dit is dé grootste
tv-meubel showroom
van spectral

De grootste Spectral showroom van Europa ligt in het midden van Nederland, namelijk in het mooie Harderwijk. Hier kun je zonder afspraak rondkijken, ervaren, aanraken en beluisteren. De modellijnen staan in veelvoud gepresenteerd en dankzij de verschillende luisterstudio's is het beleven van de Spectral soundsystemen optimaal.

In de Spectral showroom kun je ook terecht voor tv-advies van de merken LG, Samsung, Sony en het streaming audio merk Sonos. A-merken waar Spectral officieel dealer van is.

spectral_tv-meubel_showroom_02

next maatwerk
tv-meubels

spectral next op maat
bekijk de mooiste modellen in de showroom

spectral_tv-meubel_showroom_01

scala tv-meubel
op maat

een scala tv-meubel inclusief doorlopende glazen topplaat vind je in de showroom

spectral_tv-meubel_showroom_03

van ameno tot oled wallpaper...

in de spectral showroom ervaar je naast alle modellen ook de nieuwste smart tv's van oled tot qled en streaming audio

showroom harderwijk

U bent van harte welkom bij Spectral. Voor een persoonlijk advies op maat vragen wij u met ons vooraf een speciale afspraak in te plannen zonder dat u hoeft te wachten bij drukke zaterdagen.

Reguliere openingstijden:

  • maandag t/m vrijdag van: 10:00 – 16:00 uur
  • elke zaterdag van: 10:00 - 15:00 uur

Openingstijden feestdagen:

  • Tweede Pinksterdag: gesloten
  • Hemelvaartsdag: gesloten
  • Koningsdag: gesloten

Aanwezige modellijnen op dit moment zijn:

Air Signature, Air, Ameno (m.u.v. smart flame maar wel smart light), Cocoon, Scala, Brick, Wall, Next, Loewe | Spectral, Tables, Cockpit, Tray, Floor, High-End, Sonos speaker-stands, Just-Racks, Just-Mounts.

Aanwezige soundsystemen op dit moment zijn: BRA2, SCA3, VRA2, XTA1, SONOS.

Extra informatie:
De showroom is zonder afspraak vrij te bezoeken, verkoop vind plaats via één van de geautoriseerde verkooppunten. Verkoop van showroom-modellen, beursmodellen, overjarige modellen staan gepresenteerd in onze factory outlet en worden zonder tussenkomst van dealers rechtstreeks verkocht.

Routebeschrijving: Google Maps

Spectral B.V.
Nobelstraat 29
3846 CE Harderwijk

Telefoon: 0341 46 22 00

5 redenen voor een bezoek aan de Spectral showroom

  1. Het bezoek is vrijblijvend, de koffie en cappuccino worden altijd gewaardeerd. En volgens de reacties van onze klanten leerzaam en inspirerend. Onze eigen medewerkers zijn gedreven Spectral specialisten die met passie een complete offerte uitwerken.

  2. Wanneer er naast een Spectral tv-meubel ook nog een zoektocht is naar een nieuwe televisie of soundbar dan is de showroom een echte snoepwinkel voor tv-advies. De nieuwste televisies staan met de soundsystemen van Spectral of Sonos demonstratieklaar opgesteld.

  3. Wanneer er nog twijfel is over het model, de kleur, de afwerking, de maatvoering is. Niets is prettiger om een volledige 3D-tekening met alle tips en trucs kosteloos uit te laten werken tijdens een showroombezoek.

  4. Wanneer maatwerk tot de wensen behoort is het slim om met een schets samen met Spectral te kijken of de wensen haalbaar zijn zodat een tailor-made Spectral meubel wellicht werkelijkheid wordt.

  5. Wanneer alleen het origineel in tv-meubels keer op keer voorbij komt tijdens de zoektocht naar het prefecte tv-meubel, dan is de grootste Spectral showroom in Harderwijk de reden om te bezoeken.