Spectral Sideboard tv-wandmeubel 3.79m

Next

Artikelnummer: 68335 Staat: Showroommodel als nieuw ()
Toelichting conditie status

Nieuw.

Dit betreft een Spectral product welke compleet als nieuw artikel aangeboden wordt. Spectral artikelen met conditie nieuw betreffen modellen welke uit de collectie zijn, overjarig zijn of actuele producten welke ook rechtstreeks verkocht worden vanuit de Spectral showroom in Harderwijk.

Showroommodel als nieuw.

Dit betreft een Spectral product welke alleen gepresenteerd staat in de Spectral showroom en feitelijk als een nieuw model gezien mag worden zonder verpakking.

Demo model met gebruikssporen.

Dit betreft een Spectral product welke als ex-winkelmodel retour is genomen van een erkend Spectral verkooppunt. Deze modellen verkeren altijd in goede staat, maar bevatten mogelijk gebruikssporen welke wij in de advertentie zichtbaar maken.

van €7.404,- voor €3.995,-
Details

Bij Kok Wooncenter staat dit Spectral Next Sideboard tv-meubel. Uitgevoerd in in de kleur Black, voorzien van stof bespannen klep voor de soundbar. Dit tv-meubel met een breedte van 3.79m wordt aangeboden als showroom outlet model.

Uitvoering: NEXT BLACK | 68335

  • 4x klep, 1x lade
  • 2x bovenkast
  • Smart Connectivity element
  • Uitvoering zwart mat en urban cherry


*Status: showroom model

Deze aantrekkelijke prijs is exclusief apparatuur en montage

Het is raadzaam om voorafgaand aan het bezoeken van de Spectral Showroom even contact op te nemen of het betreffende Spectral factory outlet model nog beschikbaar is, dit om teleurstellingen te voorkomen. Alle moeite is genomen om de informatie op de website en advertenties zo correct mogelijk weer te geven. Eventuele prijswijzigingen en tekstfouten zijn voorbehouden.

Kok Wooncenter Amersfoort/ Hoogland.
We ontvangen u graag in onze woonwinkel, kijk op onze site voor onze (extra) openingstijden/dagen

Kom vrijblijvend langs om elk model zelf te beoordelen, showroommodellen hebben na aankoop geen omruil mogelijkheid of teruggave van betaling.

Aanbieder
Dealer Kok Wooncenter
Telefoonnummer 033-4801441
E-mail info@kokwooncenter.nl
Adres Hamseweg 18
Postcode 3828 AD
Plaats Amersfoort
Informatie aanvragen