soundbar tv-meubel 2.63m incl. Spectral BRP1 soundbar

Cocoon

Artikelnummer: 00552295-KA333335-COCOON Staat: Showroommodel als nieuw ()
Toelichting conditie status

Nieuw.

Dit betreft een Spectral product welke compleet als nieuw artikel aangeboden wordt. Spectral artikelen met conditie nieuw betreffen modellen welke uit de collectie zijn, overjarig zijn of actuele producten welke ook rechtstreeks verkocht worden vanuit de Spectral showroom in Harderwijk.

Showroommodel als nieuw.

Dit betreft een Spectral product welke alleen gepresenteerd staat in de Spectral showroom en feitelijk als een nieuw model gezien mag worden zonder verpakking.

Demo model met gebruikssporen.

Dit betreft een Spectral product welke als ex-winkelmodel retour is genomen van een erkend Spectral verkooppunt. Deze modellen verkeren altijd in goede staat, maar bevatten mogelijk gebruikssporen welke wij in de advertentie zichtbaar maken.

van €11.220,- voor €6.999,-
Details

In de Spectral showroom is het volgende Cocoon meubel als outlet model beschikbaar. Dit staande model op rvs sledevoet is uitgevoerd in de kleur Cement (Sikkens ON.00.45) en voorzien van de Spectral BRP1 soundbar inclusief Sonos Amp, het akoestische speakerdoek in uitgevoerd de kleur Grey. De draaibare tv-beugel en led-verlichting is ook voorzien bij dit Spectral Cocoon tv-meubel.

Dankzij de Spectral BRP1 soundbar welke wordt aangestuurd door de Sonos Amp geniet je van perfect muziek, film en tv-geluid. Koppel de Sonos Sub aan de Amp en plaats deze uit het zicht in het meubel voor een nog mooier geluid. Kies daarbij nog voor twee Sonos Era 100 surroundspeakers en elke Netflix-serie of film is alsof je in de bioscoop zit, maar dan thuis.

Uitvoering: 00552295-KA333335-COCOON

  • Staand op RVS Sledevoet.
  • Klep in het linker kastdeel.
  • Stofbespannen klep in de kleur Grey.
  • Lade element in het rechter kastdeel.
  • Led-verlichting aan de bovenzijde en zijkanten
  • Draaibare tv-beugel in geborsteld aluminium.
  • Spectral soundbar BRP1 + Sonos Amp
  • Afmetingen: 2.626 m breed, 53,8 cm diep, 45,0 cm hoog.

-

Optioneel mee te bestellen: Sonos, Sub en Era 100 speakers.
Factory Outletprijs: op basis van afhalen.
Meerprijs voor levering en installatie aan huis: € 599,00
-
Het is raadzaam om voorafgaand aan het bezoeken van de Spectral Showroom even contact op te nemen of het betreffende Spectral factory outlet model nog beschikbaar is, dit om teleurstellingen te voorkomen. Alle moeite is genomen om de informatie op de website en advertenties zo correct mogelijk weer te geven. Eventuele prijswijzigingen en tekstfouten zijn voorbehouden.

Aangeboden model betreft het tv-meubel excl. televisie en randapparatuur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen per mail op [email protected] of telefonisch op nummer 0341-462200 

Kom vrijblijvend langs om elk showroommodel zelf te beoordelen, factory outlet modellen hebben na aankoop geen omruil mogelijkheid of teruggave van betaling.

Aanbieder
Dealer Spectral B.V. | Spectral Showroom
Telefoonnummer 0341-462200
Adres Nobelstraat 29
Postcode 3846CE
Plaats Harderwijk
Informatie aanvragen