Zwevend tv-meubel voor LG OLED 65" Wallpaper

Air

Artikelnummer: AIR-V019-KA354093 Staat: Demo model met gebruikssporen ()
Toelichting conditie status

Nieuw.

Dit betreft een Spectral product welke compleet als nieuw artikel aangeboden wordt. Spectral artikelen met conditie nieuw betreffen modellen welke uit de collectie zijn, overjarig zijn of actuele producten welke ook rechtstreeks verkocht worden vanuit de Spectral showroom in Harderwijk.

Showroommodel als nieuw.

Dit betreft een Spectral product welke alleen gepresenteerd staat in de Spectral showroom en feitelijk als een nieuw model gezien mag worden zonder verpakking.

Demo model met gebruikssporen.

Dit betreft een Spectral product welke als ex-winkelmodel retour is genomen van een erkend Spectral verkooppunt. Deze modellen verkeren altijd in goede staat, maar bevatten mogelijk gebruikssporen welke wij in de advertentie zichtbaar maken.

van €1.899,- voor €999,-
Details

Op zoek naar een Spectral Air meubel speciaal ontworpen voor de LG Wallpaper OLED televisie in 65" formaat? In de Spectral showroom Harderwijk is dit Spectral Air tv-meubel als showroommodel beschikbaar gekomen. Uitgevoerd in de kleur Black. Dit zwevende Airboard tv-meubel met een breedte van 1.45m wordt aangeboden als factory outlet model is geschikt voor de volgende LG Wallpaper OLED modellen: 

LG 65W7 / LG 65W8 / LG 65W9

Uitvoering: AIR V019 | KA354093

  • ARL1450LG: Airboard 1.45m breed, kleur Black (BG)
  • Diepte: 45,0 cm diep
  • Hoogte: Airboard kast elementen 15,0 cm hoog

Het Spectral Air Signatur meubel wordt compleet showroommodel aangeboden en is alleen geschikt voor de LG Wallpaper OLED tv's in 65" formaat.

  • Factory Outletprijs: op basis van afhalen.
  • Meerprijs voor levering en installatie aan huis: € 199,00

Het is raadzaam om voorafgaand aan het bezoeken van de Spectral Showroom even contact op te nemen of het betreffende Spectral factory outlet model nog beschikbaar is, dit om teleurstellingen te voorkomen. Alle moeite is genomen om de informatie op de website en advertenties zo correct mogelijk weer te geven. Eventuele prijswijzigingen en tekstfouten zijn voorbehouden.

Aangeboden model betreft het tv-meubel excl. televisie en randapparatuur.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen per mail op verkoop@spectral.nl of telefonisch op 0341-462200
Kom vrijblijvend langs om elk showroommodel zelf te beoordelen, factory outlet modellen hebben na aankoop geen omruil mogelijkheid of teruggave van betaling.

Aanbieder
Dealer Spectral B.V. | Spectral Showroom
Telefoonnummer 0341-462200
E-mail verkoop@spectral.nl
Adres Nobelstraat 29
Postcode 3846CE
Plaats Harderwijk
Informatie aanvragen