Spectral Circle tv-standaard design
Spectral tv-standaard VX1000
spectral-circle-tv-stand-vx1000
Spectral Circle tv-standaard design

circle tv-standaards

Ronde zaak.

Met de nieuwste tv-vloerstandaard Circle wordt het televisie kijken nog flexibeler. De tv-beugel is niet alleen draaibaar maar ook in hoogte te verstellen. Zelfs het geluid kan van richting veranderen omdat de soundbar-adapter meedraait. Zo ben je altijd verzekerd van optimaal geluid.

Lees meer »


Circle technische gegevens en prijzen ➔

Circle Adapter Beosound Stage

spectral circle

Circle is draaibaar, in hoogte te verstellen en heeft verschillende beugels voor randapparatuur en soundbars.

circle_adapter-mediamount

dragende verbinding

Circle verbergt gemakkelijk randapparatuur zoals een mediaplayer of een harde schijf. Met de Spectral mediamount laat bijvoorbeeld een Apple TV zich eenvoudig bevestigen aan de achterkant van de televisie.

circle_adapter-playbar

geluid uit alle richtingen

Een fijne zaak: De soundbar adapter van Circle draait met de tv mee en is in hoogte te verstellen.

één tv-stand
met veel coole features.

Circle is draaibaar, in hoogte verstelbaar, heeft verschillende beugels voor randapparatuur en soundbars, verbergt een mediaplayer handig achter de televisie en biedt met de optionele glasplaat ook voor je randapparatuur een bestemming.

Circle VX1011 Beosound Stage

circle varianten • mix and match

circle design

De perfecte ronding heet vanaf vandaag Circle.
Vernieuwend? Nee. Volledig opnieuw uitgedacht met als doel de perfecte tv-stand neer te zetten? Ja! 

Met de nieuwe tv-vloerstandaard Circle wordt televisiekijken nu nog flexibeler. De tv is niet alleen draaibaar maar ook direct in hoogte te verstellen. Zelfs het geluid kan van richting veranderen omdat de houder van de soundbar roteert met de tv. De ronde bodemplaat van staal wordt geleverd met een gelakt glazen oppervlak waarvoor meer dan 2.000 kleuren beschikbaar zijn. In chique glossy of gesatineerd mat.

soundbar tv-stand

Briljant in elk opzicht.

Zo kun je Circle kiezen als stand alone versie of met glazen plateau zodat de digitale setup-box een eigen bestemming krijgt. Is dit nog niet genoeg dan is Circle direct of achteraf uit te voeren met een soundbar adapter voor bijvoorbeeld de Sonos Beam of Playbar. Ook is de Beam adapter van Circle geschikt voor de Bose soundbar 500 en 700 of andere soundbars. Waar de Apple TV 4K zijn plaats moet vinden? Nou deze voelt zich het prettigst achter de televisie, gemonteerd op de speciale mediamount. Briljant toch, zo'n compleet inzetbare tv-stand.

een lastige keuze.

Een puur design met glasplaat voor de speciale soundbar adapter voor de Sonos Playbar, Sonos Beam of soundbars van andere fabrikanten – Circle maakt altijd een goede indruk. De gelijknamige ronde bodemplaat van staal wordt geleverd met een gelakte glazen bovenkant en is leverbaar in het complete kleurenspectrum van Spectral. Hiermee is voor Circle de keuze uit meer dan 2.000 NCS-kleuren die zichtbaar zijn in de kleurenwaaijer, waarbij te kiezen is voor mat gesatineerd met een elegante matte uitstraling of glanzend glossy met een briljante kleurdiepte.

circle-typo