AX30 tv-vloerstandaard hout, massief eiken

Art

Artikelnummer: AX30-RON Staat: Nieuw ()
Toelichting conditie status

Nieuw.

Dit betreft een Spectral product welke compleet als nieuw artikel aangeboden wordt. Spectral artikelen met conditie nieuw betreffen modellen welke uit de collectie zijn, overjarig zijn of actuele producten welke ook rechtstreeks verkocht worden vanuit de Spectral showroom in Harderwijk.

Showroommodel als nieuw.

Dit betreft een Spectral product welke alleen gepresenteerd staat in de Spectral showroom en feitelijk als een nieuw model gezien mag worden zonder verpakking.

Demo model met gebruikssporen.

Dit betreft een Spectral product welke als ex-winkelmodel retour is genomen van een erkend Spectral verkooppunt. Deze modellen verkeren altijd in goede staat, maar bevatten mogelijk gebruikssporen welke wij in de advertentie zichtbaar maken.

Aanbevolen advies verkoopprijs:
€899,-
Details

Deze design tv-standaard uit massief hout gesneden geeft je interieur een Scandinavisch tintje.

Om te kunnen zeggen dat wij van Spectral ook een houten tv-standaard in de collectie hebben is niet de opzet geweest. Nee, onze gedachte is geweest om een houten tv-standaard te ontwerpen, welke klopt en als het ware pure kunst is.

Een Art tv-stand van hout met contrast, waarbij premium beeld de boventoon voert om helemaal blenden met de massief houten driepoot en optioneel de juiste soundbar het totaal geheel vormt. Als het ware voor elkaar gemaakt. Zo passend, met een ontwerp dat de kenmerken heeft van een schildersezel en zorgdraagt voor de perfecte setting in elk interieur van tv en soundbar. Niets dat stoort, want aansluitkabels worden afgedekt door de achterzijde en doorgevoerd door de achterste poot.

Je thuisbioscoop tot ware kunst verheven, bijvoorbeeld samen met de lifestyle televisie The Frame van Samsung. Kies daarbij voor de Art tv-standaard in natuurlijk eiken blank gelakt, eiken grijs gebeitst of eiken zwart gebeitst.

Spectral Art modellen: (let op: soundbar-adapter niet inbegrepen, is een los te bestellen artikel)

• AX30-RON | blank eiken
✓ hoogte (cm) 115,5
✓ breedte (cm) 87,2
✓ diepte (cm) 67,5
✓ vloeroppervlak (cm) 87,2 x 67,5
✓ tv-formaat (inch) 48" tot 65"
✓ vesa-adapter: 100x100 - 600x400 mm
✓ ook geschikt voor de No Gap Wallmount

Massief eiken in de hoogste productiekwaliteit

De poten van dit elegante statief zijn zo ontworpen om altijd stevig om op de benen te kunnen blijven staan. Zelfs zo sterkvervaardigd om aanspraak te kunnen maken op het Spectral label: tv-standaard in premiumkwaliteit. Het massieve hout is verkrijgbaar in de kleur blank eiken of als eiken gebeitst in de kleur grijs of zwart. Daarbij zorgt de hoge fabricage kwaliteit niet alleen voor stabiliteit en veiligheid, maar ook voor een totaal draagvermogen van maar liefst 40 kg.

Slim kabelmanagement met magnetische afdekking

Stroom- en aansluitkabels verdwijnen zorgvuldig uit het zicht in de Art AX tv-standaard, dankzij het slimme kabelmanagement in de achterste poot. Hier tref je een massief eiken afdekgoot aan welke je magnetisch los kunt klikken en uitgevoerd is met twee metalen kabelgeleidingsprofielen. Details welke het verschil maken en weer typisch passen bij de Smart furniture gedachte van Spectral.

Kabeluitsparing onderin de achterste poot

Voor aansluiting van de apparatuur naar het dichtstbijzijnde stopcontact is de Art AX tv-standaard voorzien van een discrete uitsparing aan de achterzijde in de poot. Naast de stroomkabel is er ook ruimte om een coax en/of utp-kabel door te voeren, waardoor ook een rechtstreekse verbinding met andere externe apparaten mogelijk blijft. De grootte van de uitsparing is geschikt om tot maximaal vier kabels probleemloos door te voeren.

Inclusief tv-beugel met universele adapter

Televisies met een schermdiagonaal van 48-inch tot 65-inch passen perfect aan de Art AX. De meegeleverde tv-beugel met universele adapter is geschikt voor bijna alle standaard tv-toestellen met een VESA montage aansluiting van 100 x 100 tot 600 x 400 mm. De exacte hoogte van de televisie aan de tv-stand is d.m.v. de verticale strippen op de beugel tijdens de installatie instelbaar. De Samsung lifestyle televisie The Frame (vanaf 50") is geschikt om rechstreeks te monteren aan de Art AX wandplaat, welke voorbereid is voor de No Gap Wall-Mount.

Soundbar adapter voor verschillende modellen:
(let op: soundbar-adapter niet inbegrepen, is een los te bestellen artikel)

Voor iedereen die het geluid van de tv met een soundbar wilt uitbreiden, zijn er speciale Spectral soundbar-adapters beschikbaar voor een perfecte verbinding. Zo wordt het mogelijk de Sonos Arc, Sonos Beam, B&O Beosound Stage en diverse Bose soundbar modellen met de juiste adapter onder de televisie aan de tv-stand te monteren. Bij de montage van de adapter kunnen altijd drie verschillende hoogtes worden gekozen.

Compact geleverd en eenvoudig te monteren

Voor levering aan huis of om af te halen bij een Spectral verkooppunt is de tv-standaard verpakt in een praktisch plat pakket. Dankzij hoogwaardige schroefverbindingen met metalen schroefdraad voorbereiding is de montage van de Art AX ongecompliceerd en zelfs voor de technische leken onder ons in slechts enkele minuten gemonteerd. Een gedetailleerde Spectral handleiding voor de montage inclusief bevestigingsmateriaal is natuurlijk inbegrepen.

Aanbieder
Dealer Spectral B.V. | Spectral Showroom
Telefoonnummer 0341-462200
E-mail verkoop@spectral.nl
Adres Nobelstraat 29
Postcode 3846CE
Plaats Harderwijk
Informatie aanvragen