prev
1 / 1
next
Cocoon soundbar tv meubel
Soundbar tv meubel Cocoon

Het multimedia tv-meubel COCOON kan nagenoeg elke soundbar huisvesten. Het techniekelement CO5 vormt de basis voor elke soundbar. De stofbespannen klep laat het geluid kraakhelder door en uw woonkamer blijft vrij van een wirwar aan kabels.

COCOON meer info...

prev
1 / 1
next
Scala soundbar tv meubel
Soundbar tv meubel Scala

SCALA het prachtige tv-meubel van Spectral is klaar voor de nieuwe trend: de soundbar. Deze alles-in-één geluidoplossing Playbar van bijvoorbeeld Sonos, krijgt in SCALA SC1654 een speciale plaats. Zo blijft de soundbar uit het zicht achter de stofbespannen klep en geniet u van mooi geluid. Ook de subwoofer wegwerken, dan is het model SC1656 de soundbar en subwoofer oplossing.

SCALA meer info...

prev
1 / 1
next
Brick soundbar tv meubel
Soundbar tv meubel Brick

Brick is wereldwijd het enige tv meubel met geluid van onderuit de sokkel. De Brick is geschikt om in de sokkel de soundbar systemen SCA3 en BRA2 te plaatsen. Of kies voor playbar van Sonos, ook hiervoor heeft Brick een speciale soundbar sokkel.

BRICK meer info...

prev
1 / 1
next
Disc soundbar tv meubel
Soundbar tv meubel Disc

Klassiek en modern smelten samen in DISC. Daar doet het model DISC DS01 nog een schepje bovenop met een speciale beugel waarop een moderne soundbar kan liggen. Goed geluid, onzichtbaar verpakt en nog steeds een riante berguimte.

DISC meer info...

prev
1 / 1
next
Cockpit subwoofer meubel
Subwoofer meubel Cockpit

Cockpit is de elegante bijzettafel van van SPECTRAL. Het is niet alleen een handig laadstation voor je iPhone of iPad, maar het is tegelijkertijd ook de nieuwe besturingscentrale in de woonkamer. And last but not least, Cockpit geeft je de mogelijkheid om de subwoofer op te bergen.

COCKPIT meer info...