veelgestelde vragen

Bij de aanschaf van een Spectral meubel.

Waar moet ik allemaal op letten bij de aanschaf van een Spectral meubel?

Bij de aanschaf van een Spectral meubel zijn er verschillende zaken waar je op kunt letten om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Hieronder vind je enkele belangrijke aandachtspunten:

  • Afmetingen: Meet de beschikbare ruimte nauwkeurig op voordat je een Spectral meubel kiest. Let ook op de afmetingen van je tv en andere apparatuur die je wilt plaatsen.

  • Stijl: Spectral meubels zijn er in verschillende stijlen, van modern en minimalistisch tot meer traditionele ontwerpen. Kies een stijl die past bij de rest van je interieur.

  • Kleur en afwerking: Spectral meubels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Kies een kleur en afwerking die past bij je smaak en interieur. Bij een Spectral meubel kun je zonder meerprijs kiezen uit Smart-Lack, Colour Glas (Sikkens®, NCS®), Design Glas en Metallic Glas. Daarnaast zijn er de extra afwerkingen als Fenix®, Dekton® keramiek en echt houtfineer.

  • Functionaliteit: Bedenk goed welke functionaliteit je van het meubel verwacht. Wil je bijvoorbeeld veel opbergruimte voor je apparatuur en accessoires, of vind je het belangrijker dat het meubel er strak uitziet en weinig ruimte inneemt zonder dat daarbij de soundbar en subwoofer zichtbaar is?

  • Kwaliteit: Let op de kwaliteit van het materiaal en de afwerking van het meubel. Spectral staat bekend om zijn hoogwaardige afwerking en kwaliteitsmaterialen.

  • Installatie: Bekijk of het meubel makkelijk te installeren is en of er eventueel een professionele installatie nodig is. Spectral staat bekend om zijn eigen premium montage service. Je leest het hier...

  • Garantie en service: Informeer naar de garantievoorwaarden en de service van Spectral. Het is fijn om te weten dat je bij problemen of vragen goed geholpen wordt. De garantietermijn bedraagt 5 jaar op het Spectral meubel en 2 garantie op electronische onderdelen zoals bijvoorbeeld de led-verlichting en het Spectral soundsysteem.
     
Is het altijd zinvol om de Spectral showroom in Harderwijk te bezoeken?

Het kan zeker zinvol zijn om de Spectral showroom te bezoeken als je overweegt om een Spectral meubel aan te schaffen. In de showroom kun je de meubels van dichtbij bekijken, aanraken en uitproberen. Zo krijg je een goed beeld van de afmetingen, kleuren en materialen van de tv-meubels en kun je beter beoordelen of het meubel past bij je smaak en interieur.

Daarnaast kun je in de Spectral showroom ook advies krijgen van deskundige medewerkers, die je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Ze kunnen je meer vertellen over de verschillende opties en functionaliteiten van de meubels, geluidsdemonstraties geven in de speciale Spectral en Sonos soundstudio's en je daarbij adviseren over de beste oplossing voor jouw situatie.

Als je niet in de buurt van een Spectral showroom woont of geen tijd hebt om langs te gaan, kun je ook verschillende Spectral brand stores welke naast de showroom een uitgebreide collectie hebben staan of je kiest voor een ander Spectral verkooppunt. Bekijk hier alle verkooppunten...

Zijn de Spectral meubels alleen zwevend of ook staand op pootjes verkrijgbaar?

Spectral meubels biedt zowel zwevende als staande meubels aan, afhankelijk van de specifieke productlijn.

Sommige Spectral meubels, zoals Ameno, Next en Scala, zijn ontworpen als zwevend tv-meubel maar kunnen ook staand op verschillende pootjes of onderstellen worden geplaatst. Een reden om te kiezen voor een wandhangend tv-meubel is vaak dat het een ruimtelijker gevoel creëert, de (robot)stofzuiger gemakkelijk onder het meubel kan bewegen en optisch ruimte bespaart. Belangrijk is en blijft dat de muur of wand geschikt moet zijn om het Spectral meubel eraan te kunnen monteren.

Ongeacht of je nu kiest voor een zwevend of staand meubel, Spectral staat bekend om de uitstekende afwerking van hun producten en de innovatieve ontwerpen.

Zijn de Spectral tv-meubels geschikt voor de soundbar en subwoofer van Sonos?

Ja, de meeste Spectral meubels zijn ontwikkelt als soundbar tv-meubel en speciaal geoptimaliseerd voor de soundbar en subwoofer van Sonos en andere bekende merken. Spectral heeft speciale soundbar-adapters in hun meubels ontworpen om de Sonos-producten te integreren. Deze soundbar-adapter en subwoofer uitsparing zorgen ervoor dat de soundbar en subwoofer op de juiste plek worden geplaatst voor een optimale geluidskwaliteit. Bovendien hebben veel Spectral meubels kabelgoten en openingen om de kabels netjes weg te werken. Het is echter altijd raadzaam om de specificaties van het meubel en de Sonos-apparatuur te controleren om te zorgen dat ze goed met elkaar compatibel zijn.

In de Spectral showroom vind je een echte Sonos Experience Store. Wat is het verschil in vergelijking met een gewoon Sonos verkooppunt?

In de Spectral showroom vind je inderdaad een echte Sonos Experience Store. Het verschil met een gewoon Sonos verkooppunt is dat je in de Spectral showroom niet alleen alle Sonos-producten kunt bekijken en beluisteren, maar dat ze ook zijn geïntegreerd in de Spectral meubels. Dit geeft je de mogelijkheid om de producten niet alleen te zien, maar ook om ze in actie te zien en te ervaren hoe ze presteren in combinatie met het meubel.

Daarnaast kan je in de Sonos Experience Store in de Spectral showroom terecht voor advies op maat van ervaren medewerkers die op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen op het gebied van Sonos-producten. Ze kunnen je helpen bij het vinden van de beste oplossing voor jouw specifieke situatie en behoeften.

Kortom, de Sonos Experience Store in de Spectral showroom biedt een unieke ervaring waar je niet alleen de producten van Sonos kunt zien en beluisteren, maar waar je ook kunt ontdekken hoe deze producten in combinatie met de Spectral meubels kunnen zorgen voor een optimale beleving van muziek en entertainment.

Zijn de dressoirs uit het Side programma te combineren met de tv-meubels van Spectral?

Ja, de dressoirs uit het Side programma van Spectral zijn ontworpen om perfect te combineren met de tv-meubels van Spectral. Het Side programma biedt diverse dressoirs in verschillende maten en kleuren, die naadloos aansluiten op de Spectral tv-meubels. Op deze manier kun je een uniforme en stijlvolle uitstraling creëren in je woonkamer.