TV-Standaards

Als een toonaangevende specialist in tv-meubels, heeft Spectral zich als doel gesteld om de tv-standaard opnieuw uit te vinden. Het doel is om Spectral design tv-standaards te creëren die passen bij elke woon- of kantooromgeving. De nieuwe generatie tv-statieven zijn perfect geschikt voor de nieuwste inrichtingstrends en kan ook als tv-standaard op wielen worden gebruikt, in combinatie met de nieuwste soundbars. Meer weten...

Bekijk de Art, Circle, Tube, Tray tv-stands en de Floor als klassieke verrijdbare tv-standaard.

Spectral TV-Standaards

informeer naar de voorraad modellen

informeer naar de voorraad modellen

Floor tv-standaards van Spectral.

Ervaar entertainment op de best mogelijke manier met onze Classic Floor tv-standaards! Deze standaards zijn supermobiel en kunnen naar wens worden verplaatst en gedraaid. Dankzij de draaibare tv-beugel kun je vanuit elke hoek genieten van je favoriete programma's. De Floor collectie biedt keuze uit vijf modellen, elk met een klassiek moderne uitstraling en afgewerkt met hoogwaardige materialen. De krasbestendige glazen panelen en fijn geslepen en geborstelde aluminium buis geven een luxe uitstraling aan je interieur. Daarnaast hebben alle modellen slimme kabelgeleiding en stevige wielen.

Kies voor de kwaliteit van Spectral tv-standaards, made in Germany.

spectral floor tv-standaards vergelijken
Spectral Floor TV-Standaards

Specialist in
tv-standaards.

Op zoek naar een tv-standaard met plateau, houten uitvoering of een specifieke maat voor jouw tv? Spectral heeft een uitgebreid assortiment tv-standaards die aan al jouw wensen voldoen! Of je nu op zoek bent naar een verrijdbare tv-standaard op wielen voor gemakkelijke verplaatsing of een draaibare tv-standaard om vanuit elke hoek te kunnen genieten van je favoriete programma's, Spectral heeft het allemaal!

De tv-standaards van Spectral zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens stijlvol en uniek qua design. Zo hebben we tv-standaards die speciaal ontworpen zijn voor Samsung en LG tv's, maar ook universele tv-standaards die geschikt zijn voor verschillende merken. Wil je jouw tv-standaard combineren met een Sonos soundbar? Geen probleem, Spectral heeft ook soundbar tv-standaards die speciaal ontworpen zijn voor de soundbars van Bose en Sonos of zelfs tv-standaards welke geschikt zijn voor de Bang & Olufsen Beosound Stage soundbar.

Met onze tv-standaards ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en een lange levensduur. Kies je voor een tv-standaard van Spectral, dan kies je voor innovatie, kwaliteit en design.

Spectral tv-standaard Art AX30-RSW

veelgestelde vragen

bij het kopen van een tv-standaard.

Waar moet je op letten bij het kopen van een tv-standaard?

Het is belangrijk om bij het kopen van een tv-standaard te kijken naar 3 belangrijke punten:

  1. Het tv-formaat van de televisie: bekijk goed voor welke min. en max. inch-maat de tv-standaard geschikt is.
  2. Het gewicht van de televisie: wat is het gewicht van de tv en tot welk gewicht is de tv-standaard geschikt.
  3. VESA-maat: dit is de maatvoering aan de achterzijde van de tv om aan een beugel of adapter te monteren.

Zijn deze antwoorden allemaal bekend en geschikt voor de gekozen Spectral tv-standaard dan zal het tussen tv en standaard een passend geheel zijn.

Wat is de VESA maat van mijn tv?

Allereerst wat is Vesa? Dit is de afkorting van Video Electronics Standards Association. Dit is een standaard maatvoering die je terugvindt bij de meeste tv’s, en welke weer overeenkomen met de montagemaat van de Spectral tv-standaards. Een televisie met een VESA 400x400 maat heeft de horizontale en verticale bevestigingspunten respectievelijk 400 mm \ 40 cm uit elkaar zitten. VESA 200x100 betekent dan een bevestigingsmaat van 200 mm x 100 mm. 

Kies ik voor een draaibare of verrijdbare tv-standaard?

Staat de televisie op een vaste plek in de woonkamer? Kies dan voor een draaibare tv-standaard zoals de Circle, waarbij je de tv eenvoudig kunt bijdraaien voor de ideale kijkhoek. Geen vaste plek voor de tv in de woonkamer? Kies dan voor de verrijdbare tv-standaard Floor of Tray.

Moet ik de soundbar adapter direct kopen of kan dit ook achteraf?

Bij de tv-standaards Art, Circle en Tube is het ook mogelijk om achteraf een soundbar adapter te monteren. Dit is wel zo handig als je nog niet weet welke soundbar het beste aan jouw wensen voldoet. Kies je voor de verrijdbare tv-standaard Tray, dan kun je alleen achteraf een soundbar adapter monteren wanneer je voor het Tray -SX model kiest.