tv-meubels op maat

Het aanbod in tv-meubels op maat is oneindig, maar alleen hét origineel draagt de naam Spectral. Op het moment dat onze modulaire modellen namelijk niet voldoen aan de maatvoering zoals het thuis opgemeten en uitgedacht was, is dit voor ons geen enkel probleem. De bekende modellijnen binnen het programma zijn als maatwerk meubel realiseerbaar, zodat hét origineel Spectral ook echt het origineel is en blijft - volledig handmade in Germany.

Wij weten als geen ander hoe mooi een op maat gemaakt Spectral meubel kan zijn, zonder te hoeven uitwijken en daarbij in te moeten leveren op kwaliteit. Dit allemaal dankzij onze unieke Smart factory voorzien van de nieuwste industrie 4.0 standaard.

Hiermee is Spectral als fabriek in staat om met de modernste productietechnologie elk gewenst Spectral meubel te produceren op een verantwoorde energiezuinig en milieuvriendelijke wijze.

Spectral smart furniture
Het origineel in tv-meubels op maat.

spectral-smart-factory meubel montage
spectral-smart-factory metaal verwerking
spectral-smart-factory stoffering

zwevend tv-meubel op maat

Waarom onze klanten vaak voor een Spectral meubel gemonteerd aan de wand kiezen, ligt voor de hand. Een zwevend tv-meubel is niet trendgevoelig en geeft een minimalistische uitstraling. Het is passend in een modern of klassiek interieur en niet geheel onbelangrijk; de (robot)stofzuiger vindt het veel makkelijker om de boel schoon te houden. Daarbij is het voordeel dat de stopcontacten in het meubel weg vallen zodat je bij een goede voorbereiding helemaal geen kabels of stopcontacten meer hoeft zien. Als wij toch de breedte, hoogte en diepte op wens aanpassen, is het uitfrezen van extra gaten in de achterwand letterlijk kinderspel.

tv-meubel op maat spectral ameno

ameno zwevend
tv-meubel op maat

Spectral maatwerk tv-meubel voor Sonos

spectral ameno zwevend tv-meubel met sonos playbar en sub

ameno wandhangend meubel

Sonos Playbar en Sub volledig uit het zicht zonder een wirwar van kabels

2.000 kleuren
zonder meerprijs

De Spectral Next meubels zijn voorzien van een gelakt oppervlak (Primeboard®) dit hoogwaardige laminaat is uiterst bestand tegen vlekken en krassen, en is bovendien bijzonder duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Een stap verder is wanneer erbij Next gekozen wordt voor een 4mm glazen topplaat in plaats van een 12mm gelakte topplaat. 

Voor al onze modellen met een glazen afwerking bieden wij maar liefst 2.000 kleuren aan zonder meerprijs. Kies daarbij uit hoogglans (glossy) glas of mat (gesatineerd) glas in elke gewenste kleur.
De speciale (OptiWhite®) glasplaten bestaan uit ultra blank glas, zodat de gespoten laklaag aan de onderzijde van de glasplaat niet in kleur wordt beïnvloed.

De mogelijkheid om diverse kleuren en materialen te combineren is ook typisch een voorbeeld van Spectral, wij noemen dit maatwerk zonder meerprijs.


spectral-ncs-kleuren
spectral-tailor-made-glas
spectral-maatwerk-tv-meubel-brick

Spectral. Makers van tv-meubels op maat

Met een Spectral tv-meubel op maat haal je het origineel in huis, zo uniek dat de meest vooraanstaande televisie merken met regelmaat met de designers van Spectral Smart furniture in gesprek zijn. Een mooi voorbeeld is de Oled Wallpaper Signature televisie van LG, hiervoor heeft Spectral het Air Signature meubel ontworpen wat ervoor zorg heeft gedragen er een unieke samenwerking is ontstaan tussen LG & Spectral in Europa en ver daarbuiten.

Van eenvoudige schets tot een origineel Spectral tv meubel op maat, wij helpen je graag om alle wensen in te vullen. Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan de Spectral showroom in Harderwijk waar onze specialisten voor elke klant klaarstaan.

spectral-tailor-made-design
spectral-maatwerk-next-sonos

next maatwerk

met een simpele schets voor maatwerk

spectral-maatwerk-next-sonos-playbar-sub

soundbar en sub

oplossing voor sonos playbar en sub
uitsparing op maat in de achterwand
alle randapparatuur uit het zicht achter akoestische stofkleppen

spectral-maatwerk-ontwerp

Spectral maatwerk
passend voor elke nis

Bijna alles is mogelijk met een Spectral tv meubel op maat. Tenslotte wil toch iedereen het origineel.

alle unieke eigenschappen op rij

Bij Spectral is er heel veel mogelijk zonder meerprijs en wordt dit allemaal gezien als een vrije keuze voor de klant, zo zijn er geen moeilijke prijslijsten en ontstaan er achteraf geen verrassingen.

  1. staand, zwevend of verrijdbaar
  2. keuze uit aluminium of edge voetjes
  3. glossy of gesatineerd glas
  4. 2.000 kleuren naar keuze of zelfs gecombineerd
  5. draaibare tv-beugel incl. adapter voor OLED of QLED
  6. normale klep of een stofbespannen klep
  7. keuze uit zes verschillende stofkleuren
  8. alle modellen leverbaar als klep, lade of soundbar uitvoering
  9. alle modellen leverbaar met led-verlichting
  10. levertijd 4-6 weken of direct beschikbaar als voorraad model


Naast alle bovenstaande mogelijkheden is het Spectral Tailor Made programma, waarbij maatwerk in breedte, hoogte en diepte direct in onze 3D software zichtbaar is. 
Voor speciaal maatwerk wordt elke aanvraag ingediend bij de Spectral fabriek en is het antwoord binnen 1-2 werkdagen bekend.

veelgestelde vragen

bij het kopen van een maatwerk tv-meubel.

Is het bij Spectral ook mogelijk om tv-meubels op maat te laten maken?

Naast de meest uitgebreide collectie tv-meubels in modellijnen en opties, is Spectral ook specialist in tv-meubel op maat oplossingen. Dankzij een ultramodern machinepark – volgens Industrie Standaard 4.0 – kun je de meest succesvolle modellijnen in breedte, hoogte en diepte tot op de millimeter nauwkeurig naar wens aanpassen.

Hoe kan ik een tv-meubel op maat laten maken bij Spectral?

Van eenvoudige schets tot een origineel Spectral tv meubel op maat, wij helpen je graag om alle wensen in te vullen. Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan de Spectral showroom in Harderwijk waar onze specialisten voor elke klant klaarstaan.

Welke opties heb ik bij een Spectral tv-meubel?

Bij de meeste modellijnen kun je simpelweg kiezen voor staand op verschillende type pootjes, verrijdbaar of zwevend aan de wand. De keuze uit glossy (glanzend) of gesatineerd (mat) glas afgewerkt in 2.000 unieke kleuren en kies daarbij uit 6-verschillende stofkleuren. Allemaal basiskeuzes bij het merk Spectral zonder meerprijs. Daarnaast zijn er nog veel verschillende opties per model mogelijk, de gehele collectie kunt u hier bekijken. 

Geen ruimte voor een tv-meubel op maat?

Het kan natuurlijk voorkomen dat er zelfs voor een tv-meubel op maat geen ruimte is in de woonkamer. Denk dan eens aan een tv-standaard van Spectral, welke ideaal in een hoek te plaatsen is.