Soundbar tv-meubel

De beste soundbar tv-meubels op maat voor elke soundbar.
-

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en geluid met de soundbar tv-meubels van Spectral, vaak gecombineerd met de sublieme Sonos soundbars. Onze tv-meubels integreren naadloos met zowel de soundbar als de subwoofer, en dat op de perfecte manier. Bij Spectral kijken we niet alleen naar de esthetiek, maar ook naar de geluidskwaliteit wanneer de soundbar in het meubel is ingebouwd.

Geniet van stijlvolle integratie waarbij de soundbar en subwoofer volledig onzichtbaar worden verborgen in het tv-meubel. Of je nu op zoek bent naar verbeterd tv-geluid of een complete thuisbioscoopervaring met adembenemende geluidskwaliteit, Spectral heeft de expertise om geluid te leveren dat je zowel hoort als voelt, zonder dat het zichtbaar is. Dit is smart furniture op zijn best.

Kies een model dat aansluit bij jouw geluidswensen en laat ons de soundbar (en sub) volledig uit het zicht verdwijnen. Ontdek de drie mogelijkheden van Spectral, waarbij je volledige controle hebt dankzij de Sonos App. Ervaar de perfecte combinatie van design en audio met Spectral's soundbar tv-meubels.

Top 3 soundbar tv-meubels van Spectral:

• Spectral BRP1 soundbar + Sonos Amp
Geschikt voor de modellen: Ameno, Brick, Cocoon, Next en Scala.

• Spectral BRP1 soundbar + Sonos Amp
Geschikt voor de modellen: Ameno en Scala.

• Sonos Arc, Beam Gen2 of Ray soundbar
Geschikt voor de modellen: Ameno, Air, Brick, Cocoon, Next en Scala.

Spectral Soundbar tv-meubel

Volledige bediening in eigen hand

Dankzij de Sonos Amp bedien je de Spectral BRP1 en VRP1 soundbar direct vanuit de Sonos App. De Sonos app zorgt voor een geweldige luisterbeleving. Zet je televisie aan en ervaar direct tv-geluid. Staat de tv overdag uit? Geniet dan van streaming radio of je eigen music playlist op bijvoorbeeld Spotify.

Til luisteren naar een hoger niveau met Sonos S2. Deze nieuwe generatie van de app biedt ondersteuning voor audio met een hogere resolutie, een verbeterd design, verhoogde beveiliging en slimmere software om je systeem up-to-date te houden. Beheer het soundsysteem probleemloos samen met alle andere Sonos speakers. Pas het volume aan, groepeer speakers om synchroon af te spelen, sla favorieten op, pas instellingen aan en meer met de kosteloze Sonos App.

Spectral Sonos App

spectral BRP1 soundbar

Spectral BRP1

Verken het onzichtbare geluid van ongeëvenaarde kwaliteit met de Spectral BRP1 soundbar, perfect geïntegreerd samen met de Sonos® Amp. Deze passieve soundbar, exclusief ontwikkeld door Canton® voor de tv-meubels van Spectral, tilt je muziek- en tv-beleving naar nieuwe niveaus. Ervaar indrukwekkende audiokwaliteit en krachtig tv-geluid, allemaal stijlvol verborgen.

De Spectral BRP1 soundbar, aangestuurd door de veelzijdige Sonos® Amp, biedt een ongeëvenaarde geluidsbeleving die specifiek geoptimaliseerd is voor de ultieme Sonos-ervaring. Laat je verrassen door een meesterlijke samensmelting van design en audio, waarbij het geluid niet alleen onzichtbaar wordt, maar ook nog beter klinkt. Upgrade je thuisentertainment met de BRP1 soundbar en Amp voor een audio-ervaring die al je verwachtingen overtreft.

Standaard heeft de Spectral BRP1 soundbar voldoende laag in huis maar wil je de bass ook echt voelen, dan kun je de Sonos Sub (Gen 3) toepassen. Zo is het mogelijk om tot twee Sonos Sub’s te koppelen, een Sub verwerkt in het Spectral soundbar meubel en een Sub achter of onder de bank.

 • soundsysteem Spectral BRP1: € 999
 • geschikt voor: Ameno, Brick, Cocoon, Next en Scala
 • versterker Sonos Amp: € 799
 • uitbreidbaar met de Sonos Sub: € 899 (prijs per stuk)
 • uitbreidbaar met de Sonos Era 100: € 279 (prijs per stuk)
Spectral soundbar tv-meubel

spectral VRP1 soundbar

Spectral VRP1

Geniet van je eigen thuisbioscoop met naadloze integratie en stijlvol verborgen geluid, dankzij het voortreffelijke Spectral VRP1 soundsysteem.

