Tv dressoir

Een tv dressoir, mooi & praktisch

Een stijlvol tv dressoir in je interieur maakt deel uit van de totale uitstraling en sfeer in je woonkamer. Spectral is de absolute nummer één voor een design tv dressoir. Het aanbod tv meubels, tv wandmeubels en tv kasten zijn speciaal ontworpen voor de nieuwste televisies. Elk tv meubel, wandmeubel of tv dressoir is een authentiek tv design meubel, geschikt voor ieder interieur. Modern of klassiek. Je kunt kiezen uit tal van unieke kleuren, afmetingen en uitvoeringen.

Behalve dat je nieuwe tv dressoir een beauty in je woonkamer is, is deze ook nog eens bijzonder praktisch. De extra lades en kastjes van een tv wandmeubel zorgen voor een opgeruimd geheel. Weg bekabeling, schuiflades voor al je cd's en dvd's en onzichtbare speakers, het wordt allemaal werkelijkheid met de aanschaf van een fraai tv dressoir van Spectral.

onze collectie

tv-dressoir

Tv dressoir, een functioneel design meubelstuk

Zoals gezegd is een tv dressoir verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en maten. Je vindt tussen de schitterende Spectral collectie zeker een tv dressoir dat helemaal aan je wensen voldoet. Strakke, stoere dressoirs en tv meubelen, waarbij top kwaliteit tot in de perfectie wordt gegarandeerd. De inwendige schuiflade, de chaos van kabels weggewerkt in het paneel en zonder zichtbare techniek optimaal genieten van je favoriete tv programma's.

Op de website van Spectral vindt je een compleet overzicht van de collectie tv meubelen. Voor alle modellen geldt, zo ook voor het tv dressoir, dat er een perfecte combinatie is gecreëerd tussen vorm en functionaliteit.

Bekijk de tv dressoirs