Art.

Houten tv-standaard.
-
De Art houten tv-standaard is niet alleen functioneel, maar ook de interieurtrend van dit moment! Het contrasterende design van de premium beeldtechniek en het massief hout zorgt voor een unieke uitstraling in elke ruimte. De ezel-look geeft de standaard een elegant en eigentijds uiterlijk en past perfect bij moderne televisies met een minimalistisch design. De optionele soundbar-adapter biedt de mogelijkheid om de soundbar gemakkelijk onder de tv te monteren, zonder dat er kabels in de weg zitten. De achterpoot van de standaard heeft namelijk een handig kabelmanagement-systeem waardoor de kabels aan de achterkant worden verborgen en aan de binnenkant worden geleid. Kortom, de Art tv-vloerstandaard is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en functionele toevoeging aan zijn woonkamer.

Art smart features:
• Massief Eiken in drie kleuren
• Massief Walnoten
• Optioneel met soundbar-adapter
• Optioneel met media-mount
• Leverbaar in twee hoogtes

Art productinformatie:
- Art modellen & details

Spectral Art tv-standaard

Design tv-standaard

Laat je interieur stralen met onze Art houten tv-standaard. Deze tv vloerstandaard is niet alleen functioneel maar volgt ook de laatste interieurtrends. Het unieke contrast tussen premium beeldtechniek en massief hout geeft elke ruimte een eigentijdse uitstraling. De elegante ezel-look past perfect bij moderne televisies zoals de Samsung Frame televisies met een minimalistisch design. Het model Art AX30 heeft de ideale hoogte voor in de woonkamer of kies voor de hogere AX40 Art variant. De Art AX40 is ideaal als design tv-standaard voor de slaapkamer, hotelkamer of om elke kantoor of vergaderruimte de een stijlvolle uitstraling te geven.

• Massief houten tv-standaard in elegaant ezel-look design
• Het massieve hout is verkrijgbaar in natuurlijk eiken, zwart eiken, grijs eiken, massief walnoot
• Een hoogwaardige matte lak beschermt het houtoppervlak
• Verborgen kabelgeleiding in het achterste poot met magnetische afdekking
• Inclusief tv-beugel met universele adapter voor VESA 100 x 100 tot 600 x 400 mm
• Aanbevolen tv-formaat met meegeleverde adapterplaat: 48" tot 65" inch televisies
• Optioneel met kleinere adapterplaat (ADAX4046) geschikt vanaf: 40" tot 46" inch televisies

SMART FEATURES

Tv-vloerstandaard
in drie kleuren

Een houten tv-standaard uit massief Eiken dan is de Art design tv-vloerstandaard van Spectral. Kies uit drie kleuren: natuurlijk massief Eiken, grijs of zwart gebeitst massief Eiken. Het design ontwerp heeft iets weg van een schildersezel en wordt stuk voor stuk in Duitsland vervaardigd. Combineer de Art tv-standaard met de Samsung Frame televisie voor een levend schilderij op de momenten dat je geen televisie kijkt.

Spectral tv-standaard Art AX30-ROB

Tv-standaard
hotel chique

De Art tv-standaard in massief walnotenhout biedt een nog verfijndere en luxueuzere uitstraling in vergelijking met de basisversie in massief eiken. Het gebruik van walnotenhout voegt een extra dimensie toe aan het ontwerp, met zijn diepe en rijke tinten die een natuurlijke elegantie uitstralen. Het unieke karakter van walnotenhout komt tot uiting in de subtiele nerven en warme tonen, waardoor elke tv-standaard een exclusieve en individuele uitstraling krijgt. De diepbruine kleur van het walnotenhout creëert een sfeervolle ambiance, waardoor het meubelstuk opvalt als een tijdloos stuk vakmanschap.

Bovendien geeft het gebruik van walnotenhout de tv-vloerstandaard een gevoel van verfijning en luxe, waardoor het niet alleen een functioneel meubelstuk is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke woonruimte. Kortom, de Art tv-standaard in massief walnotenhout straalt klasse en tijdloze schoonheid uit, waardoor het een chiquere keuze is dan de basisversie in massief eiken.

Spectral Art AX30-RSW TV-Stand

Soundbar tv-standaard

Voor iedereen die het tv-geluid met een soundbar wil verbeteren, zijn er optioneel verschillende soundbar-adapters voor een perfecte aansluiting. De B&O Beosound Stage, de Sonos Arc, Beam, Ray en diverse Bose-modellen, maar ook soundbar-modellen van andere fabrikanten kunnen met de juiste adapter worden aangesloten.

• ADSB5 soundbar-adapter voor de Sonos Arc
• ADSB6 soundbar-adapter voor de B&O Beosound
• ADSB7 soundbar-adapter voor de Sonos Ray en universeel

Spectral TV-Standaard Art AX30-RSW

Universele Media Mount

De Art kan als tv-standaard eenvoudig verschillende mediaspelers of harde schijven verbergen: met de optionele mediahouder kan bijvoorbeeld de Apple TV of tv-decoder op een slimme worden bevestigd aan de achterzijde van het paneel. Ook de One Connect Box van de Samsung Frame kan op deze manier eenvoudig worden bevestigd.

ZU2093

ART AX30 TV-STANDS MODELS 

ART AX30
TV-STANDAARDS

Spectral Art tv-standaard
Art AX30 online 3D tekenen

ART AX40 TV-STANDS MODELS 

ART AX40
TV-STANDAARDS

Spectral Art tv-standaard
Art AX40 online 3D tekenen

photo gallery