Dit passieve soundsysteem, nauwgezet ontwikkeld door Canton® en exclusief vormgegeven voor de soundbar tv-meubels van Spectral, levert een ongekend krachtig geluid. Ervaar een adembenemende tv- en muziekbeleving in high-end kwaliteit, en transformeer je woonkamer tot een audio-rijk paradijs.

Met de Sonos Amp als dirigent regelt het VRP1 soundsysteem de toon, waardoor je een authentieke Sonos-ervaring krijgt. Dit soundsysteem is specifiek geoptimaliseerd om het beste uit de Sonos Amp te halen. Ontdek de ultieme synergie van design en geluid met het Spectral VRP1 soundsysteem, en laat je onderdompelen in een wereld van verfijnde audio-entertainment.

Breid je VRP1 soundsysteem eenvoudig uit met de Sonos Era 100 surroundspeakers voor een nog meeslepender thuisbioscoopgevoel en een kamervullende geluidservaring. Hoewel de Spectral VRP1 geen extra subwoofer nodig heeft, zal de Sonos Sub (Gen 3), eenmaal gecombineerd met de VRP1, zorgen voor voelbare extra diepe bass. Overweeg deze sublieme toevoeging, of plaats hem discreet achter of onder de bank voor een verrijkende audiobeleving.

 • soundsysteem Spectral VRP1: € 2.099
 • geschikt voor Ameno en Scala
 • versterker Sonos Amp: € 799
 • uitbreidbaar met de Sonos Sub: € 899 (prijs per stuk)
 • uitbreidbaar met de Sonos Era 100: € 279 (prijs per stuk)
Spectral soundbar tv-meubel

sonos soundbar en sub

Sonos

Sonos en Spectral passen perfect bij elkaar omdat ze beiden streven naar topkwaliteit in geluid en elegant design. Spectral integreert naadloos de geavanceerde Sonos-technologie in hun soundbar tv-meubels op maat, wat resulteert in een perfecte balans tussen stijl en geluid. Samen bieden Sonos en Spectral een meeslepende thuisbioscoop ervaring, met oog voor detail en innovatieve oplossingen. Zo creëer je het perfecte homecinema systeem met Sonos en Spectral en haal je het beste van twee merken in huis.

Creëer het perfecte Sonos systeem

Bij Spectral hebben we speciaal soundbar tv-meubels ontworpen om in te spelen op het overweldigende aanbod van verschillende soundbars in de markt. Onze meubels zijn uitgerust met een universele soundbar adapter, geschikt voor bijna elke soundbar. Voor het gerenommeerde merk Sonos biedt Spectral de beste soundbar tv-meubels, waarbij zelfs ruimte is gereserveerd voor de Sonos Sub. Ontdek de perfecte thuisbioscoop tv-meubel met onze veelzijdige soundbar tv-meubels.

 • kies de Sonos Arc als soundbar in het tv-meubel
 • kies de Sonos Beam (Gen 2) als soundbar in het tv-meubel
 • kies de Sonos Ray als soundbar in het tv-meubel
 • integreer de Sonos Sub als extra optie in het tv-meubel
Spectral soundbar tv-meubel

Sonos Arc tv-meubel

De Sonos Arc is momenteel de meest geliefde soundbar op de markt, en bij Spectral zijn we er trots op dat we deze premium smart soundbar samen met de compactere Beam (Gen 2) smart soundbar van Sonos aanbieden. Onze soundbar tv-meubels, speciaal ontworpen voor de Sonos Arc en Beam (Gen 2), zijn een populaire keuze voor liefhebbers van hoogwaardig geluid.

In de uitgebreide collectie van Spectral vind je de meeste Sonos Arc tv-meubels, die je in onze showroom kunt bewonderen. Onze soundbar tv-meubels zijn slim ontworpen, zodat zowel de Sonos Arc als de Beam (Gen 2) soundbars perfect passen achter de stofbespannen klep. Ervaar de naadloze integratie van geluidstechnologie en meubelontwerp bij Spectral, waar functionaliteit en esthetiek samenkomen voor de ultieme home-entertainmentervaring. Ontdek onze Sonos Arc tv-meubels vandaag nog in de Spectral showroom en ervaar meteen de officiële Sonos Experience Store voor een complete Sonos homecinema beleving.

Sonos Experience Store
Sonos Arc soundbar tv-meubel

Sonos Playbar tv-meubel

De Sonos Arc en Beam, huidige favorieten op de soundbar markt, hebben een voorganger in de vorm van de Playbar, die Sonos in 2013 introduceerde en gedurende maar liefst 7 jaar succesvol was. Dit succes was voor Spectral het signaal om het bestaande Scala tv-meubel, dat in 2010 werd geïntroduceerd, verder te ontwikkelen tot het allereerste soundbar tv-meubel geschikt voor de Sonos Playbar.

