spectral tv-meubel cocoon soundbar bra2
spectral tv-meubel brick soundbar bra2
spectral tv-meubel ameno soundbar vra2
spectral tv-meubel next ameno xta1

spectral soundbars

Je bent op zoek naar een overweldigend bioscoopgeluid in je eigen woonkamer. Je houdt van een hoogwaardig stereogeluid. Wat je niet wilt zijn die vervelende bijwerkingen. Grote luidsprekerboxen en rondslingerende kabels

Conclusie review BRA2 van Homecinema magzine:
Alles bij elkaar genomen moet gezegd worden dat de Spectral BRA2 een zeer goede soundbar is, zowel in stereo- als in surroundmodus. De speaker weet een breed en levendig audiobeeld te creëren voor zowel muziek als film. Het feit dat de speaker in één van de stijlvolle Spectral meubels weggewerkt kan worden voegt toe aan die ervaring want je hebt niets in het zicht en alles is en blijft eenvoudig te bedienen. Je hebt zelfs voldoende ruimte voor je andere apparaten en dvd-collectie. Kortom, een soundbar van hoge kwaliteit in een av-meubel van premium kwaliteit. Als je het budget hebt is dit één van de meest chique en best klinkende oplossingen voor zowel ogen als oren.

Conclusie review VRA2 van Homecinema magzine:
Als we alles bij elkaar nemen dan is het duidelijk dat we met één van de beste soundbars van dit moment in één van de mooiste designmeubels voor av-installaties te maken hebben. De VRA2 kost in combinatie met een meubel aardig wat geld maar het biedt je wel een stijlvolle oplossing die je geheel aan je interieur kunt aanpassen en waarmee je een indrukwekkende geluidskwaliteit in huis haalt. Het maakt niet uit of je nu graag muziek luistert of films bekijkt; op beide vlakken biedt de VRA2 meer dan waar voor zijn geld. Als je het budget hebt is dit één van de meest chique en best klinkende oplossingen voor zowel ogen als oren.

spectral sca3 soundbar

SCA3: klein maar fijn

De SCA3 is het kleinste soundsysteem. Het levert een volumineus stereo geluid met een mooi effect, duidelijk verstaanbare dialogen en een voelbaar aanwezige bass.

spectral bra2 soundbar

BRA2: de bestseller

De BRA2 is onze bestseller. Voor iedereen, die werkelijk met één enkele box homecinema in de woonkamer wenst is de BRA2 het beste alternatief.

spectral vra2 soundbar

VRA2: maximale prestaties

Tweeëneenhalve meter compromisloze prestaties in stereo- en surround sound. Klinkt meelevend en gedetailleerd.

spectral geluidvarianten

XTA1: breed, dun, sterk

De 2.1 Virtual Surround Systeem XTA1 is exclusief voor modellijn Next Musicboard ontwikkeld. Met slechts 6cm hoogte produceert XTA1 een overweldigend geluid dankzij de ingebouwde subwoofer.

spectral next zwevend tv-meubel nxp26
soundbar vra2 spectral

Spectral Sound BRA2 & VRA2

Input Optical, Coaxial, Cinch
Input 3x HDMI
Output 1x HDMI ARC
Bluetooth 4.0, IR leerfunctie
DTS, Dolby Digital, PCM
2.1 Virtual Surround System 
Vermogen: 300 Watt

soundbar sca2 spectral

spectral sound SCA3 & XTA1

Input Optical, Coaxial, Cinch
Bluetooth 4.0, IR leerfunctie
Dolby Digital, PCM
2.1 Virtual Surround System
Vermogen: 200 Watt

spectral bra2 soundbar

Geïntegreerde subwoofer

De onzichtbaar in het meubel verborgen soundsysteem van Spectral wordt door de Duitse nummer 1 luidspreker fabrikant Canton vervaardigd. Het krachtige systeem beschikt over een geïntegreerde subwoofer.

spectral tv-meubel scala sc2601

Soundsystemen in beeld

 • Geen rondslingerende luidsprekers of kabels 
 • Geïntegreerde subwoofer en versterker
 • Geïntegreerde Bluetooth 4.0 voor draadloze muziekstreaming
 • Bediening met gewone tv-afstandsbediening of Spectral Smart Control
 • Goede positionering in ruimte
 • Geen warmteontwikkeling dankzij
  een digitale versterker
 • Optimaal op elkaar afgestemde
  componenten

Sound by spectral

De onzichtbaar in het meubel verborgen soundsysteem van Spectral wordt door de Duitse nummer 1 luidspreker fabrikant Canton vervaardigd. Het krachtige systeem beschikt over een geïntegreerde subwoofer en een digitale surround receiver en levert je naar wens indrukwekkende Virtual Surround Sound of sterk stereo geluid.

Bij een Virtual Surround Sound is bij één complete luidsprekermodule, de linker luidspreker en rechter luidspreker evenals de subwoofer geintegreerd. (2.1). Door de speciale toonmix ontstaat er aan beide oren een surround effect zonder dat u, zoals bij een oorspronkelijke surround opstelling, vijf luidsprekers en een subwoofer (5.1) moet installeren. Door de gepatenteerde DTS® , Tru-Surroundtechniek, zijn er ook geen reflectie wanden of andere oppervlakken noodzakelijk.

Store locator

Vind een verkooppunt in de buurt

Zoek op locatie
We konden u helaas niet lokaliseren
Controleer a.u.b. uw gegevens