prev
1 / 1
next
Spectral Next tv meubels

Next.

Smart Connectivity Meubels

YOUR PLACE, YOUR LIFE, YOUR NEXT.

Zwevend. Staand. En altijd een statement. Next kun je op de vloer zetten, aan de wand hangen of op een frame plaatsen. Slimme meubels passen zich aan de woning aan. Niet omgekeerd. Next biedt daarvoor alle mogelijkheden. Modulair en flexibel. Met vrij combineerbare maten, kleuren en materialen. Simpel, eenvoudig en continu aanpasbaar.

Lees meer
prev
1 / 1
next
Spectral Ameno tv meubel
Ameno.
Het eerste tv meubel met ruggengraat.

Ameno is het meest omvangrijke home entertainment meubelprogramma. De kern van Ameno is de ruggengraat, een flexibel bruikbare en eenvoudig toegankelijke kabelgoot, vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en geschikt voor het complete kabelmanagement.

Lees meer
prev
1 / 1
next
Spectral Soundbar
Spectral Soundbar.
Groots en meeslepend geluid.

Het idee achter een soundbar is onveranderd: een verbetering van het tv geluid.

Er is echter één heel groot verschil met de eigen soundbar systemen van Spectral. Naast een groots en meeslepend geluid, is de subwoofer volledig geïntegreerd. Eindelijk verlost van de wirwar aan kabels, speakers en de vaak uit het oog springende subwoofer.

Lees meer
prev
1 / 1
next
Loewe | Spectral tv meubels
Loewe | Spectral.
Made in Germany²

Het beste van twee merken slaan de handen ineen. 

De Duitse elektronicaproducent Loewe en de eveneens Duitse meubelfabrikant Spectral spannen zich in om smart tv-meubels op de markt te brengen waarin de televisies en andere producten van Loewe perfect worden verwerkt. 

Lees meer
prev
1 / 1
next
Spectral Scala tv meubel
Scala.
Allesomvattend. Eenvoudig uitbreidbaar.

De elegante modellijn Scala is steevast een verkooptopper uit het Spectral programma.

Dankzij de enorme keuze uit staande en hangende Scala elementen heeft u de vrijheid om uw wanden zelf vorm te geven.

Lees meer
prev
1 / 1
next
Spectral Cocoon tv meubel
Cocoon.
Veel inhoud achter die grote klep.

Cocoon is het veelzijde multimediameubel van Spectral. Achter die grote kleppen gaat eindeloos veel bergruimte schuil waarin je gemakkelijk een homecinema set verbergt.

Dankzij de modulaire opbouw is Cocoon naar ieders wens uit te breiden.

Lees meer
prev
1 / 1
next
Spectral Brick tv meubel
Brick.
Geluid, verborgen in de sokkel.

Breng uw leven op orde met Brick, het eerste tv-meubel met geluid in de sokkel.

Brick laat zich graag personaliseren. Verschillende breedtes en hoogtes. De keuze uit kleppen of schuifladen of een combinatie ervan. Karakteristiek is de sokkel die teruggetrokken is onder het meubel en zo Brick optisch laat zweven.

Lees meer
prev
1 / 1
next
Spectral Disc tv meubel
Disc.
Waar klassiek en modern samenkomen.

U houdt van een klassiek meubel maar heef ook de modernste home cinema techniek ontdekt. Het puristische meubel Disc brengt beide wensen samen. Het elegante lijf dat boven de grote glazen voet zweeft is typerend voor Disc. De verschillende modellen bieden ook weer verschillende indelingen zodat het soundsysteem en de andere apparatuur ieder hun eigen plek hebben.

Lees meer
prev
1 / 1
next
Spectral Twenty
Twenty.
Het mooiste, gemakkelijkste rasterwerk.

Twenty is een puristisch en eenvoudig te configureren kastenprogramma. Een kast ontwerpen zonder compromissen, was niet eerder zo gemakkelijk. 

Dankzij de rastermaat van 20 cm is het ontwerpen van een kast kinderspel.

prev
1 / 1
next
Spectral Music Box
Music Box.
Muziek en ruimte ineen.

De Spectral Music Box is de perfecte combinatie tussen meubel en sounddock.

Slim laadstation De Music Box is de nieuwe thuishaven voor uw iPhone, iPad of iPod Touch. Simpel aangekoppeld, laadt uw mobiel automatisch op. Dankzij de Smart Dock passen alle Apple-apparaten met een Lightning aansluiting.

Lees meer
prev
1 / 1
next
Spectral Cockpit
Cockpit Sidetables
Apple binnen handbereik

COCKPIT is het elegante bijzettafeltje van Spectral. Met één druk op de knop kunt u vanuit uw sofa muziek, afbeeldingen, video's of websites op uw televisie of geluidssysteem oproepen.

Lees meer
prev
1 / 1
next
Spectral Tray
Tray.
Soundbar tv standaard

Tray is de nieuwe standaard, voor strak vormgegeven verrijdbare tv stands. Dankzij de compacte constructie is Tray de ideale oplossing voor de slaapkamer, vergaderruimte of hotelkamer, wanneer de ruimte compact en functioneel moet blijven.

Kies voor de Spectral Tray in combinatie met de Sonos Playbar of de Bose soundbar voor een hoogwaardig geluid met een compacte opstelling.

Lees meer
prev
1 / 1
next
Spectral Floor tv staandaard
Floor.
De verrijdbare tv standaard

Spectral Floor is ideaal wanneer je op zoek bent naar een verrijdbare tv standaard. Een hoogwaardig aluminium geborstelde buis vormt de basis van elke Floor vloerstandaard.

Kies uit verschillende modellen in hoogte en breedte, waarbij elk model verrijdbaar is en de tv met een pink beweging subtiel laat draaien. 

Lees meer