Spectral blijft innoveren door voortdurend nieuwe Sonos tv-meubels op de markt te brengen, nu specifiek ontworpen voor de nieuwste soundbars van Sonos, waaronder de Sonos Arc.

Sonos Playbar soundbar tv-meubel

Sonos Beam tv-meubel

De Sonos Beam (Gen 2) is een krachtige smart soundbar van Sonos, die met zijn compacte formaat de ideale keuze is om te integreren met de Sonos Sub (Gen 3) in een Spectral soundbar tv-meubel. Als de kleinere variant van de Sonos Arc biedt de Beam (Gen 2) aanzienlijke voordelen, vooral wanneer je hem discreet wilt opbergen in een van onze Spectral soundbar tv-meubels.

Dankzij het slankere ontwerp van de Beam (Gen 2) ontstaan er meer mogelijkheden voor het selecteren van een smaller Sonos Beam tv-meubel. Hier komt nog een ander voordeel bij kijken, of beter gezegd, uit het zicht verdwijnt. Met de speciale subwoofer uitsparing, optioneel te kiezen in de bodem van het meubel, kun je de Sonos Sub (Gen 3) naast de Beam verbergen. Zo wordt het mogelijk om een naadloze integratie van deze hoogwaardige geluidsapparatuur te realiseren in jouw Spectral soundbar tv-meubel.

Sonos Beam soundbar tv-meubel

Spectral Air voor Sonos Arc

Als je geen enkel detail aan het toeval wilt overlaten en op zoek bent naar een exclusief soundbar tv-meubel voor de Sonos Arc, dan is het zwevende Spectral Air tv-meubel wellicht het meest prachtige tv-meubel dat je voor de Arc soundbar zult vinden. De unieke combinatie van vorm en functie maakt dit meubel ongeëvenaard, met een compromisloze benadering van volledig Dolby Atmos geluid.

Dit design tv-meubel is niet alleen een statement op zich, maar heeft ook zijn weg gevonden naar het gerenommeerde interieurprogramma vtwonen "Weer Verliefd op je Huis". Zowel de gerenommeerde styliste Eva van de Ven als Marianne Luning hebben resoluut gekozen voor dit bijzondere tv-meubel.

Ontdek het Spectral Air tv-meubel en ervaar de perfecte harmonie tussen stijlvol design en hoogwaardige geluidsprestaties voor jouw Sonos Arc. De keuze van vtwonen-experts spreekt voor zich.

Spectral Air voor Sonos Arc
Sonos Arc soundbar tv-meubel Air

soundbar tv-meubels: veelgestelde vragen

Soundbar tv-meubels: veelgestelde vragen

Wat is het voordeel in het gebruik van de Spectral BRP1 en VRP1 passieve luidsprekers samen met de Sonos Amp?

De passieve Spectral-luidsprekers BRP1 en VRP1 zijn optimaal afgestemd op de Spectral-meubelen en de Sonos-versterker. Het volume van de meubelen wordt volledig benut om het beste geluid te bereiken. Een soundbar daarentegen heeft door zijn compacte ontwerp een veel kleiner volume en kan hierdoor vaak niet op gelijk niveau presteren als het niveau van een klassieke luidspreker, vooral niet als het gaat om muziek en basweergave. De Sonos Amp is een krachtige slimme versterker, in combinatie met de Spectral BRP1 of VRP1 krijg je een uitstekend geluidssysteem en is zelfs volledig compatibel met alle andere Sonos producten.

Wat is het verschil tussen de Sonos soundbar en het Spectral BRP1 soundsysteem?

Met losse Arc, Beam of Ray als soundbar van Sonos is helemaal niets mis en past dit uitstekend in de soundbar tv-meubels van Spectral. Wil je echter nog beter geluid met een naadloze integratie wat er stijlvol uit ziet en volledig compatibel is met de overige speakers van Sonos. Dan is de Spectral BRP1 in combinatie met de Amp van Sonos het ideale soundsysteem voor thuis.

Heb ik altijd de Sonos Amp nodig bij het Spectral BRP1 soundsysteem?

Ja, tenminste dat is ons advies omdat het Spectral BRP1 speciaal geoptimaliseerd is om het beste te presteren met de Amp van Sonos. Daarnaast haal je hiermee de volledige Sonos integratie in huis en kun je het BRP1 soundsysteem op elk willekeurig moment uitbreiden met extra Sonos speakers en de  Sonos Sub. De aansturing met een ander merk versterker is uiteraard ook mogelijk met het BRP1 soundsysteem.

Heeft de Sonos AMP ook Dolby Atmos ondersteuning?

Nee, de Sonos Amp heeft op dit moment nog geen Dolby Atmos ondersteuning waardoor het Spectral BRP1 soundsysteem dit niet virtueel kan weergeven. Wil je daadwerkelijk Dolby Atmos, kies dan voor de Sonos Arc.

