Spectral soundbar tv-meubel

soundbar tv-meubel

Stijlvol geïntegreerd en compleet onzichtbaar verborgen in het soundbar tv-meubel. Van verbeterd tv-geluid tot aan een volwaardige thuisbioscoop met adembenemend geluid in hoogwaardige kwaliteit. Ons specialisme maakt het mogelijk om geluid te horen en te voelen zonder het te zien, precies dat is smart furniture van Spectral.

Maak hierbij een keuze die past bij jouw geluidswensen, waarna wij de soundbar (en sub) volledig uit het zicht laten verdwijnen.

Bekijk de drie mogelijkheden van Spectral voor: nog beter geluid, gewoon goed geluid of volgens onze oren het beste geluid.

 • nog beter geluid met de stijlvolle integratie van het Spectral BRP1 soundsysteem
 • gewoon goed geluid met de integratie van een Sonos soundbar (en sub)
 • het beste geluid als pure thuisbioscoop naadloos geïntegreerd met het Spectral VRP1 soundsysteem
 • alle bediening in eigen hand dankzij de volledige aansturing met de Sonos Amp en S2 App

Download ➔ hier het Spectral best, better, good soundsysteem magazine.

meer dan een app – alle bediening in eigen hand

Sonos S2 App – verbeterd design voor nog meer gebruiksgemak.

Zet je televisie aan en ervaar direct tv-geluid. Staat de tv overdag uit? Geniet dan van streaming radio of je eigen music playlist op bijvoorbeeld Spotify.

Beheer het soundsysteem probleemloos samen met alle andere Sonos speakers. Pas het volume aan, groepeer speakers om synchroon af te spelen, sla favorieten op, pas instellingen aan en meer met de kosteloze Sonos App.

Sonos S2 App

nog beter geluid

Onzichtbaar geluid, klinkt nog beter en is stijlvol verborgen met het Spectral BRP1 soundsysteem.

Dit passieve soundsysteem is speciaal ontwikkelt door Canton® en exclusief ontworpen voor de soundbar tv-meubels van Spectral. Hiermee haal je een geweldige muziekervaring in huis en krijg je een aanzienlijk beter en krachtiger tv-geluid.

De aansturing van de BRP1 wordt geregeld met de Amp, de veelzijdige versterker van Sonos voor een echte Sonos beleving waarvoor dit soundsysteem speciaal geoptimaliseerd is.

Breidt het soundsysteem BRP1 uit met de Sonos Sub voor voelbare extra diepe bass en maak het compleet met een set Sonos One surroundspeakers voor nog meer thuisbioscoopgevoel en kamervullend geluid.

 • soundsysteem Spectral BRP1: € 799*
 • geschikt voor de modellen: Ameno, Brick, Cocoon, Next en Scala
 • versterker Sonos Amp: € 799*
 • uitbreidbaar met de Sonos Sub: € 849*
 • uitbreidbaar met de Sonos One: € 229* (prijs per stuk)

*aanbevolen advies verkoopprijs

Op zoek naar de complete Spectral BRP1 specificaties? Download ➔ hier

soundbar tv meubel
spectral brp1 sonos amp

spectral x sonos

Spectral BRP1 is geoptimaliseerd voor de Sonos AMP

soundbar tv meubel

soundbar tv meubel

onzichtbaar geluid, klinkt nog beter en is stijlvol verborgen

soundbar tv meubel

Spectral BRP1 soundsysteem

naadloos geïntegreerd en volledig compatibel met Sonos

een goed geluid

Omdat het aantal beschikbare soundbars in de markt gigantisch is, hebben wij bij Spectral juist daarom soundbar tv-meubels ontwikkeld met een universele soundbar adapter welke voor bijna elke soundbar passend is.

Bijvoorbeeld voor het meest vooraanstaande merk Sonos hebben wij een de grootste collectie tv-meubels voor Sonos waarbij zelfs voor de Sonos Sub een plekje in het meubel te reserveren is.

 • kies de Sonos Beam voor een duidelijk verbeterd tv-geluid
 • kies de Sonos Arc voor een duidelijk verbeterd tv-geluid met meer ruimtelijke geluidseffecten
 • integreer de Sonos Sub als extra optie in het meubel
soundbar tv meubel
soundbar tv meubel

soundbar klep

goed geluid, onzichtbaar verborgen achter de stofbespannen klep

soundbar tv meubel

sonos

arc, beam en sub zijn passend voor de Spectral soundbar tv-meubels

spectral sonos

spectral x sonos

soundbar tv-meubels van Spectral zijn geoptimaliseerd voor Sonos

het beste geluid

Je eigen thuisbioscoop naadloos geïntegreerd en stijlvol verborgen bereik je met het Spectral VRP1 soundsysteem.

