het origineel in tv-meubels op maat

spectral tailor-made

Elk tv-meubel op maat gemaakt is uniek. Naast onze bekende modulaire tv-meubelen creëren wij maatwerk tv-meubels tot op de millimeter nauwkeurig geschikt voor elke woonkamer. Bij Spectral produceren wij jouw meubel precies zoals jij het graag zou willen. En uitsluitend op bestelling. Met onze Smart factory zorgt de nieuwste industrie 4.0 standaard voor een productie met de modernste productietechnologie zodat jij thuis in jouw woonkamer van Duitse topkwaliteit kunt genieten.

Onze tv-meubel op maat productie is van toepassing op de modellijnen Ameno, Cocoon, Scala, Next en Wall.

spectral flexibel

een next meubel op maat
met glazen topplaat

Wanneer de grootste collectie tv-meubels nog steeds niet de complete wens van een consument weet in te vullen kan er gekozen worden voor Spectral Tailor Made. Een volledig, op maat gemaakt, Spectral tv-meubel is in sommige gevallen toch de absolute wens van de consument. Spectral Next geeft als voordeel dat de prijs gunstiger ligt dan bijvoorbeeld die van de modellijn Scala doordat er geen glasafwerking wordt toegepast. Maar wanneer je weet welke voordelen glas te bieden heeft is een wens snel om te zetten naar werkelijkheid. Ook kan bijvoorbeeld het beste van Next gecombineerd worden met de voordelen van Scala.

tv-meubel op maat spectral next

next hangend
tv-meubel op maat

maatwerk next soundbar meubel incl. 2.80m glazen topplaat

spectral next zwevend tv-meubel op maat

next hangend
soundbar meubel

soundbar en subwoofer prepared maatwerk meubel

next-block_04_1250x1048

spectral tailor made next

4mm gesatineerd Optiwhite glas
doorlopende glazen topplaat van 2.80m

spectral tailor made next zwevend

de kracht van een
zwevend ameno tv-meubel

Het eerste tv-meubel met een ruggengraat heeft de naam Ameno gekregen. Dit meubel heeft zoveel details die er toe doen dat je bijna gaat twijfelen of het allemaal wel echt mogelijk is. De speciaal ontwikkelde kabelgoot kun je zien als de ruggengraat van het meubel. Door de kabelgoot lopen alle kabels van boven naar beneden en van links naar rechts. In deze goot, die gemaakt is van aluminium, wordt de draaibare tv-beugel bevestigd welke bij Ameno een belastbaarheid tot wel 70 kg kan dragen. Het plaatje wordt nog mooier wanneer je met Ameno kiest voor een zwevend tv-meubel op maat, zoals een aangepaste diepte of bijvoorbeeld een doorlopende glazen topplaat met enkel een kleine kabeluitsparing in de glazen afdekplaat van de kabelgoot. In de uitsparing kan het snoer van bijvoorbeeld een mooie lamp die op het meubel wordt geplaatst.

ameno zwevend tv-meubel op maat

ameno zwevend
tv-meubel op maat

ameno maatwerk-meubel

ameno zwevend maatwerk tv-meubel

ameno maatmeubel
met aangepaste diepte

zwevend tv-meubel ameno 510mm diep

ameno tv-meubel op maat

ameno maatwerk
tv-meubel

speciale uitsparing in zowel de romp als in het glas voor onderhoud van de gashaard

tips en inspiratie bij een tv-meubel op maat

In de showroom vindt je niet alleen de mooiste design tv-meubels maar ook nog eens de nieuwste generatie televisies en soundbar systemen. Zo kom je snel te weten of de beoogde televisies en randapparatuur hetgeen is wat je zoekt en geschikt is voor het beoogde Spectral meubel. Is de breedte, diepte, hoogte net niet helemaal naar wens? Een Spectral maatwerk tv-meubel is in veel gevallen de oplossing.

Tv-meubels in bijna 2.000 NCS-kleuren

Elk Spectral meubel is leverbaar in 5 basiskleuren: Snow, Grey-White, Pebble, Granite of Black.

Daarnaast zijn er bijna 2.000 unieke kleuren leverbaar waarbij Spectral onder licentie gebruikt maakt van het NCS® kleurensysteem met 1.950 kleuren. Welke kleur je ook kiest, er is geen meerprijs aan verbonden! Wil je meer weten over het Natural Colour System, klik dan hier...

spectral tv-meubel op maat in wenskleur
Spectral maatwerk tv meubel Next

zwevend
tv-meubel op maat

De meeste consumenten kiezen voor een zwevend tv meubel. Naast het mooie effect ervan is het tevens handig dat de stopcontacten in de kast verdwijnen en dat stofzuigen gemakkelijk blijft.

Simpelweg een gat in de achterwand zagen voor de stopcontacten kan natuurlijk iedereen. Maar kies je voor een op maat geproduceerd meubel dan zijn dit precies de belangrijke punten waar Spectral samen met de klant van te voren over nadenkt. Als wij toch de breedte, hoogte en diepte gaan aanpassen - dan is het uitfrezen van gaten in de achterwand letterlijk kinderspel.

Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak en bezoek:

Spectral Showroom Harderwijk

next tv-meubel op maat

maatwerk tv-meubel: next

Spectral Next maatwerk: op verzoek van de klant aangepast in zowel breedte, hoogte als diepte.

next tv-meubel op maat in breedte

spectral soundsysteem

Geïntegreerd BRA2 soundsysteem gekoppeld met een Horizon mediabox, Blu-Ray speler en een Sonos Connect voor streaming audio.

next tv-meubel op maat inclusief soundbar

next meubel op maat

In de achterzijde zijn de uitsparingen voor de wandcontactdozen op maat uitgefreesd.

tv-meubels
op maat

  • modulaire tv-meubels naar wens op maat aan te passen
  • maatwerk voor tv-meubels in breedte, hoogte en diepte
  • individuele maatwerk tv-meubels op aanvraag
  • doorlopende glasplaten tot de maximaal mogelijke lengte
  • glanzend glossy of mat gesatineerd glas 
  • krasvaste glasoppervlakken in meer dan 2.000 kleuren, zonder meerprijs
  • verborgen soundsystemen
  • smart charge
  • smart light led-verlichting