spectral showroom

Een Spectral meubel op maat samenstellen, kom gerust langs in dé Spectral showroom. Volgens onze klanten werkt een bezoek verhelderend en is een beleving op zich. En omdat Spectral onze grootste passie is, vinden wij het fijn om onder het genot van een goede kop koffie te praten over uw wensen en de mogelijkheden die de Spectral meubels kunnen bieden.

 • Hemelvaartsdag 2022 gesloten
 • Van maandag t/m vrijdag 10:00 - 15:00 uur
 • Op zaterdag van 10:00 - 15:00 uur
 • Routebeschrijving: Google Maps
 • Locatie: Nobelstraat 29 - 3846 CE Harderwijk

Laat u inspireren door de diverse modellijnen, bekijk alle kleuren en vele opties, luister naar de beste audio-oplossingen in onze speciaal daarvoor ingerichte sound studio's en maak vervolgens samen met één van onze medewerkers een kant-en-klare 3D tekening.

spectral-showroom-harderwijk
spectral showroom ameno
spectral showroom art black tv-standaard

informatie

U bent van harte welkom in Harderwijk voor Spectral advies! Onze Spectral specialisten denken graag met u mee voor een passende dressoir of tv-meubel oplossing. Maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend, waarbij er geen afspraak noodzakelijk is. Belangrijk te weten dat op zaterdag de showroom druk wordt bezocht, tijdig bij aanvang aanwezig zijn geniet de voorkeur.

Zijn er toch nog extra vragen over de Spectral showroom, neem dan gerust telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0341 46 22 00

Onze smart soundstudio's ingericht met de nieuwste Samsung televisies samen met:

 • Spectral soundbar BRP1 en VRP1
 • Sonos Amp, Arc, Beam, Five, In-Wall, Move, One, One-SL, Outdoor, Roam, Sub

Extra informatie:

 • Verkoop via één van de geautoriseerde verkooppunten.
 • Verkoop van showroommodellen, beursmodellen, overjarige modellen staan gepresenteerd in onze factory outlet en worden zonder tussenkomst van dealers rechtstreeks verkocht.
 • Spectral smart furniture is tevens een officieel verkooppunten van de merken:
  Canton, LG Oled, Philips Oled, Samsung Qled, Samsung Frame, Samsung Serif, Sonos, Sony Oled
spectral showroom scala
spectral showroom air-scala

ontdek alle tv-meubel en dressoir op maat oplossingen

De Spectral showroom is gevestigd in Harderwijk met 1.000m² smart furniture beleving.

Onze showroommodellen worden namelijk stuk voor stuk voorzien van de nieuwste generatie smart tv's en soundbars. Zo kun je precies ervaren hoe mooi een Qled of Oled televisie zich thuis voelt op een Spectral meubel. Iedere modellijn heeft zijn eigen verhaal. Een verhaal dat we je graag persoonlijk vertellen en welke dankzij onze tv-meubel op maat mogelijkheden perfect in elk interieur passen.

spectral-showroom-harderwijk_004