Dit passieve soundsysteem is speciaal ontwikkelt door Canton® en exclusief ontworpen voor de soundbar tv-meubels van Spectral. Hiermee haal je een extreem krachtig geluid in huis met een adembenemende tv- en muziekbeleving in high-end kwaliteit. De aansturing van de VRP1 wordt geregeld met de Amp, de veelzijdige versterker van Sonos voor een echte Sonos beleving waarvoor dit soundsysteem speciaal geoptimaliseerd is.

Breidt het soundsysteem VRP1 uit met één of zelfs twee Sonos Sub's voor voelbare extra diepe bass en maak het compleet met een set Sonos One surroundspeakers voor nog meer thuisbioscoopgevoel en kamervullend geluid.

 • soundsysteem Spectral VRP1: € 1.799*
 • geschikt voor Ameno en Scala
 • versterker Sonos Amp: € 799*
 • uitbreidbaar met de Sonos Sub: € 849*
 • uitbreidbaar met de Sonos One: € 229* (prijs per stuk)

*aanbevolen advies verkoopprijs

Op zoek naar de complete Spectral VRP1 specificaties? Download ➔ hier

soundbar tv meubel
spectral vrp1 sonos amp

spectral x sonos

Spectral VRP1 is geoptimaliseerd voor de Sonos AMP

soundbar tv meubel

soundbar tv meubel

onzichtbaar geluid, klinkt adembenemend en is naadloos geïntegreerd

soundbar tv meubel

Spectral VRP1 soundsysteem

je eigen thuisbioscoop direct verbonden met Sonos

Veelgestelde vragen: tv-meubels met Sonos soundbar en sub.

Mijn Sonos soundbar in een Spectral tv-meubel: heeft dat geen invloed op het geluid?

Nee is het antwoord hierop. Naar onze mening, ervaring en vele geïnstalleerde Spectral soundbar meubels bij de klanten thuis heeft dit geen noemenswaardige invloed op het geluid. De speciaal ontwikkelde soundbar adapter is in hoogte verstelbaar, hierdoor kun je de soundbar op de juiste hoogte in het Spectral soundbar meubel monteren en klinkt het nog steeds zoals het bedoeld is.

De Sonos Arc in een Spectral soundbar tv-meubel: heeft dat geen invloed op het Dolby Atmos effect?

Nee, geen significant verschil is het antwoord hierop. Samen met Sonos heeft Spectral uitvoerige tests gedaan in de Spectral showroom, waarbij de Sonos Arc in een Spectral soundbar element van 1.26m breed en 21cm hoog nog steeds hoorbare effecten heeft. Dit heeft enerzijds te maken met de speciaal ontworpen akoestische stofbespannen klep en anderzijds met de geweldige TruePlay software van Sonos voor een uitstekende kalibiratie. Zo goed zelfs dat na het uitvoeren van de TruePlay software de Sonos Arc warmer klinkt met de gesloten soundbar klep, dan met de stofklep geopend.

De Sonos Sub in een Spectral soundbar meubel: gaat dat dan niet resoneren?

Ook hier is het antwoord nee op. De Spectral meubels zonder uit te voeren met een speciale subwoofer uitsparing in de bodem van het meubel. Dit zorgt ervoor dat de Sonos Sub het lage bass geluid zowel door de voorzijde van de akoestische soundbar klep als door de bodem kwijt kan. De Sonos Sub is daarbij uitermate geschikt om plat op de bodem van het Spectral meubel te leggen zodat in de meeste modellen de soundbar en sub uit het zicht verdwijnen.  

Ik wil mijn Sonos soundbar toch op het Spectral meubel: kan dat ook?

Ja, uiteraard kan dat ook. Bij elk soundbar meubel van Spectral kun je zonder meerprijs de topplaat voorzien van een kabeldoorvoer en de stofbespannen klep wijzigen naar een dichte gesloten klep. Is er toch die twijfel onder de noemer het oog wil ook wat, laat je dan overtuigen door een bezoek te brengen aan het officiële Sonos Experience Center bij ons in de Spectral showroom. Hier kun je alle Sonos producten voelen en beluisteren waarbij je zelf de Sonos soundbar zowel op als in het tv-meubel kunt beoordelen.

Voor mijn Sonos soundbar heb ik geen ruimte voor een tv-meubel maar wel voor een tv-standaard: heeft Spectral dat ook?

Jazeker. Spectral heeft een speciaal ontwikkelde collectie tv-standaards waarbij de Sonos soundbar Arc en Beam onder de televisie gemonteerd worden en stijlvol blenden met de rest van het interieur. Bekijk de Spectral tv-stands Art, Circle, Tube en Tray voor meer details.

