tv wandmeubel spectral amp26
tv wandmeubel spectral ameno amp03
tv wandmeubel ameno amp06
tv wandmeubel roomdivider ameno amp06
tv wandmeubel spectral ameno amp23
tv wandmeubel spectral ameno amp27
tv wandmeubel spectral ameno amp30

ameno
tv-wandmeubels

Ameno is het eerste tv-meubel met een ruggengraat. Met indrukwekkende techniek, verschillende functies en oneindige mogelijkheden geeft dit exclusieve planningsprogramma een unieke aura bij u thuis. Maximaal plezier in het eigen maken van uw perfecte meubel. Zo gaat geraffineerd wonen tegenwoordig.

Volgens velen is Ameno als zwevend wandmeubel de mooiste combinatie.  Lees meer »

tv wandmeubel spectral ameno amp26

spectral ameno

Dankzij een grote keus aan verschillende oppervlakken past Ameno zich flexibel aan toekomstige kleur en trends aan. Ook technisch is het programma op alles voorbereid.

spectral homecinema vra2

spectral sound

Tweeëneenhalf meter echt bioscoopgevoel. Bij Ameno heeft u keuze uit drie eersteklas soundsystemen.

ameno smart flame tv-wandmeubel

ameno
smart flame

In vuur zonder vlam. Is het niet mooi om de behaaglijk atmosfeer van een openhaard te ervaren zonder warme vlammen?

ameno geluid- en opbergruimte varianten.

ameno magazine

download hier het Spectral Ameno 2018 magazine inclusief maatvoeringen als pdf. 

Store locator

Vind een verkooppunt in de buurt

Zoek op locatie
We konden u helaas niet lokaliseren
Controleer a.u.b. uw gegevens

Tv-meubel en thuisbioscoop.

Het Duitse Spectral gaat een stap verder met een compleet tv-meubel dat beschikt over een ingebouwd luidsprekersysteem, powered by Canton en speciaal ontwikkeld voor de meest exclusieve meubelserie Ameno.

Ameno trekt de aandacht naar zich toe en zorgt ervoor dat deze wordt vastgehouden. In het middelpunt staan voor u en voor uw wensen. Ook bij het belangrijke thema: geluid. Met een op maat gesneden Spectral soundsysteem bent u gegarandeerd veilig. Maar ook kunt u kiezen voor de hoogwaardige Sonos Playbar. Of voor een oplossing zonder geïntegreerd soundsysteem.

spectral vra2 ameno tv-wandmeubel amp03
spectral ameno smart charge

ameno smart charge

Neerleggen en opladen. Dankzij de nieuwe Smart Charge technologie hoeft u uw smartphones alleen maar op het tv meubel neer te leggen om deze op te laden.

spectral ameno smart docks

ameno smart dock

Inpluggen en gaan. Dankzij de Smart Dock of Smart Charge techniek is Ameno ook meteen het laad en afspeelstation voor iPhone, iPod en iPad.

spectral ameno tv-wandmeubel amp28

ameno
smart light

Spectral Smart Light zorgt voor een zachte, sfeervolle achtergrond- verlichting.

spectral ameno tv-meubel amp27

ameno hangend
tv-meubel

  • Modulaire meubelserie
  • Functionele kabelgoot van hoogwaardig aluminium
  • Rompen in twee lagen, verschillende breedtes en hoogtes
  • Oppervlakken in glas, keramiek of hout
  • Greeploze fronten, elektrische schuifladenaandrijving zijn optioneel
  • Verborgen soundsysteem
  • Bluetooth / draadloze internet streaming
  • Smart Charge en Smart Dock
  • Smart Light LED-verlichting 
  • 320º draaibare tv-beugel

Modulaire
tv-meubels

Wonderbaarlijk te combineren. Met de tv-meubel modellijnen Ameno, Cocoon, Scala en Next biedt Spectral u vier slimme planningsmodules die door verschillende meubel- en technische elementen grenzeloos is uit te bereiden. U heeft de keuze uit verschillende kleuren, materialen, dieptes, hoogtes, kleppen, schuifladen, deuren, afdekplaten, opzetelementen en schappen. Het resultaat ziet er elke keer anders uit. En altijd met klasse.

Meer info

Maatwerk
tv-meubels

Een tv-meubel op maat tot op de millimeter nauwkeurig dat geschikt is voor elke woonkamer. Bij Spectral produceren wij tv-meubels precies zoals u het graag zou willen. En uitsluitend op bestelling. Met onze Smart factory zorgt de nieuwste industrie 4.0 standaard, voor een productie met de modernste productietechnologie zodat u thuis in uw woonkamer van Duitse topkwaliteit kunt genieten. Onze tailor made productie is van toepassing op de modellijnen Ameno, Cocoon, Scala, Next en Wall.

Meer info
spectral ameno smart flame tv-wandmeubel amp23

ameno
tv-wandmeubel
met klasse!

Unieke kabelgoot
Ameno is ontzettend veelzijdig en kan volledig naar wens worden samengesteld. Kenmerkend is de kabelgoot waarin kabels netjes en overzichtelijk een plaats kunnen krijgen. Wandhangend of toch liever op pootjes, u beslist.

Verschillende materialen
Is glas toch te gewoontjes? Kies dan voor keramiek of een echt houtfineer. Alle materialen kunnen vrij met elkaar gecombineerd worden. 

Smart Flame
Ameno is de enige modellijn waarbij Smart Flame mogelijk is. Met behulp van ultrasoon geluid wordt water zeer fijn verneveld en met LED-verlichting belicht. Zo ontstaat er een ongevaarlijk en (kind)vriendelijk vuur zonder gebruik van hout. Geen stank of rommel meer in uw woonkamer.

Duitse kwaliteit
Wanneer u op zoek bent naar kwaliteit en luxe dan sluit onze modellijn Ameno perfect aan op uw wensen. Wij geven u met veel plezier gratis en deskundig advies in onze showroom in Harderwijk of bij 1 van onze andere verkooppunten.