UPDATE: de Spectral showroom wordt vernieuwd en is gesloten vanaf ma 29.06 t/m vrijdag 03.07

Showroom bezoek zonder afspraak mogelijk, lees hier de richtijnen.


Wil jij in deze roerige tijden jouw Spectral meubel uitzoeken? Kom gerust op een veilige manier langs in dé Spectral showroom, wat volgens onze klanten verhelderend werkt en een beleving op zich is. En omdat Spectral onze grootste passie is, vinden wij het fijn om onder het genot van een goede kop koffie te praten over uw wensen en de mogelijkheden die de Spectral meubels kunnen bieden.

Laat u inspireren door de diverse modellijnen, bekijk alle kleuren en vele opties, luister naar de beste audio-oplossingen in onze speciaal daarvoor ingerichte sound studio's en maak vervolgens samen met één van onze medewerkers een kant-en-klare 3D tekening.

GEZIEN OP TV | In de laatste vtwonen 'Weer verliefd op je huis' van seizoen 12, heeft stylist Marianne een statement gemaakt met het Spectral Air televisiemeubel. Je leest er hier alles over...

Showroom openingstijden 2020:

 • maandag t/m vrijdag van 10:00 - 16:00 uur
 • op zaterdag van 10:00 - 15:00 uur
 • routebeschrijving: Google Maps
spectral-showroom-harderwijk
spectral-showroom-harderwijk_002
spectral-showroom-harderwijk_003

informatie

UPDATE: WIJ ZIJN WEER GEOPEND

De Spectral showroom is weer vrij toegankelijk met in achtneming van de COVID-19 maatregelen, welke tijdens een bezoek van toepassing zijn.

Wij houden de ontwikkelingen in Nederland nauwlettend in de gaten. De gezondheid van onze bezoekers en medewerkers heeft voor ons topprioriteit, daarom volgen wij de richtlijnen en het advies van het RIVM en de GGD.

 • Wij ontvangen per afspraak max. 2 personen tegelijk, ook als je zelf op je gemak rond wilt kijken.
 • Wij schudden geen handen en houden gepaste afstand.
 • Maak geen showroom afspraak wanneer u verkoudheidsverschijnselen heeft.
 • Maak geen showroom afspraak wanneer u griepverschijnselen heeft.
 • Onze medewerkers blijven bij deze verschijnselen thuis.

Heeft u toch nog extra vragen over de Spectral showroom, neem dan gerust telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0341 46 22 00

smart soundstudio's ingericht met:

 • Soundbar BRA3 inclusief de optionele Canton Smart Sub 8 en Smart Soundbox 3
 • Soundbar VRA3
 • Sonos Playbar, Sonos Beam, Sonos Sub & Sonos One
 • Canton Smart Soundbar 9 / 10, Canton Smart Vento 3

extra informatie:

 • Verkoop via één van de geautoriseerde verkooppunten.
 • Verkoop van showroommodellen, beursmodellen, overjarige modellen staan gepresenteerd in onze factory outlet en worden zonder tussenkomst van dealers rechtstreeks verkocht.
 • Spectral Smart furniture is tevens een officieel verkooppunten van de merken:
  Canton, LG Oled, Philips Oled, Samsung Qled, Sonos, Sony Oled

Routebeschrijving: Google Maps

Spectral B.V.
Nobelstraat 29
3846 CE Harderwijk

Telefoon: 0341 46 22 00

*Afwijkende openingstijden worden altijd op onze website getoond. Indien u een afspraak buiten onze reguliere openingstijden wenst, vragen wij u contact met ons op te nemen.

spectral advies?

Voor een vrijblijvende kennismaking is de Spectral showroom geopend en vrij toegankelijk met in achtneming van de COVID-19 maatregelen welke tijdens een bezoek van toepassing zijn.

Wilt u zeker zijn van een afspraak, bel van te voren of plan via ons online formulier een afspraak in. Elke gemaakte afspraak wordt persoonlijk bevestigd.

ontdek alle maatwerk oplossingen

De Spectral showroom vindt u aan de Nobelstraat 29 in Harderwijk met 1.000m² smart furniture beleving waar u uw ogen uitkijkt.

Onze showroommodellen worden namelijk stuk voor stuk voorzien van de nieuwste generatie smart tv's en soundbars. Zo kunt u precies ervaren hoe mooi een Qled of Oled televisie zich thuis voelt op een Spectral meubel. Iedere modellijn heeft zijn eigen verhaal. Een verhaal dat we u graag persoonlijk vertellen en dankzij onze tv-meubel op maat mogelijkheden perfect in uw interieur past.

spectral-showroom-harderwijk_004