Stijl Studio Klassiek

Wanneer je de naam vtwonen voorbij hoort komen, komt de naam Eijerkamp ook gelijk naar voren. Welke zich als exclusieve partner presenteert in het tv-programma 'vtwonen - Weer verliefd op je huis'. In de daarbij behorende Stijl Studio's weet Eijerkamp de consument keer op keer weer te inspireren, met de nieuwste woontrends.

De 8 nieuwe vtwonen Stijl Studio’s zijn nu exclusief bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. In beide vestigingen kun je het Spectral Air televisiemeubel als woonoplossing bewonderen in Stijl Studio Design.

Nieuwsgierig naar de nieuwste make-overs?
Je kunt alle afleveringen hier terugvinden of bekijk de laatste aflevering 8 van seizoen 12 waar het zwevende tv-meubel Spectral Air is toegepast en laat je inspireren.

vtwonen-stijlstudio-eijerkamp-spectral-air
vt wonen spectral air tv meubel zwevend

vt wonen

spectral air in stadsvilla

vt wonen spectral air champagne sonos beam

stijlstudio klassiek

spectral air exclusief geselecteerd door vtwonen

vt wonen spectral air zwevend tv meubel

vt wonen aflevering 8, seizoen 12

Marianne Luning heeft in de laatste make-over gekozen voor het zwevende tv-meubel Spectral Air

woon idee bij eijerkamp
in de vtwonen stijlstudio

Een plek voor beeld en geluid met Spectral.

Benieuwd hoe je jouw televisie en audio-installatie perfect wegwerkt? Volgens Marloes Peters - creative director Eijerkamp - komen beeld, licht en geluid samen in dit moderne tv-dressoir. Door het goudkleurige metaal, het antraciet glas en de elegante belijning krijgt het geheel toch net die klassieke touch.  

spectral air voorbeelden
als zwevend televisiemeubel

Het is niet alleen praktisch om te kiezen voor een zwevend tv-meubel. Zo wordt het stofzuigen onder het meubel een stuk eenvoudiger, of nog slimmer je robotstofzuiger komt zo wel onder het meubel. De voornaamste redenen voor een hangend meubel aan de wand is toch wel eentje vanuit design oogpunt. Wanneer de stopcontacten en tv/internet aansluitingen op de juiste hoogte zitten ben je volledig verlost van alle rondslingerende kabels, maar ook bij een wandhangend meubel moet je kijken naar het totaalplaatje. Met Spectral Air haal je een slim tv-meubel in huis wat radicaal anders is, geschikt voor de huidige soundbar en de toekomstige soundbars. Dit Spectral meubel heeft als unieke eigenschap dat het als het ware overvloeit in de wand en je geen kabels hoeft in te frezen in je net strak gestucte muur, dankzij de meegeleverde kabelgoot en vlakke tv-beugel.

bron vermelding

fotografie vtwonen make-over stadsvilla Bussum: Barbara Kieboom
styling vtwonen make-over: Marianne Luning
vtwonen stijl studio klassiek: Eijerkamp Veenendaal & Zutphen
spectral air cover foto: Lotte Eijerkamp
spectral air stijl studio video:
Marloes Peters - creative director Eijerkamp