VX1000 draaibare tv-standaard, wit glas, aluminium buis

Circle

Artikelnummer: VX1000-SNG-SAT Staat: Nieuw ()
Toelichting conditie status

Nieuw.

Dit betreft een Spectral product welke compleet als nieuw artikel aangeboden wordt. Spectral artikelen met conditie nieuw betreffen modellen welke uit de collectie zijn, overjarig zijn of actuele producten welke ook rechtstreeks verkocht worden vanuit de Spectral showroom in Harderwijk.

Showroommodel als nieuw.

Dit betreft een Spectral product welke alleen gepresenteerd staat in de Spectral showroom en feitelijk als een nieuw model gezien mag worden zonder verpakking.

Demo model met gebruikssporen.

Dit betreft een Spectral product welke als ex-winkelmodel retour is genomen van een erkend Spectral verkooppunt. Deze modellen verkeren altijd in goede staat, maar bevatten mogelijk gebruikssporen welke wij in de advertentie zichtbaar maken.

Aanbevolen advies verkoopprijs:
€699,-
Details

Spectral draaibare tv-standaard Circle.

Op zoek naar stabiliteit maar wel met een draaibare optie? Spectral Circle is zo'n draaibare tv-standaard, naar eigen zeggen de mooiste en beste tv-stand die je kunt vinden. De ontwerpers van Spectral hebben er alles aan gedaan om de definitie van een draaibare tv-vloerstandaard opnieuw uit te vinden. Met Circle heb je een premium Spectral tv-statief te pakken met een veelvoud aan opties en mogelijkheden, bijvoorbeeld het monteren van een soundbar onder de televisie aan een eigen adapter.

Hiermee wordt het als het ware een draaibare soundbar tv-standaard. Nu zal je misschien denken, wat is hier dan zo uniek aan? Bij Circle is het namelijk standaard mogelijk om je televisie in hoogte te verstellen, zodat je zelf kunt besllissen welke ruimte tussen de onderzijde van de tv en de bovenzijde van de soundbar het mooiste uitkomt. Het wordt echter nog mooier wanneer je de televisie met een pinkbeweging in de juiste kijkrichting draait, de soundbar draait mee in de richting van de televisie. Dit betekent niet alleen perfect tv geluid maar ook een dolby atmos ervaring zoals het bedacht is.

Een mooie eigenschap is de stalen voetplaat, welke een stabiele basis als ondergrond is waar vervolgens een ronde glasplaat als afwerking op voorgemonteerd is.

Spectral Circle model:

• VX1000-SNG-SAT | aluminium buis, voetplaat gesatineerd glas - kleur Snow
• aanbevolen advies verkoopprijs € 699,00
✓ hoogte (cm) 84 - 94,3
✓ draaibaar +/- 45°
✓ tv-formaat (inch) 40" tot 65"
✓ vesa-adapter: 100x100 - 400x400 mm
✓ glazen voetplaat Ø 53

Slim kabelmanagement

Stroom- en aansluitkabels verdwijnen zorgvuldig uit het zicht in de Circle VX tv-standaard, dankzij het slimme kabelmanagement in de uis. Details welke het verschil maken en weer typisch passen bij de Smart furniture gedachte van Spectral.

Inclusief tv-beugel met VESA-adapter

Televisies met een schermdiagonaal van 40-inch tot 65-inch passen perfect aan de Circle VX. De meegeleverde tv-beugel met VESA adapter is geschikt voor bijna alle standaard tv-toestellen met een VESA montage aansluiting van 100 x 100 tot 400 x 400 mm.

Soundbar adapter voor verschillende modellen:
(let op: soundbar-adapter niet inbegrepen, is een los te bestellen artikel)

Voor iedereen die het geluid van de tv met een soundbar wilt uitbreiden, zijn er speciale Spectral soundbar-adapters beschikbaar voor een perfecte verbinding. Zo wordt het mogelijk de Sonos Arc, Sonos Beam, B&O Beosound Stage en diverse Bose soundbar modellen met de juiste adapter onder de televisie aan de tv-stand te monteren. Bij de montage van de adapter kunnen altijd drie verschillende hoogtes worden gekozen.

+ VXSB2 adapter voor: Sonos Beam, Bose Solo 5, SoundTouch 300, Soundbar 700 en meer soundbar modellen
+ VXSB3 adapter voor: B&O Beosound Stage
+ VXSB4 adapter voor: Sonos Arc
+ ZU2093 universele media mount

Compact geleverd en eenvoudig te monteren

Voor levering aan huis of om af te halen bij een Spectral verkooppunt is de tv-standaard verpakt in een praktisch plat pakket. Dankzij hoogwaardige schroefverbindingen met metalen schroefdraad voorbereiding is de montage van de Cirlce VX ongecompliceerd en zelfs voor de technische leken onder ons goed te monteren.

Een gedetailleerde Spectral handleiding voor de montage inclusief bevestigingsmateriaal is natuurlijk inbegrepen.

Aanbieder
Dealer Spectral B.V. | Spectral Showroom
Telefoonnummer 0341-462200
E-mail verkoop@spectral.nl
Adres Nobelstraat 29
Postcode 3846CE
Plaats Harderwijk
Informatie aanvragen