Spectral
tv-meubels

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt tv-meubel waarin u al uw entertainmentapparatuur op een slimme en onzichtbare manier kunt opbergen? De Air, Ameno, Brick, Cocoon, Next en Scala lowboards bieden de oplossing voor een opgeruimde woonkamer zonder storende kabels, luidsprekers of subwoofers. Combineer deze lowboards met de nieuwe Spectral dressoirs voor een harmonieuze en praktische opstelling. Kies voor onze maatwerkoplossingen en creëer de perfecte omgeving voor uw home-entertainment!

Spectral Air Design tv-meubel

spectral air 
➔ tv-meubel

air
Spectral Ameno tv-meubel

spectral ameno 
➔ tv-meubel

ameno
Spectral Brick Design tv-meubel

spectral brick 
➔ tv-meubel

brick
Spectral Cocoon Design tv-meubel

spectral cocoon 
➔ tv-meubel

cocoon
Spectral Next tv-meubel

spectral next 
➔ tv-meubel

next
Spectral Scala tv-meubel

spectral scala 
➔ tv-meubel

scala

Just
tv-meubels

Op zoek naar een elegant tv-meubel met standaardafmetingen dat alle gewenste functies biedt? Ontdek dan de Just.Alpha en Just.Bravo tv-meubelcollectie van Spectral, met als hoogtepunt de Just.Lift tv-meubels. Of je nu de voorkeur geeft aan een vrijstaand model of een tv-meubel op design pootjes, of zelfs een zwevende variant aan de muur, de Alpha en Bravo modellen bieden diverse opties die bij jouw wensen passen.

De Just tv-meubels zijn net zoals de Spectral tv-meubels "Made in Germany" in de eigen Spectral smart factory.

Just.Alpha tv-meubel

just.alpha 
➔ tv-meubel

alpha
Just.Bravo tv-meubel

just.bravo
➔ tv-meubel

bravo
Just.Lift tv-meubel

just.lift
➔ tv-lift-meubel

lift

smart furniture

Sinds 1994 is Spectral een vooraanstaand meubelmerk en een echte pionier in de markt. Het merk staat bekend als specialist met de grootste collectie design tv-meubels zonder zichtbare speakers en kabels. Je vindt de grootste collectie Spectral meubels en tv-standaards in onze altijd up-to-date showroom in Harderwijk, waar je ook de unieke Sonos Experience Room kunt beluisteren. Onze klanten beschouwen onze showroom als een onvergetelijke ervaring op zich. Kom langs en ontdek onze hoogwaardige meubels en ervaar zelf het vakmanschap en de innovatie van Spectral.

Spectral showroom partners:
Leolux
Lichtstudio van den Bosch