prev
1 / 1
next
Spectral Catena tv wandmeubel
CATENA. Mannen meubel voor vrouwen.

CATENA is het eerste echte mannenmeubel voor vrouwen. Het homecinemameubel van Spectral met kastelementen is beschikbaar in verschillende breedten, hoogten en diepten. En met het geïntegreerde virtual surround soundsysteem zorgt het meubel voor een indrukwekkende geluidsbeleving zonder wirwar van kabels, zichtbare luidsprekers, subwoofer en receiver.

prev
1 / 1
next
Catena wandmeubel details
Met CATENA kies je voor details

Een CATENA wandmeubel is samen te stellen uit verschillende meubelelementen. Uw ideale tv wandmeubel blijft dus niet langer een droom. Elk CATENA element is opgebouwd uit een raamwerk met een hoogwaardige alumium omlijsting.

Dat is meteen de kracht en schoonheid van CATENA.

Spectral Catena wandmeubel
Stel je eigen wandmeubel samen

CATENA is het individueel planbare homecinema en loungemeubel van SPECTRAL. Met kastelementen beschikbaar in verschillende breedten, hoogten en diepten. Met kleppen, deuren of schuifladen. En zelfs met lederen zitelementen voor loungeruimtes.

CATENA heeft verschillende ophangmogelijkheden voor flatscreen TV’s. En met het geïntegreerde virtual surround soundsysteem voor een indrukwekkende geluidsbeleving zonder wirwar van kabels, zichtbare luidsprekers, subwoofer en receiver.

Catena wandmeubel
CATENA staand of als zwevend wandmeubel

CATENA is veel meer dan alleen een mooi tv meubel. Dankzij een grote verscheidenheid aan kastelementen kan CATENA vele functies vervullen. Als zitbank, roomdivider of zoals hier als wandkast. De mogelijkheden van CATENA zijn eigenlijk onbegrenst.

Een zwevend CATENA wandmeubel is misschien wel het allermooiste.

Catena tv wandmeubel
De innerlijke waarde van Catena

CATENA beheerst de kunst van het camoufleren tot in de puntjes. Achter de met stofbespannen fronten is een virtual surround systeem verborgen dat zijn weerga niet kent. Horizontale kabeldoorvoeren tussen de kastelementen maakt het mogelijk om randapparatuur met elkaar te verbinden en stekkerdozen vinden eenvoudig hun plek achter in het meubel. Kabelgordijnen aan de achterzijde van het meubel voorkomen dat je van binnenuit door het meubel heen kijkt en houden stof van de achterzijde buiten de deur. Vakken zonder randapparatuur krijgen een gesloten achterwand.