SOLD

Soundbar tv-meubel 1.60m in de kleur grey-white

Next

Artikelnummer: NEXT-22360 | KA407919 Staat: Showroommodel als nieuw ()
Toelichting conditie status

Nieuw.

Dit betreft een Spectral product welke compleet als nieuw artikel aangeboden wordt. Spectral artikelen met conditie nieuw betreffen modellen welke uit de collectie zijn, overjarig zijn of actuele producten welke ook rechtstreeks verkocht worden vanuit de Spectral showroom in Harderwijk.

Showroommodel als nieuw.

Dit betreft een Spectral product welke alleen gepresenteerd staat in de Spectral showroom en feitelijk als een nieuw model gezien mag worden zonder verpakking.

Demo model met gebruikssporen.

Dit betreft een Spectral product welke als ex-winkelmodel retour is genomen van een erkend Spectral verkooppunt. Deze modellen verkeren altijd in goede staat, maar bevatten mogelijk gebruikssporen welke wij in de advertentie zichtbaar maken.

van €1.916,- voor €1.092,-
Details

In de Spectral showroom is het volgende Next soundbar tv-meubel als outlet model beschikbaar. Dit staande model op Edge pootjes is uitgevoerd in Smart Lack grey-white. Het Next tv-meubel is voorzien van een stofbespannen klep in de akoestische stofkleur zwart. 

 

Uitvoering: NEXT-22360 | KA409717

  • Staand op Edge voetjes
  • Stofbespannen klep in de kleur zwart
  • Indeling voor Spectral soundsysteem, hier kan eventueel ook een Sonos Beam in worden geplaatst
  • Afmetingen: 1.60m breed, 48 cm diep, 46.2 cm hoog inclusief Edge voetjes

 

Optioneel is het Spectral soundsysteem BRP1 in combinatie met de Sonos Amp te verkrijgen tegen een meerprijs van € 1698,00.
-
Factory Outletprijs: op basis van afhalen.
Meerprijs voor levering en installatie aan huis: € 399,00
-
Het is raadzaam om voorafgaand aan het bezoeken van de Spectral Showroom even contact op te nemen of het betreffende Spectral factory outlet model nog beschikbaar is, dit om teleurstellingen te voorkomen. Alle moeite is genomen om de informatie op de website en advertenties zo correct mogelijk weer te geven. Eventuele prijswijzigingen en tekstfouten zijn voorbehouden.

Aangeboden model betreft het tv-meubel excl. televisie en randapparatuur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen per mail op [email protected] of telefonisch op nummer 0341-462200 

Kom vrijblijvend langs om elk showroommodel zelf te beoordelen, factory outlet modellen hebben na aankoop geen omruil mogelijkheid of teruggave van betaling.

Aanbieder
Dealer Spectral B.V. | Spectral Showroom
Telefoonnummer 0341-462200
Adres Nobelstraat 29
Postcode 3846CE
Plaats Harderwijk
Informatie aanvragen