TV-Standaards

Als een toonaangevende specialist in tv-meubels, heeft Spectral zich ten doel gesteld om tv-standaards opnieuw uit te vinden. Het doel is om Spectral design tv-standaards te creëren die passen bij elke woon- of kantooromgeving. De nieuwe generatie tv-standaarden zijn perfect geschikt voor de nieuwste inrichtingstrends en kan ook als tv-standaard op wielen worden gebruikt, in combinatie met de nieuwste soundbars.

Bekijk de Art, Circle, Tube, Tray tv-stands en de Floor als klassieke verrijdbare tv-standaard.

Spectral TV-Standaards

Spectral tv-standaards online configureren

Spectral tv-standaards online configureren

Classic tv-standaards van Spectral.

Ervaar entertainment op de best mogelijke manier met onze Classic Floor tv-standaards! Deze standaards zijn supermobiel en kunnen naar wens worden verplaatst en gedraaid. Dankzij de draaibare tv-beugel kun je vanuit elke hoek genieten van je favoriete programma's. De Floor collectie biedt keuze uit vijf modellen, elk met een klassiek moderne uitstraling en afgewerkt met hoogwaardige materialen. De krasbestendige glazen panelen en fijn geslepen en geborstelde aluminium buis geven een luxe uitstraling aan je interieur. Daarnaast hebben alle modellen slimme kabelgeleiding en stevige wielen.

Kies voor de kwaliteit van Spectral tv-standaards, made in Germany.

spectral floor tv-standaards vergelijken
Spectral Floor TV-Standaards

veelgestelde vragen

bij het kopen van een tv-standaard.

Waar moet je op letten bij het kopen van een tv-standaard?

Het is belangrijk om bij het kopen van een tv-standaard te kijken naar 3 belangrijke punten:

  1. Het tv-formaat van de televisie: bekijk goed voor welke min. en max. inch-maat de tv-standaard geschikt is.
  2. Het gewicht van de televisie: wat is het gewicht van de tv en tot welk gewicht is de tv-standaard geschikt.
  3. VESA-maat: dit is de maatvoering aan de achterzijde van de tv om aan een beugel of adapter te monteren.

Zijn deze antwoorden allemaal bekend en geschikt voor de gekozen Spectral tv-standaard dan zal het tussen tv en standaard een passend geheel zijn.

Wat is de VESA maat van mijn tv?

Allereerst wat is Vesa? Dit is de afkorting van Video Electronics Standards Association. Dit is een standaard maatvoering die je terugvindt bij de meeste tv’s, en welke weer overeenkomen met de montagemaat van de Spectral tv-standaards. Een televisie met een VESA 400x400 maat heeft de horizontale en verticale bevestigingspunten respectievelijk 400 mm \ 40 cm uit elkaar zitten. VESA 200x100 betekent dan een bevestigingsmaat van 200 mm x 100 mm. 

Kies ik voor een draaibare of verrijdbare tv-standaard?

Staat de televisie op een vaste plek in de woonkamer? Kies dan voor een draaibare tv-standaard zoals de Circle, waarbij je de tv eenvoudig kunt bijdraaien voor de ideale kijkhoek. Geen vaste plek voor de tv in de woonkamer? Kies dan voor de verrijdbare tv-standaard Floor of Tray.

Moet ik de soundbar adapter direct kopen of kan dit ook achteraf?

Bij de tv-standaards Art, Circle en Tube is het ook mogelijk om achteraf een soundbar adapter te monteren. Dit is wel zo handig als je nog niet weet welke soundbar het beste aan jouw wensen voldoet. Kies je voor de verrijdbare tv-standaard Tray, dan kun je alleen achteraf een soundbar adapter monteren wanneer je voor het Tray -SX model kiest.