Spectral maatwerk tv meubels

Maatwerk tv meubels

Het origineel in maatwerk tv meubels. Ook dat is Spectral Smart furniture

Elk tv-meubel op maat gemaakt is uniek. Daarom creëren wij maatwerk tv meubels, naast onze bekende modulaire tv meubelen. Een maatwerk-meubel tot op de millimeter nauwkeurig geschikt voor elke woonkamer. Bij Spectral produceren wij uw meubel precies zoals u het graag zou willen. En uitsluitend op bestelling. Met onze Smart factory zorgt de nieuwste industrie 4.0 standaard voor een productie met de modernste productietechnologie zodat u thuis in uw woonkamer van Duitse topkwaliteit kunt genieten. Onze tv-meubel op maat productie is van toepassing op de modellijnen Ameno, Brick, Cocoon, Scala, Next en Wall.

Tips en inspiratie bij een tv-meubel op maat

In de Spectral Showroom vind je niet alleen de mooiste tv meubels, maar ook nog eens de nieuwste generatie televisies en soundbar systemen. Zo kom je snel te weten of de beoogde televisies en randapparatuur hetgeen is wat je zoekt, en geschikt is voor het beoogde Spectral meubel. Is de breedte, diepte, hoogte net niet helemaal naar wens? Eén van de Spectral maatwerk tv meubels is in veel gevallen de oplossing!

Een Tailor Made Spectral meubel.

Tv-meubels in bijna 2.000 NCS-kleuren.

Een Spectral meubel is leverbaar in 5 basiskleuren: Snow, Grey-White, Pebble, Granite of Black.

Daarnaast zijn er bijna 2.000 unieke kleuren leverbaar waarbij Spectral onder licentie gebruikt maakt van het NCS® kleurensysteem met 1.950 kleuren. Wil je meer weten over het Natural Colour System, klik dan hier...

tailor_01_1450x962

maatwerk tv meubel dankzij: spectral flexibel

Spectral maatwerk tv meubel Next

Zwevend tv meubel op maat.

De meeste consumenten kiezen voor een zwevend tv meubel. Naast het mooie effect van een hangend meubel is het ook handig dat de stopcontacten in de kast verdwijnen en dat de stofzuiger er eenvoudig onderdoor gaat.

Simpelweg een gat in de achterwand zagen voor de stopcontacten kan natuurlijk iedereen? Maar kies je voor een zwevend tv meubel op maat dan zijn dit precies de belangrijke punten waar Spectral samen met de klant van te voren over nadenkt. Als wij toch de breedte, hoogte en diepte gaan aanpassen - dan is het uitfrezen van gaten in de fabriek in de achterwand letterlijk kinderspel.

Maak hiervoor vrijblijvend een bezoek aan de:

Spectral Showroom Harderwijk

home-block_01_1250x1048

maatwerk tv meubel: next

Spectral Next zwevend tv meubel op maat, speciaal op verzoek van de klant aangepast in zowel breedte, hoogte als diepte.

Breedte: 1.54m i.p.v. basis 1.60m / Hoogte: 29,5cm i.p.v. basis 32,0cm / Diepte: 45,6cm i.p.v. basis 48,0cm.

home-block_02_1250x1048

spectral soundsysteem

Geïntegreerd BRA2 soundsysteem gekoppeld met een Horizon mediabox, Blu-Ray speler en een Sonos Connect voor streaming audio.

home-block_03_1250x1048

zwevend tv meubel op maat

In de achterzijde van dit Next tv maatmeubel zijn de uitsparing voor de wandcontactdozen op maat gefreesd zodat het tv-signaal en de stroomvoorziening bereikbaar blijft.

spectral maatwerk
tv-meubels

  • modulaire tv-meubels naar wens op maat aan te passen
  • maatwerk voor tv-meubels in breedte, hoogte en diepte
  • individuele maatwerk tv-meubels op aanvraag
  • doorlopende glasplaten tot de maximaal mogelijk lengte
  • glanzend glossy of mat gesatineerd glas 
  • krasvaste glasoppervlakken in meer dan 2.000 kleuren
  • verborgen soundsystemen
  • smart charge
  • smart light led-verlichting
  • smart control

 

Meer weten?