spectral just-mounts
just-mounts wandhalterungen
just-mounts spectral

just-mounts tv-beugels

Met Just-Mounts van Spectral wordt het bevestigen van elke televisie kinderspel. Graag presenteren wij een overzichtelijk en volledig aanbod van 12 modellen. De Just-Mounts modellen zijn leverbaar als vlakke, kantelbare en volledig draaibare variant. Ben je op zoek naar een goede, betaalbare muurbeugel? Dan is Spectral met de Just-Mounts collectie een goede keuze. De muurbeugels onderscheiden zich door goede kwaliteit, prima functionaliteit en een betaalbaar design. lees meer ➔

spectral just-mounts JM400CSV2

tv-beugels

De Spectral just-mounts televisie muurbeugels zijn vlak, kantelbaar of draaibaar.

just-mounts jm400csv2

tv muurbeugel

Just-Mounts JM400CSV2 draaibare tv-beugel tot 55"

Prijs: € 109,99

spectral just-mounts

tv wandsteunen

De Just-Mounts collectie bestaat uit 12 modellen:

• 3 vlakke tv-beugels
• 2 kantelbare tv-beugels
• 7 draai- en kantelbare tv-beugels

just-mounts tv beugel overzicht

Tv beugels van Just-Mounts

Wanneer je niet kiest voor een televisie meubel met een draaibare tv-beugel van Spectral, maar je wél wilt dat de televisie draaibaar is voor de ideale kijkhoek en beleving, dan zijn de tv-beugels van Just-Mounts een passende oplossing.

Wanneer kies je voor een platte, kantelbare of draai- en kantelbare tv muurbeugel van Just-Mounts?

Om heel eerlijk te zijn vinden wij een televisie zo plat mogelijk aan de muur de mooiste uitstraling geven. Het is dan net een mooi schilderij dat pronkt aan je wand. Belangrijk is dan wel om te kiezen voor een platte tv-beugel waarbij je op een eenvoudige manier de televisie aan de beugel kunt bevestigen en er weer net zo makkelijk af kunt halen. De JM400SF is zo'n beugel welke tot 55 inch televisies perfect toepasbaar is en beschikt over slechts 18mm wandafstand.

Tegenwoordig is het heel normaal om ook op de slaapkamer een mooie flatscreen televisies te hebben hangen. Het is het daarbij wel handig om gebruik te maken van een kantelbare beugel zodat je liggend in bed vanuit de ideale kijkhoek urenlang kunt Netflixen zonder last te krijgen van een pijnlijke nek. JM400ST is in veel gevallen de meest gebruikte muurbeugel om televisies tot 55 inch gemakkelijk te laten kantelen.

Wil je overal televisie kunnen kijken en heb je geen zin meer in een discussie over wat het beste plekje op de bank dan wel niet is? Kies van voor een draaibare tv-beugel zoals bijvoorbeeld de JM400CSV2. Hiermee laat je de tv meebewegen van de keukentafel en daarna weer terug naar de bank zodat je helemaal niets hoeft te missen van RTL Boulevard. De draai- en kantelbare tv-beugels van Just-Mounts zijn er als compacte variant voor de kleinere tv-formaten en leverbaar als echte bodyguard. De JM800C is geschikt om zelfs de grootste flatscreen tv's te laten draaien.