Terug naar overzicht
Datum: 2 dec 2018

Waarom een universeel soundbar tv-meubel steeds populairder wordt?

Het oog wil ook wat. En het oor?

De beeldkwaliteit wordt alsmaar indrukwekkender. Inmiddels is een 4K televisie niet meer weg te denken en staat de 8K televisie al klaar om een plaats in de woonkamer op te eisen. Wie had een paar jaar geleden kunnen bedenken dat een tv-scherm van 55” (139cm) op dit moment bij de meeste consument thuis al de standaard zou zijn. De formaten 65” of 75” zie je ook al steeds vaker voorbijkomen nu de prijsstelling zo langzaam maar zeker een acceptabel niveau begint te bereiken.

Het oog wil ook wat. En het oor?
Wat de televisiemerken stuk voor stuk allemaal vergeten is dat je met alleen een waanzinnig beeld nog geen bioscoopgevoel creëert. Naast het oog is er ook nog het oor. De welbekende soundbar + subwoofer en als het kan ook nog surround speakers of statieven in de woonkamer. Zo is de cirkel toch weer rond! Om vervolgens tussen alle merken soundbars de juiste soundbar niet meer te vinden, de één nog beter dan de ander en inmiddels zelfs met Dolby Atmos geluid.

Een complete thuisbioscoop chaos.
Thuis installeren, de soundbar en subwoofer erbij plaatsen en er dan toch achter komen dat de wirwar aan kabels groter is dan vooraf werd gedacht. Wij horen niet anders als specialist in tv-meubels. De Spectral designmeubels zijn naast het origineel ook tot in detail uitgedacht voor de meest voorkomende soundbar merken of zelfs te voorzien met 1 van onze eigen bekroonde soundbars BRA2 en VRA2 met geïntegreerde subwoofer.

Het bekendste en door de consument meest gewaarde model is de Scala SC1654 van Spectral. Een allesomvattend universeel tv-meubel dat keer op keer laat zien waar het merk in uitblinkt en zelfs merken als Bose en Sonos maar wat graag hun soundbar systemen in zien verdwijnen. Dankzij Spectral is het fenomeen soundbar tv-meubel echt op de kaart komen te staan; Google zelf maar eens naar deze term.

Spectral Smart furniture heeft het ontwerpen, zelf produceren en op de markt brengen van universele tv-meubels voor het integreren van soundbar en subwoofer tot een ware kunst verheven. Zo heeft Spectral speciaal voor de LG OLED W8 Signature televisie een nog nooit vertoond tv-meubel ontworpen genaamd Air Signature. Een tv-meubel voor de unieke Wallpaper TV waarin de speciale Atmos soundbar van LG geheel tot zijn recht komt.

scala-soundbar-tv-meubel-sonos-playbarsoundbar-tv-meubel-sc1654scala-soundbar-tv-meubel-bra2scala-soundbar-tvmeubel-ue82nu8000air-signature-soundbar-tv-meubel-lg-65w8
scala-soundbar-tv-meubel-sonos-playbarsoundbar-tv-meubel-sc1654scala-soundbar-tv-meubel-bra2scala-soundbar-tvmeubel-ue82nu8000air-signature-soundbar-tv-meubel-lg-65w8
Deel dit bericht