG OLED W8 SIGNATURE TV nog mooier. De verbindingskabel tussen de tv en de soundbar verdwijnt onzichtbaar achter het Airboard.

spectral_air_lg_combination

air signature

  • Karakteristieke airboard gemaakt van hoogwaardig staal in drie kleurvarianten
  • Compromisloos ontwerp met een vloeiende overgang naar de Wallpaper-TV
  • Elegante oplossing van de LG Atmos Soundbar met uitsparingen voor de Atmos-luidspreker
  • Onzichtbaar kabelmanagement
  • Modulaire opbouw
  • Extra kastelementen met krasbestendig glasoppervlak in meer dan 2000 kleuren
  • Smart Charge voor draadloos opladen
Meer informatie
spectral_air_lg77w8_front

spectral air signature
tv-meubels

Slank uit de hoek komen

Hoe dun kunnen televisies eigenlijk worden? De marktleider in OLED-televisies LG geeft met zijn nieuwste Signature een fascinerend antwoord op een nog niet gelopen race. De 65" en 77" inch modellen zijn minder dan 4 millimeter dik. Techniek in perfectie heet dat. Alleen over een passend tv-meubel was nog niet nagedacht en dat is zonde. Uiteraard hebben wij een prachtige oplossing. Als eerste en enige fabrikant hebben wij speciaal voor de Wallpaper TV een Smart furniture programma ontworpen. Zonder twijfel mooi en gelijktijdig functioneel.