Mijn Sonos soundbar in een Spectral tv-meubel: heeft dat geen invloed op het geluid?

Nee, naar onze mening en ervaring met veel geïnstalleerde Spectral soundbar meubels bij de klanten thuis heeft dit geen noemenswaardige invloed op het geluid. De speciaal ontwikkelde soundbar adapter is in hoogte verstelbaar, hierdoor kun je de soundbar op de juiste hoogte in het Spectral soundbar meubel monteren en klinkt het nog steeds zoals het bedoeld is.

De Sonos Arc in een Spectral soundbar tv-meubel: heeft dat geen invloed op het Dolby Atmos effect?

Nee, geen significant verschil. Samen met Sonos heeft Spectral uitvoerige tests gedaan in de Spectral showroom, waarbij de Sonos Arc in een Spectral soundbar element van 1.26m breed en 21cm hoog nog steeds hoorbare effecten heeft. Dit heeft enerzijds te maken met de speciaal ontworpen akoestische stofbespannen klep en anderzijds met de geweldige TruePlay software van Sonos voor een uitstekende kalibiratie. Zo goed zelfs dat na het uitvoeren van de TruePlay software de Sonos Arc warmer klinkt met de gesloten soundbar klep, dan met de stofklep geopend.

De Sonos Sub in een Spectral soundbar meubel: gaat dit dan niet resoneren?

Nee, de Spectral meubels zijn uit te voeren met een speciale subwoofer uitsparing in de bodem van het meubel. Dit zorgt ervoor dat de Sonos Sub het lage bass geluid zowel door de voorzijde van de akoestische soundbar klep als door de bodem kwijt kan. De Sub is daarbij uitermate geschikt om plat op de bodem van het Spectral meubel te leggen zodat in de meeste modellen de soundbar en sub uit het zicht verdwijnen.  

Ik wil mijn Sonos soundbar toch op het Spectral meubel: kan dat ook?

Ja, uiteraard kan dat ook. Bij elk soundbar meubel van Spectral kun je zonder meerprijs de topplaat voorzien van een kabeldoorvoer en de stofbespannen klep wijzigen naar een dichte gesloten klep. Is er toch die twijfel onder de noemer het oog wil ook wat, laat je dan overtuigen door een bezoek te brengen aan het officiële Sonos Experience Store bij Spectral in de showroom. Hier kun je alle Sonos producten voelen en beluisteren waarbij je zelf de Sonos soundbar zowel op als in het tv-meubel kunt beoordelen.

Voor mijn Sonos soundbar heb ik geen ruimte voor een tv-meubel maar wel voor een tv-standaard: heeft Spectral dat ook?

Ja absoluut, Spectral heeft een speciaal ontwikkelde collectie tv-standaards waarbij de Sonos soundbar Arc, Beam en Ray onder de televisie gemonteerd worden en stijlvol blenden met de rest van het interieur. Bekijk de Spectral tv-stands Art, Circle, Tube en Tray voor meer details.

Wat is het verschil tussen de Spectral VRP1 en BRP1?

Het verschil is dat het Spectral soundsysteem VRP1 een echt thuisbioscoopsysteem is met twee behuizingen met een eigen linker en rechterspeaker, dit zorgt voor adembenemende tv en muziekbeleving in high-end kwaliteit. Het BRP1 soundsysteem is opgebouwd uit een 2-kanaals thuisbioscoop systeem (voor links en rechts) en daarmee compacter.

Heb ik altijd de Sonos Amp nodig bij het Spectral VRP1 soundsysteem?

Ja, tenminste dat is ons advies omdat het Spectral VRP1 speciaal geoptimaliseerd is om het beste te presteren samen met de Sonos Amp. Daarnaast haal je hiermee de volledige Sonos integratie in huis en kun je het VRP1 soundsysteem op elk willekeurig moment uitbreiden met extra Sonos speakers en de  Sonos Sub.

Waarom is het VRP1 soundsysteem alleen passend voor modellijn Ameno of Scala?

De reden is dat het soundsysteem VRP1 dusdanig uniek is dat de ontwerpers van Spectral hebben gekeken bij welke modellijnen dit soundsysteem het beste tot zijn recht komt. Om het VRP1 soundsysteem toepasbaar te krijgen is bij de modellijn Ameno een minimale breedte van 2.52m nodig en bij de Scala is dit 2.65m.

Is het Spectral BRP1 en Spectral VRP1 soundsysteem ook los verkrijgbaar?

Nee, de Spectral soundsystemen BRP1 en VRP1 worden uitsluitend geleverd in combinatie met de Spectral soundbar tv-meubels en zijn niet als los product te koop.