Hoogglans tv meubels

Complimenten voor uw hoogglans tv meubel

U bent trots op uw state-of-the-art televisie die de spil vormt van uw huisbioscoop, maar u ergert zich aan de wirwar van bedrading naar de verschillende randapparatuur, zoals onder meer uw geluidssysteem, blu-ray speler en spelcomputer. Hoe meer u erop let, hoe hoger uw irritatie. Herkent u dit? Wat kunt u daaraan doen? Kies voor een hoogglans tv meubel van Spectral! Spectral is de fabrikant van innovatieve tv-meubels die erop zijn gericht om uw huisbioscoop die centrale plaats in uw woonkamer te geven die deze verdient. Kies een meubel in hoogglans uitvoering en u bent verzekerd van complimenten voor uw goede smaak.

onze hoogglans tv meubels

 

Modulaire opbouw van uw hoogglans tv-meubel

 

Hoogglans tv meubels van Spectral passen door hun strakke, tijdloze vormgeving perfect bij moderne televisietoestellen. De greeploze deuren en laden en de strakke randen van het tv-meubel zijn uitingen van het hoogwaardig minimalistisch design van Spectral waardoor uw televisie het podium krijgt dat deze verdient.

De tv-meubels van Spectral zijn modulair opgebouwd, zodat u uw eigen tv-meubel kunt samenstellen uit tientallen beschikbare modules. Voor elke module kunt u uit een van de 2.000 kleuren kiezen.

Een van de andere keuzes betreft de module voor het geluidssysteem. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een module om een Sonos soundbar, inclusief subwoofer in te plaatsen. Deze module heeft een stoffen voorkant, waarbij u een keuze heeft uit 3 kleuren stof. Door de stoffen voorkant wordt het geluidssysteem aan het oog onttrokken, maar komt het geluid perfect tot zijn recht. 

Bekijk de collectie

hoogglans-tv-meubel