Spectral Scala SC1651 - SC1100
Spectral Scala SC560-SC1651-SC1100
Spectral Scala SC1651
Spectral Scala SC2600 Smart Light
Spectral Scala SC2600 VRA2
Spectral Scala SC1650
Spectral Scala SC1654
Spectral Scala BRA2
Spectral Scala SC1656

scala hangend
tv-meubel

Vrijheid is iets waardevols. Ook bij het ontwerpen van uw eigen interieur. Scala geeft u deze vrijheid! Lowboards in drie breedtes en talrijke uitvoeringen zorgen voor eindeloze combinatiemogelijkheden. Voor een perfecte aanvulling zijn er de hangkasten van de nieuwste modellijn Wall. Leuk om naar te kijken. Gemakkelijk om samen te stellen.

Scala is misschien wel het mooiste zwevende tv-meubel voor elk interieur. Lees meer »

Spectral Scala Drawer

geruisloze vreugde

Scala bedient u. Met hoogwaardige kleppenmechaniek zodat open en sluiten geruisloos gaat. En met schuiflades die zich dankzij een hoogwaardig Soft-close systeem sluit.

Spectral Scala BRA2 soundsystem

sound sensation bra2

Een rijke bas met kristalheldere hoge tonen. Indrukwekkende Surround Sound. Overweldigend stereo- geluid. Voor elke vraag is een passende oplossing te vinden. Natuurlijk onzichtbaar in het meubel geïntegreerd.

Spectral Scala Sonos Playbar

geschikt voor
sonos & co.

Een Scala voor verschillende sound systemen. Achter het stoffront kunt u soundbars van verschillende fabrikanten onderbrengen, bijvoorbeeld de Sonos Playbar en Sonos Sub.

scala geluid- en opbergruimte varianten

scala magazine

download hier het Spectral Scala 2018 magazine inclusief aanbevolen advies verkoopprijzen als pdf.

Store locator

Vind een verkooppunt in de buurt

Zoek op locatie
We konden u helaas niet lokaliseren
Controleer a.u.b. uw gegevens

Scala roomdivider staat goed.
Hangt goed. Rolt goed.

Een Scala tv-meubel zwevend aan de wand, met slanke aluminium pootjes of op een elegant frame van gepoedercoated staal. Scala opent talloze mogelijkheden bij het ontwerp van uw woonkamer. U kunt uw lowboard als elegante roomdivider gebruiken. En wilt u uw tv-meubel verplaatsen? Dan rolt u uw meubel makkelijk naar een andere locatie.

Spectral Scala Roomdivider
Smart Charge by Spectral

scala smart charge

U komt thuis. Uw accu is leeg. Van uw smartphone ook. U legt uw smartphone op uw Scala. En u neemt zelf plaats op uw bank. Na een uur bent u uitgerust. Ook de accu van uw smartphone is weer opgeladen. Tovernarij? Nee. Spectral Smart Charge.

Smart Light by Spectral

scala smart light

Spectral Smart Light zorgt voor een zachte, sfeervolle achtergrondverlichting. Met een comfortabele touch-bediening kunt u het licht aan en uit zetten.

SC1650 Spectral Scala Wall

scala zwevende
tv-meubels

Als u meer opbergruimte nodig heeft en graag kiest voor een licht en luchtig design, dan is een Scala wand hangend tv-meubel de oplossing.

SC2600 Spectral Scala VRA2

scala tv-meubels
in beeld

  • Ontwerp vrijheid en combinatie mogelijkheden
  • Elegante aluminium handgrepen
  • 5 basis en 10 accentkleuren
  • Glanzend glossy of mat gesatineerd glas 
  • Krasvaste glasoppervlakken in meer dan 2.000 kleuren
  • Verborgen soundsystemen
  • Smart Charge
  • Smart Light LED-verlichting

Modulaire
tv-meubels

Wonderbaarlijk te combineren. Met de tv-meubel modellijnen Ameno, Cocoon, Scala en Next biedt Spectral u vier slimme planningsmodules die door verschillende meubel- en technische elementen grenzeloos is uit te bereiden. U heeft de keuze uit verschillende kleuren, materialen, dieptes, hoogtes, kleppen, schuifladen, deuren, afdekplaten, opzetelementen en schappen. Het resultaat ziet er elke keer anders uit. En altijd met klasse.

Meer info

Maatwerk
tv-meubels

Een tv-meubel op maat tot op de millimeter nauwkeurig dat geschikt is voor elke woonkamer. Bij Spectral produceren wij tv-meubels precies zoals u het graag zou willen. En uitsluitend op bestelling. Met onze Smart factory zorgt de nieuwste industrie 4.0 standaard, voor een productie met de modernste productietechnologie zodat u thuis in uw woonkamer van Duitse topkwaliteit kunt genieten. Onze tailor made productie is van toepassing op de modellijnen Ameno, Cocoon, Scala, Next en Wall.

Meer info
SC2600 Spectral Scala VRA2

scala
tv-wandmeubel
voor iedereen.

Tv-meubel, niet alleen voor uw tv.
Een tv-meubel is meer dan een meubel waar een televisie boven hangt of op mag staan. Het is ook vaak een verzamelplaats voor opladers, afstandbedieningen, telefoon, blu-ray's enz. Het is een meubel die tegenwoordig niet meer weg te denken is uit het interieur. Sterker nog, er staan ook veel meubels naar een tv-meubel gericht. Genoeg redenen om te kiezen voor een tv-meubel die naadloos aansluit bij de rest van uw interieur.

Klep of lade?
Kiest u liever voor een klep of toch voor een lade? Het kan beide en maakt u tv-meubel persoonlijk. Heeft u nog veel dvd's, cd's en/of blu-rays waar u (nog) geen afscheid van wilt nemen? Een lade biedt dan uitkomst en kan bij zowel een vloerstaand als zwevend tv-meubel.

4 verschillende kleuren stof
Gemakkelijk uw soundbar bedienen met een gesloten klep en met de keuze uit vier verschillende kleuren stoffronten. Zwart, zilver, carbon of grijs. Het signaal gaat zonder moeite door het doek en geluid komt net zo mooi naar buiten als wanneer u de klep geopend heeft. Maar nu heeft u het voordeel dat alles netjes is weggewerkt en u niet kunt struikelen over een geopende klep. En dat is wel zo veilig!

Sfeer proeven?
Bent u enthousast geworden en wilt u graag weten of Spectral ook in uw woonkamer past? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Harderwijk. Kiest u voor kwaliteit? Kies dan voor het origineel.