Sonos Arc tv-meubel

Geen soundbar is inmiddels zo populair als de Sonos Arc. Deze premium smart soundbar wordt samen de compactere Beam soundbar van Sonos, veel toegepast in de soundbar tv-meubels.

Bij Spectral vind je dan ook de meeste Sonos Arc tv-meubels in de collectie en zijn deze in het echt te bewonderen in de Spectral showroom. Een soundbar tv-meubel van Spectral is zo slim ontworpen dat zowel de Arc en Beam soundbar zich helemaal thuis voelen achter de stofbespannen klep van de Spectral tv-meubels.

De Spectral meubels welke ook als Sonos soundbar tv-meubel samen te stellen zijn de volgende modellijnen:

  • Air, Ameno, Cocoon, Next, Scala samen met de Sonos Arc, Beam of Playbar.
  • Brick samen met de Sonos Beam.
sonos arc tv-meubel

Eerst was er het Sonos Playbar tv-meubel.

De voorloper van de Sonos Arc en Beam was de Playbar welke door Sonos in 2013 op de soundbar markt verscheen en maar liefst 7-jaar succesvol was. Voor Spectral het moment om het bestaande Scala tv-meubel, geïntroduceerd in 2010 verder te ontwerpen naar het eerste soundbar tv-meubel voor de Sonos Playbar. Zo weet Spectral steeds weer nieuwe Sonos tv-meubels op de markt te brengen voor de nieuwste soundbars van Sonos met op dit moment verschillen Sonos Arc tv-meubels van Spectral.

Sonos Playbar tv-meubel

Dolby Atmos geluid op de juiste hoogte vanuit het soundbar tv-meubel.

Het klinkt geweldig en Spectral bewijst het met de mooiste soundbar tv-meubels, zodat jij een thuis kunt genieten van Dolby Atmos effecten met een Sonos Arc tv-meubel. Adembenemend geluid zonder zichtbare soundbar veilig verborgen achter de klep bespannen met akoestische stof.

Je plaatst de Sonos Arc of Beam op de universele soundbar adapter van Spectral. De adapter zorgt ervoor dat je de soundbar op de juiste hoogte in het soundbar meubel kunt plaatsen. Hiermee komen de Dolby Atmos geluidseffecten samen met de Trueplay™ tuning-technologie van Sonos helemaal tot zijn recht.

Sonos Arc tv-meubel
Sonos Playbar tv-meubel

soundbar beugel

Passend voor de Sonos Arc, Beam en Playbar.

Sonos Beam tv-meubel

subwoofer integratie

Sonos Sub passend in elk Spectral soundbar meubel.

Sonos Sub ook passend in de Spectral soundbar tv-meubels.

Sonos en Spectral. Het beste van twee merken. En dat laten wij maar al te graag tot in detail zien, details die het verschil maken bij Spectral is bijvoorbeeld de integratie van de Sonos Sub in de soundbar tv-meubels van Spectral. Een toepassing welke voor Spectral heel logisch was, en voor veel consumenten een welkome oplossing in de woonkamer.

Lees hier alles over de integratie van een Sonos Sub tv-meubel.

Sonos subwoofer tv-meubel