gemaakt om het beste soundbar meubel te zijn

Met Spectral heb je hét perfecte excuus om lekker binnen de nieuwste films en series te bingewatchen! De smart-tv van vandaag zorgt immers voor de meest realistische beeldkwaliteit. De televisie wordt steeds platter en weet de weg naar de woonkamer met een steeds groter beeldformaat te vinden.

Alleen het geluid is nog steeds niet noemenswaardig te noemen. Je wilt films, muziek en tv niet alleen maar horen. Je wilt de knal van een explosie, de emotie van het concert en de aanwezige beat in je favoriete nummer ook voelen. De oplossing is het aanschaffen van een ultieme soundbar en sub. Hierna kan het heerlijk genieten van je nieuwe televisie - aangestuurd door het losse digitale kastje van je tv-provider - de zichtbare soundbar met lelijk ogende subwoofer en gegarandeerd een wirwar aan kabels kan immers beginnen. Spectral is het origineel in maatwerk tv-meubels met speakerdoek en weet met de grootste collectie tv meubelen een passende oplossing voor elke woonkamer te bieden. Het ideale soundbar tv meubel met ruimte voor de soundbar, kun je wel zeggen.

next-sonos-soundbar-meubel

sonos playbar meubel

spectral next

scala-sonos-playbar-meubel

universeel soundbar meubel

spectral scala

scala-bose-soundbar-meubel

bose soundbar meubel

universeel soundbar tv meubel voor de bose soundbar 700 & 500

universeel soundbar tv meubel

In één van onze blogs was het al te lezen; de populariteit van een soundbar meubel voor universeel toe te passen soundbars wordt alsmaar groter. Bij Spectral vind je het ideale tv meubel met speakerdoek. Als specialist op tv-meubel gebied weet Spectral als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om het beste soundbar meubel te maken, waarbij je kiest voor een modulair model van Spectral of een compleet maatwerk tv-meubel

scala-universeel-soundbar-meubel

geen compromis achter
het akoestische doek

Binnen de Spectral collectie zijn de modellijnen Next en Scala het meest gekozen. Ontworpen als universeel soundbar tv-meubel waarbij elke soundbar en subwoofer zich thuis gaat voelen zonder in te hoeven leveren op de geluidskwaliteit van de soundbar. Alle meubels binnen de collectie zijn namelijk voorzien van een speciale akoestische stof waardoor het geluid geen merkbaar verschil laat horen. Speelt het design een belangrijke rol dan zijn de eigen Spectral soundbar systemen misschien wel de mooiste oplossing. Maak je geen zorgen over de geluidskwaliteit, deze zijn speciaal ontwikkelt door het vooraanstaande Duitse luidsprekermerk Canton.

universeel-soundbar-meubel-spectral-scala
bose-soundbar-meubel-scala

homecinema van bose

Hoe universeel je het ook wilt hebben, bij Spectral is (bijna) alles mogelijk. Bijvoorbeeld een compleet op maat gemaakt tv-meubel speciaal voor de Bose homecinema systemen. Buitengewone prestaties. Geen concessies. Een wens van 1 van onze klanten; een universeel soundbar meubel waarbij ook de Bose Bass module 700 een speciale plek heeft gekregen zonder dat dit invloed op het geluid mocht hebben.

Het resultaat: een tailor made zwevend Scala tv-meubel van maar liefst 3.31m breed met een speciale maatwerk hoogte van 38,9cm zodat de subwoofer van Bose rechtop in het sub-prepared kastelement kan staan. Spectral maakt het ultieme tv meubel met luidsprekerdoek voor soundbar en sub.

lees meer over maatwerk tv-meubels
subwoofer-bose-bassmodule-700