Sonos One + Spectral SP11 Speakerstand (set)

Sound

Artikelnummer: Sonos One | Spectral SP11 Staat: Nieuw ()
Toelichting conditie status

Nieuw.

Dit betreft een Spectral product welke compleet als nieuw artikel aangeboden wordt. Spectral artikelen met conditie nieuw betreffen modellen welke uit de collectie zijn, overjarig zijn of actuele producten welke ook rechtstreeks verkocht worden vanuit de Spectral showroom in Harderwijk.

Showroommodel als nieuw.

Dit betreft een Spectral product welke alleen gepresenteerd staat in de Spectral showroom en feitelijk als een nieuw model gezien mag worden zonder verpakking.

Demo model met gebruikssporen.

Dit betreft een Spectral product welke als ex-winkelmodel retour is genomen van een erkend Spectral verkooppunt. Deze modellen verkeren altijd in goede staat, maar bevatten mogelijk gebruikssporen welke wij in de advertentie zichtbaar maken.

van €764,- voor €599,-
Details

Sonos One + Spectral SP11 surround set

Je Sonos® speaker altijd op de juiste luisterhoogte voor het beste geluid en zonder zichtbare kabels, met de speakerstandaarden van Spectral geef je de One van Sonos het beste podium. Je Sonos speaker op een speakerstandaard plaatsen heeft namelijk veel voordelen.

Neem bijvoorbeeld een surround opstelling met de Sonos One speakers, deze wil je namelijk niet altijd in het zicht hebben met het stroomsnoer zichtbaar. Het oog wil namelijk ook wat op de momenten dat je geen avonden lang zit te bingewatchen op Netflix. 

Plaats je de One speaker op de speciaal vormgegeven SP11 speakerstandaard van Spectral, dan heb je de Sonos speaker op luisterhoogte staan en geniet je direct tot wel 50% extra geluidsbeleving.

Aanbieding, en alleen online verkrijgbaar zolang de voorraad beschikbaar is:

  • Sonos One (set/paar) in de kleur wit
  • Spectral SP11 (set/paar) in de kleur silver
  • Status: volledig nieuw in originele verpakking

Slim kabelmanagement zorgt ervoor dat je geen kabels meer in het zicht hebt, deze loop geheel door de het aluminium profiel en komt onder de glazen voetplaat uit. Enkel de stroomkabel naar het stopcontact is het enige wat nog zichtbaar is. Haal de stekker uit het stopcontact en til vervolgens de speakerstandaard samen met de Sonos One in zijn geheel op om deze te verplaatsen of juist in de kast te zetten op de momenten dat je er geen behoefte aan hebt.

Aanbieder
Dealer Spectral B.V. | Spectral Showroom
Telefoonnummer 0341-462200
Adres Nobelstraat 29
Postcode 3846CE
Plaats Harderwijk
Informatie aanvragen