Veelgestelde vragen: tv-meubels met BRP1 soundsysteem.

Wat is het verschil tussen de Sonos soundbar en het Spectral BRP1 soundsysteem?

Met losse Arc of Beam als soundbar van Sonos is helemaal niets mis en past dit uitstekend in de soundbar tv-meubels van Spectral. Wil je echter nog beter geluid met een naadloze integratie wat er stijlvol uit ziet en volledig compatibel is met de overige speakers van Sonos. Dan is de Spectral BRP1 in combinatie met de Amp van Sonos het ideale soundsysteem voor thuis.

Is het Spectral BRP1 soundsysteem ook los verkrijgbaar?

Nee is het antwoord hierop. De Spectral soundsystemen worden uitsluitend geleverd in combinatie met de Spectral soundbar tv-meubels en zijn niet als los product te koop.

Heb ik altijd de Sonos Amp nodig bij het Spectral BRP1 soundsysteem?

Ja is het antwoord hierop. Tenminste dat is ons advies omdat het Spectral BRP1 speciaal geoptimaliseerd is om goed te klinken met de Amp van Sonos. Daarnaast haal je hiermee de volledige Sonos integratie in huis en kun je het BRP1 soundsysteem op elk willekeurig moment uitbreiden met extra Sonos speakers en de  Sonos Sub. De aansturing met een ander merk versterker is uiteraard ook mogelijk met het BRP1 soundsysteem.

Heeft de Sonos AMP ook Dolby Atmos ondersteuning?

Nee is het antwoord hierop. De Sonos Amp heeft op dit moment nog geen Dolby Atmos ondersteuning waardoor het Spectral BRP1 soundsysteem dit niet virtueel kan weergeven. Wil je daadwerkelijk Dolby Atmos, kies dan voor de Sonos Arc.

Veelgestelde vragen: tv-meubels met VRP1 soundysteem.

Wat is het verschil tussen de Spectral VRP1 en BRP1?

Het kenbare verschil is dat het Spectral soundsysteem VRP1 een echt thuisbioscoopsysteem is met twee behuizingen met een eigen linker en rechterspeaker, dit zorgt voor adembenemende tv en muziekbeleving in high-end kwaliteit. Het BRP1 soundsysteem is opgebouwd uit een 2-kanaals thuisbioscoop systeem (voor links en rechts).

Is het Spectral VRP1 soundsysteem ook los verkrijgbaar?

Nee is het antwoord hierop. De Spectral soundsystemen worden uitsluitend geleverd in combinatie met de Spectral soundbar tv-meubels en zijn niet als los product te koop.

Heb ik altijd de Sonos Amp nodig bij het Spectral VRP1 soundsysteem?

Ja is het antwoord hierop. Tenminste dat is ons advies omdat het Spectral VRP1 speciaal geoptimaliseerd is om goed te klinken met de AMP van Sonos. Daarnaast haal je hiermee de volledige Sonos integratie in huis en kun je het VRP1 soundsysteem op elk willekeurig moment uitbreiden met extra Sonos speakers en de  Sonos Sub.

Waarom is het VRP1 soundsysteem alleen passend voor modellijn Ameno of Scala?

De reden is dat het soundsysteem VRP1 dusdanig uniek is dat de ontwerpers van Spectral hebben gekeken bij welke modellijnen dit soundsysteem het beste tot zijn recht komt. Om het VRP1 soundsysteem toepasbaar te krijgen is bij de modellijn Ameno een minimale breedte van 2.52m nodig en bij de Scala is dit 2.65m.

de beste soundbar tv-meubels

Vijf redenen voor een soundbar tv meubel.
Wij gaan niet het zeker niet ontkennen dat er veel meer aanbieders zijn van tv meubels, maar toch geven wij je graag vijf redenen om te kiezen voor Spectral smart furniture.

 1. Spectral is sinds 1994 de uitvinder en het absolute origineel op het gebied van soundbar tv-meubels.
 2. Spectral kenmerkt zich in kwaliteit zonder compromis, alleen het beste is goed genoeg.
 3. Spectral heeft een echt verhaal: van garagefirma tot wereldmarktleider.
 4. Spectral heeft de grootste collectie soundbar tv-meubels in elke prijsklasse "Made in Germany"
 5. Spectral weet altijd wat de toekomst gaat brengen dankzij het nauwe contact met de grotere merken zoals Samsung en Sonos. 

Er zijn nog veel meer redenen te benoemen, maar wil je nu echt een keer alles ervaren? Breng dan een geheel vrijblijvend bezoek aan Europa's grootste Spectral showroom in Harderwijk, de plek waar wij je graag alles laten zien, horen en kennis laten maken met ons specialisme "soundbar tv-meubels op maat".