tv meubels
op maat

Spectral Smart furniture - made in Germany is sinds 1994 een absolute pionier en sinds jaar en dag het origineel in tv meubels op maat.

Wanneer je op zoek bent naar bijvoorbeeld een zwevend tv-meubel, zonder zichtbare speakers en kabels? Dan hebben wij de oplossing. Geen enkel ander merk heeft zo'n uitgebreide collectie tv-meubels in huis als de meest vooraanstaande specialist Spectral. Ook voor de mooiste tv-standaards weten wij je te inspireren met een tv standaard voor elk interieur.

Breng een bezoek aan onze showroom en beleef zelf het verschil in kwaliteit en mogelijkheden bij de makers van maatwerk tv meubels.

Spectral Art tv-stand Sonos Arc

spectral art ➔ meer ontdekken

art
Spectral Circle tv-standaard design

spectral circle ➔ meer ontdekken

circle
tv-standaard spectral tube ux

spectral tube ➔ meer ontdekken

tube

Spectral Ameno zwevend tv meubel

spectral ameno ➔ meer ontdekken

ameno
Spectral Scala zwevend soundbar tv meubel

spectral scala ➔ meer ontdekken

scala
Spectral Brick soundbar tv meubel

spectral brick ➔ meer ontdekken

brick

Spectral Air tv meubel zwevend metaal

spectral air ➔ meer ontdekken

air 4 all
Spectral Next soundbar tv meubel

spectral next ➔ meer ontdekken

next
Spectral Cocoon media tv meubel

spectral cocoon ➔ meer ontdekken

cocoon
Spectral Air Signature tv meubel LG Wallpaper 65WX

spectral air signature ➔ meer ontdekken

air signature
Spectral Tray PX600SX

spectral tray ➔ meer ontdekken

tray
Spectral Wall wandkast hangend

spectral wall ➔ meer ontdekken

wall

spectral quick
voorraadprogramma

Sneller dan je had gedacht.

Liefde op het eerste gezicht! Een niet geheel ongebruikelijke term ons, wanneer je voor het eerst in aanraking komen met het merk Spectral. Het lange wachten hoeft daarom niet meer. Ons compleet nieuwe Spectral Quick programma zit vol met knappe singles welke direct uit voorraad leverbaar zijn. Kort samengevat: levering binnen 1-2 weken bij het verkooppunt in het magazijn om vervolgens snel thuis in huis te hebben.

download spectral quick voorraadprogramma
spectraal quick voorraadprogramma

Spectral tv-standaards

spectral tv-standaards ➔ meer ontdekken

tv-standaards
Tv-meubel Spectral Just-Racks

spectral just-racks ➔ meer ontdekken

just-racks tv-meubels

maatwerk
tv-meubels

Een tv-meubel op maat tot op de millimeter nauwkeurig dat passend is voor elke woonkamer?

Bij Spectral produceren wij tv-meubels precies zoals jij het graag zou willen. Met onze Smart factory zorgt de nieuwste industrie 4.0 standaard voor een productie met de modernste productietechnologie, zodat jij thuis, in jouw woonkamer, van Duitse topkwaliteit kunt genieten.

lees meer over maatwerk van spectral

modulaire
tv-meubels

Wonderbaarlijk te combineren. Met de modellijnen Air, Ameno, Cocoon, Next en Scala biedt Spectral Smart furniture vijf slimme planningmodules die door verschillende technische meubelelementen grenzeloos zijn uit te bereiden.

Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en materialen, breedtes, hoogtes en dieptes, kleppen, deuren of lades en tal van extra opties. Het resultaat ziet er elke keer anders uit, en gegarandeerd, altijd met klasse.

spectral sound integratie

Krachtige bass. Kristalheldere dialogen. Indrukwekkend bioscoopgeluid.

veelgestelde vragen

Bij het kopen van een Spectral tv-meubel op maat.

Waar moet je allemaal op letten bij het kopen van een tv-meubel op maat?

Ben je opzoek naar een tv-meubel op maat zonder zichtbare kabels? Dan ben je bij Spectral, het origineel in tv-meubels aan het juiste adres. Een maatwerk tv-meubel is uniek en blend bij een goede voorbereiding helemaal bij het interieur. 

Zo weten wij als geen ander alles over tv-meubels en kun je dit bij ons in de Spectral showroom zelf ervaren.

Kan ik een zwevend tv-meubel zomaar aan de wand monteren?

Een simpele rekensom: een zwevend tv-meubel met daarop een 65" inch televisie (circa 25 kg) + randapparatuur, soundbar en subwoofer (20 kg) in het tv-meubel (35-50 kg) aan een gipswand monteren?

Denk hier niet alleen heel goed over na, maar nog belangrijker denk daarbij ook eens aan de veiligheid? Kleinere kinderen hebben een voorliefde om overal op te klimmen, vooral wanneer ze denken dat de tv een grote iPad is.

Bij Spectral kiezen veel klanten voor de Spectral montage service - vooraf hebben wij contact met de klanten om na te gaan of de muur geschikt is voor een zwevend tv-meubel, vervolgens zijn het onze eigen Spectral monteurs welke dagelijks bezig zijn met het zorgvuldig en veilig monteren van alle Spectral meubels.

Welke tv-meubels vind ik allemaal in de Spectral showroom?

Een bezoek brengen aan de Spectral showroom is niet alleen inspirerend maar ook een eye-opener. Heel vaak horen wij; maar dat wist ik niet, daar heb ik niet aan gedacht, wat fijn dat ik nu de antwoorden heb op al mijn vragen.

De showroom is de grootste Spectral showroom in Europa waar bijna de volledig collectie te vinden is samen met speciaal ingerichte sound studio's, waaronder een officiële Sonos Experience Room. Hier ervaart de klant alles wat het nummer-1 audiomerk Sonos te bieden heeft, gecombineerd met de soundbar tv-meubels van Spectral.

De nieuwste televisies van Samsung vind je ook in de Spectral showroom: Spectral - Sonos - Samsung.