tv meubels
op maat

Spectral Smart furniture - made in Germany is sinds 1994 een absolute pionier en het origineel in tv meubels op maat.

Wanneer je op zoek bent naar bijvoorbeeld een zwevend tv-meubel, zonder zichtbare speakers en kabels? Dan hebben wij de oplossing. Geen enkel ander merk heeft zo'n uitgebreide collectie tv-meubels in huis als de meest vooraanstaande specialist Spectral®. 

Breng een bezoek aan onze showroom en beleef zelf het verschil in kwaliteit en mogelijkheden bij de makers van maatwerk tv meubels.

Spectral Art tv-stand Sonos Arc

spectral art ➔ meer ontdekken

art
Spectral Circle tv-standaard design

spectral circle ➔ meer ontdekken

circle
Spectral Tube tv-standaard LG GX Gallery Design

spectral tube ➔ meer ontdekken

tube

Spectral Ameno zwevend tv meubel

spectral ameno ➔ meer ontdekken

ameno
Spectral Scala zwevend soundbar tv meubel

spectral scala ➔ meer ontdekken

scala
Spectral Brick soundbar tv meubel

spectral brick ➔ meer ontdekken

brick

Spectral Air tv meubel zwevend metaal

spectral air ➔ meer ontdekken

air 4 all
Spectral Next soundbar tv meubel

spectral next ➔ meer ontdekken

next
Spectral Cocoon media tv meubel

spectral cocoon ➔ meer ontdekken

cocoon
Spectral Air Signature tv meubel LG Wallpaper 65WX

spectral air signature ➔ meer ontdekken

air signature
Spectral Tray PX600SX

spectral tray ➔ meer ontdekken

tray
Spectral Wall wandkast hangend

spectral wall ➔ meer ontdekken

wall

spectral quick
voorraadprogramma

Sneller dan je had gedacht.

Liefde op het eerste gezicht! Een niet geheel ongebruikelijke term ons, wanneer je voor het eerst in aanraking komen met het merk Spectral. Het lange wachten hoeft daarom niet meer. Ons compleet nieuwe Spectral Quick programma zit vol met knappe singles welke direct uit voorraad leverbaar zijn. Kort samengevat: levering binnen 1-2 weken bij het verkooppunt in het magazijn om vervolgens snel thuis in huis te hebben.

download spectral quick voorraadprogramma
spectraal quick voorraadprogramma

Spectral tv-standaards

spectral tv-standaards ➔ meer ontdekken

tv-standaards

maatwerk
tv-meubels

Een tv-meubel op maat tot op de millimeter nauwkeurig dat passend is voor elke woonkamer?

Bij Spectral produceren wij tv-meubels precies zoals jij het graag zou willen. Met onze Smart factory zorgt de nieuwste industrie 4.0 standaard voor een productie met de modernste productietechnologie, zodat jij thuis, in jouw woonkamer, van Duitse topkwaliteit kunt genieten.

lees meer over maatwerk van spectral

modulaire
tv-meubels

Wonderbaarlijk te combineren. Met de modellijnen Air, Ameno, Cocoon, Next en Scala biedt Spectral Smart furniture vijf slimme planningmodules die door verschillende technische meubelelementen grenzeloos zijn uit te bereiden.

Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en materialen, breedtes, hoogtes en dieptes, kleppen, deuren of lades en tal van extra opties. Het resultaat ziet er elke keer anders uit, en gegarandeerd, altijd met klasse.

spectral sound integratie

Krachtige bass. Kristalheldere dialogen. Indrukwekkend bioscoopgeluid.

smart furniture,
smart tv,
smartphone...

Waarom tv-meubels een steeds belangrijkere rol spelen in de woonkamer, en bijna niet meer weg te denken is, is misschien wel logisch te verklaren. De nieuwste generatie QLED en OLED-televisies zijn inmiddels zo slim dat de smart tv echt het middelpunt gaat vormen in de woonkamer. Gewoon tv kijken is er namelijk niet meer bij. De smart-tv wordt je persoonlijke assistent voor het laatste nieuws, weerupdates en je favoriete programma. Dan is het wel zo fijn als het tv-meubel ervoor zorgt dat alles toch goed tot zijn recht komt, zonder de onrust van zichtbare speakers en een wirwar van kabels.

soundbar
tv-meubels

Geen soundbar, subwoofer en kabels meer zichtbaar is al jarenlang de missie van het vooraanstaande merk Spectral Smart furniture. Spectral, het orgineel binnen het tv-meubelsegment, wordt wel eens gezien als de Apple in audio-video meubels en dat is een compliment! Het merk wordt steeds vaker gebruikt bij de inrichting van een thuisbioscoop waarbij steeds vaker voor zwevende tv-meubels gekozen wordt, zodat alle stopcontacten en kabels volledig uit het zicht verdwijnen.

spectral thuisbioscoop

Stiekem droomt iedereen van een eigen homecinema tv-meubel in zijn/haar woonkamer. Spectral Smart furniture heeft een uitgebreide collectie modulaire tv-meubels waarbij zichtbare kabels, randapparatuur, speakers en subwoofer volledig uit het zicht verdwijnen en hiermee tot het verleden behoren. De televisie in grootformaat is nu de enige afleiding om van te genieten en te ontspannen, gecombineerd met het mooiste design tv-meubel dat er te koop is.