Specialist in kasten.

Ben je van plan om een kast op maat te kopen maar twijfel je tussen een dressoir met veel opbergruimte of een op maat gemaakt tv-meubel, waarin je elke soundbar netjes kunt verbergen zonder zichtbare kabels?

Of zoek je juist een mooi tv-statief, bijvoorbeeld een tv-standaard van hout? Lees meer..

Spectral meubels op maat

Tv-meubels

Ontdek het Spectral tv-meubel - de ultieme combinatie van praktisch en stijlvol wonen! Bij Spectral smart furniture vind je niet alleen het originele tv-meubel, maar ook slimme oplossingen om je soundbar en subwoofer discreet te verbergen. Met een ruime keuze aan materialen biedt Spectral tevens maatwerkopties voor jouw ideale tv-meubel op maat, zoals zwevend, op design pootjes of met een meegespoten onderstel. En dat is nog niet alles - de tv-meubels van Spectral zijn speciaal ontworpen voor een perfecte integratie met elke Sonos soundbar en subwoofer. Bekijk het origineel in de Spectral showroom in Harderwijk.

Dressoirs

Als je op zoek bent naar meer opbergruimte in huis en graag je Spectral tv-meubels wilt aanvullen, dan zijn de dressoirs uit onze modellijn "Side" de perfecte oplossing. Ze voorkomen een overvloed aan opbergkasten die de woonkamer rommelig kunnen maken. Met Side krijg je de mogelijkheid om een dressoir op maat te laten maken, zodat het naadloos aansluit bij jouw persoonlijke stijl en beschikbare ruimte.

Bij Side kun je kiezen voor een dressoir op een lage sokkel, op pootjes of met een mooi onderstel in een bijpassende kleur. Wil je liever geen dressoir op de grond? Dan bieden we zwevende wandkasten als uniek alternatief. Wat Side echt uniek maakt, is de ruime keuze in materialen: Smart Lack, Colour Glas, Fineer, Fenix® en Dekton® keramiek. Op die manier kun je een dressoir creëren dat helemaal aan jouw wensen voldoet en een prachtige aanvulling vormt op je interieur.

Tv-statieven

Haal het beste uit je tv-ervaring met onze geavanceerde selectie tv-statieven. Of je nu een tv-vloerstandaard, tv-statief of soundbar tv-standaard zoekt, bij Spectral vind je het perfecte exemplaar. Praktisch, stijlvol en van topkwaliteit. Ontdek veelzijdige opties, zoals een verrijdbare tv-standaard voor ultieme flexibiliteit en prachtige design tv-standaarden. Onze exclusieve Spectral collectie met innovatieve modellen zoals Spectral Art, Circle, Tube en Tray biedt unieke oplossingen voor kabelmanagement en soundbar-integratie. Upgrade je kijkervaring met onze state-of-the-art tv-statieven en creëer een verbluffende entertainmenthoek in huis.

Sonos tv-meubels

Ervaar het beste van twee topmerken: Sonos & Spectral. Als je denkt aan een tv-meubel, kom je al snel Spectral tegen. Net zo geldt dat voor het merk Sonos, wanneer je op zoek bent naar misschien wel de beste soundbar en subwoofer op de markt. Wat dit nog specialer maakt, is dat Spectral een langdurige samenwerking heeft met het vooraanstaande streaming audiomerk Sonos. Hierdoor bieden wij een uitgebreide collectie soundbar tv-meubels aan. Geniet van subliem geluid in huis zonder zichtbare soundbar en subwoofer, dankzij de naadloze integratie tussen Spectral en Sonos. Ontdek de ultieme combinatie van stijl en geluidskwaliteit voor jouw home-entertainment setup.