Spectral tv-meubel | AMENO17

Ameno

Artikelnummer: AMENO-KA295102 Staat: Demo model met gebruikssporen ()
Toelichting conditie status

Nieuw.

Dit betreft een Spectral product welke compleet als nieuw artikel aangeboden wordt. Spectral artikelen met conditie nieuw betreffen modellen welke uit de collectie zijn, overjarig zijn of actuele producten welke ook rechtstreeks verkocht worden vanuit de Spectral showroom in Harderwijk.

Showroommodel als nieuw.

Dit betreft een Spectral product welke alleen gepresenteerd staat in de Spectral showroom en feitelijk als een nieuw model gezien mag worden zonder verpakking.

Demo model met gebruikssporen.

Dit betreft een Spectral product welke als ex-winkelmodel retour is genomen van een erkend Spectral verkooppunt. Deze modellen verkeren altijd in goede staat, maar bevatten mogelijk gebruikssporen welke wij in de advertentie zichtbaar maken.

van €19.080,- voor €7.000,-
Details

De jaloerse blikken van je gasten zijn gegarandeerd met het tv-meubel van Spectral! Met het lineaire design en de oppervlakken van glas en keramiek ziet het wandmeubel er zeer modern en tegelijkertijd tijdloos uit

Hoezeer Ameno ook de aandacht op zich vestigt: de focus ligt in de eerste plaats op u en uw wensen. Zelfs als het gaat om het belangrijke onderwerp geluid. Met een op maat gemaakt spectraal geluidssysteem zit je gegarandeerd aan de veilige kant: volop power.

TV-board en kastsysteem Ameno AM17 inclusief soundsysteem VRA voor het perfecte geluid.De gesloten kastelementen maken indruk met de binnenspiegel en worden afgerond door een houten plank en een houten vitrine.

Factory Outletprijs: op basis van afhalen.
Meerprijs voor levering en installatie aan huis: € 749,00


Uitrusting / kleuren:

Binnen in zwart,
Lowboard links in keramiek Bianco (BI), bovenblad en zijkanten en fronten.
Lowboard rechts Bovenblad voor en zijkanten in NCS (en rugomslag) Bovenblad fineer in Indian Walnut (IW)
Backbone met geïntegreerde stekkerdoos en kabelbeheer.
Draaibare tv-beugel T70 - met Vesa tot 400x400 standaard en een maximale belasting tot 70 kg
Stoffen hoezen van het geluidssysteem in carbon (CF)
VRA1 - 2.1 actief surround-soundsysteem met 300 watt, Dolby Digital/DTS/PCM, IR-leerfunctie, coax-, optische en RCA-aansluitingen,
6 hangkasten, opstelling alleen mogelijk zoals afgebeeld

Aanbieder
Dealer Meubelen Neven
Telefoonnummer +32 11 28 00 00
Adres Nieuwstraat
Postcode 3590
Plaats Diepenbeek
Informatie aanvragen