Spectral TV-Standaard Tray

Tray tv-standaard

Wil je graag genieten van een echte bioscoopervaring, maar heb je beperkte ruimte in huis? Geen probleem! Met de supercompacte en mobiele tv-standaard Tray van Spectral haal je een ware bioscoop in huis. Dankzij de unieke mobiele constructie kun je Tray gemakkelijk verplaatsen, zodat je altijd de beste kijkervaring hebt, waar je ook bent in huis. Bovendien is Tray voorzien van een universele tv-bevestiging, een stabiele glazen plank en de mogelijkheid om soundbar-adapters toe te voegen, waardoor je van haarscherp beeld en kraakhelder geluid kunt genieten.

  • Verkrijgbaar in gesatineerd mat of briljant glossy glas.
  • De bodemplaat bestaat uit een verrijdbare houten voetplaat met daarop een gelakte glasplaat in kleur.
  • Alle modellen optioneel met universele adapter voor VESA 100×100 tot 600×400 mm.
  • Tray SX modellen zijn geschikt om een optionele soundbar-adapter toe te passen.
  • Aanbevolen tv-formaat (inch): tot 65"
productinformatie: spectral tv-standaards
Spectral TV-Standaard Tray

TRAY [BR]TV-STANDAARDS

Tray soundbar tv-standaard

Als je het geluid van je televisie wilt verbeteren met een soundbar, zijn er verschillende optionele soundbar-adapters beschikbaar voor een perfecte aansluiting. De Sonos Arc, Beam, Ray en verschillende Bose-modellen, evenals soundbars van andere fabrikanten, kunnen worden bevestigd met de juiste adapter. De Tray is verkrijgbaar in meer dan 2.000 kleuren en is uitgerust met wielen, waardoor hij gemakkelijk verplaatsbaar is voor een ongeëvenaarde kijk- en luisterervaring thuis.

Afbeelding: PX600SX + ADSB3 soundbar adapter voor Sonos Arc

Spectral TV-Standaard Tray

Elektra voorbereiding (optie)

Een optionele drievoudige contactdoos vergemakkelijkt . Daarvoor is aan de achterzijde van twee vierkante kolommen een uitsparing aangebracht, waarin de drievoudige stekkerdoos kan worden verborgen.

Spectral TV-Standaard Tray