prev
1 / 1
next
Spectral Cocoon
COCOON. Geschikt voor alles

Het mooiste homecinema systeem staat thuis.

Zeg vaarwel tegen de zichtbare audioapparatuur met COCOON, het veelzijdige multimedia tv meubel van Spectral. Dankzij de variabele indeling binnenin is het tv meubel geschikt voor allerlei soundbars, subwoofers en centerspeakers.

Spectral Cocoon was te zien bij RTL Woonmagazine, klik hier... 

Download hier het magazine in PDF inclusief prijzen.

prev
1 / 1
next
Spectral Cocoon tv meubel
Het multimedia tv meubel

Dankzij de modulaire opbouw en het stofbespannen front is COCOON geschikt voor nagenoeg alle audioapparatuur. Terwijl deze apparaten volledig aan het zicht worden onttrokken. Zelfs downfire subwoofers komen in een Cocoon helemaal tot hun recht dankzij de stofbespannen opening in de bodem.

Spectral Cocoon tv meubel
Onzichtbare techniek

De variabele indeling van dit tv meubel maakt het geschikt voor verschillende soundbar merken, subwoofers en centerspeakers. Geen zichtbare speakers of een wirwar aan kabels meer. Spectral COCOON maakt techniek onzichtbaar.

Spectral Cocoon tv meubel
Details tot in perfectie

COCOON is het eerste tv meubel van Spectral waarbij elke glaskant een geslepen ronding heeft. Het CNC slijpproces van de Cocoon glasplaten zorgt ervoor dat de echte kwaliteit van Cocoon tot leven komt en alle details tot in perfectie overeenkomen.

Spectral Cocoon tv meubel
Het eerste tv meubel geschikt voor mobile devices

Nog nooit was er een tv meubel geschikt voor de mobiele apparaten van Apple en Samsung. COCOON van Spectral is het eerste tv meubel dat helemaal is voorbereid op iPhone en iPad van Apple of de mobile devices van Samsung zoals de Galaxy S4.

Spectral Cocoon tv meubel
Exact waterpas

Hoe lang het COCOON tv meubel ook is. Of het is samengesteld uit de meerdere elementen. Allemaal van ondergeschikt belang. Elk COCOON element staat dankzij de rvs verstelbare voeten exact waterpas en perfect in lijn met het element ernaast.

Spectral Cocoon tv meubel
Werkelijk in elke kleur leverbaar

Een tv meubel van Spectral wordt pas echt uniek als je zelf de kleur bepaalt. Spectral maakt het mogelijk dankzij de ruim 2.000 beschikbare kleuren van NCS®. Spectral is één van de weinige meubelfabrikanten die de officiële licentie heeft om het kleurenpallet van het Natural Color System (NCS) te mogen gebruiken.

Spectral Cocoon Docks
Apple en Samsung docks voor Cocoon

Apple en Samsung in één hand. Het klinkt misschien gek, maar bij Spectral zijn wij van mening dat er voor beide topmerken een oplossing moet zijn. Spectral ontwikkelde daarom voor Apple en Samsung unieke docks. Vervaardigd in eigen huis uit massief aluminium.

We will dock you.

SPECTRAL DOCKS 

Spectral Docks
Opladen en direct afspelen

Het unieke van de Spectral Docks is dat elke dock uitwisselbaar is. Wanneer je een echte Apple fan bent maar langzaam toch de overstap naar Samsung wilt maken, geen probleem. Met een simpele handeling wissel je de dock en de docking is weer klaar voor gebruik. Plug and play.

Spectral Cocoon tv meubel
Voor alles geschikt

Het techniekelement CO5 van COCOON staat open voor alles. Geen soundbar of subwoofer is te klein voor dit element. En alles netjes uit het zicht achter de stofbespannen klep.

Spectral Cocoon tv meubel
Bose, Samsung, Sonos...

Bij COCOON maakt het werkelijk niet uit welk soundbar systeem uw voorkeur geniet. Wordt het een soundbar van Samsung, de Sonos Playbar of het vooraanstaande merk Bose? COCOON van Spectral huisvest ze allemaal.

Spectral Cocoon tv meubel
Spectral virtual surround sound

Bent u een echte Spectral fan, dan kiest u ons eigen hoogwaardige BRA1 soundsysteem. Dit virtual surround sound systeem zorgt ervoor dat u daadwerkelijk geen kabels en luidsprekers of zelfs geen lelijke subwoofer ziet.

Om u de beste geluidskwaliteit te kunnen bieden, werkt Spectral samen met Canton; de Duitse marktleidende fabrikant van luidsprekers en geluidsystemen.  

Spectral Cocoon tv meubel
Gesatineerd glas

Nieuw uit onze garage is de optie gesatineerd glas. Het matte glasoppervlak contrasteert geweldig mooi met de hoogglans gepolijste rvs voeten.

Spectral Cocoon tv meubel
Keuze uit 3 kleuren

Fijn om te weten dat niet elke accessoires een optie is. Bij de techniekelementen van COCOON is de met stofbespannen klep leverbaar in de kleuren zwart, zilver of carbon. Zo kunt u het contrast zelf bepalen.

Spectral Cocoon tv meubel
Bijpassende Cocoon hangkasten

Hoe mooi is dat? Het ideale tv meubel is gevonden met daarbij ook nog de mogelijkheid om met bijpassende horizontale en verticale COCOON hangkasten het interieur verder in te richten. 

Spectral Cocoon tv meubel
Draaibare tv-beugel

De mooiste draaibare tv-beugel die u zich maar kunt voorstellen komt van Spectral. Een hoogwaardig aluminium geborstelde buis (diameter 8 cm) geeft elke flatscreen televise een nog mooier aanzien. De bekabeling van de tv wordt keurig weggewerkt in de aluminium kabelgoot aan de achterzijde. Maar het mooiste is dat het geheel draait met slechts één enkele pinkbeweging.

Spectral Cocoon tv meubel
Cocoon schuiflade

Naast het de eigenschap dat een COOCOON tv meubel gemaakt is voor het onzichtbaar opbergen van de randapparatuur, is er ook nog het praktische aspect waar bij Spectral over nagedacht is. De elementen CO2 en CO3 zijn leverbaar met een compleet uittrekbare lade met daarbij ook nog eens de mogelijkheid om aan de binnenzijde (bovenin) nog een extra inwendige schuifladen te plaatsen.