Zwevende tv meubels

Strakke zwevende tv-meubels van Spectral

Sterker nog, door de tijdloze vormgeving en de onverslijtbaarheid van de componenten worden de tv-meubels van Spectral mettertijd steeds mooier. Extra opvallend is een zwevende plaatsing van tv-meubels: door het ontbreken van duidelijk zichtbare pootjes en ophangbeugels, ziet een zwevende tv meubels er nog strakker uit dan een regulier tv-meubel.

Bekijk onze meubels

 

Zwevend tv meubel; praktisch en flexibel

 

Een zwevend tv meubel is, net als alle andere tv-meubels van Spectral, uitermate praktisch. Perfect geschikt om alle randapparatuur van uw thuisbioscoop, inclusief bedrading, in op te bergen, zodat u ongestoord kunt genieten van heerlijke familiefilms, spannende thrillers of een té gek concert vanaf uw eigen bank. Maar de zwevende tv-meubels van Spectral zijn ook zéér flexibel. Ze zijn ervoor ontworpen om moeiteloos uw thuisbioscoop uit te kunnen breiden met nieuwe apparaten of om defecte onderdelen te kunnen vervangen.

 

Zelf samen te stellen zwevende tv-meubels

 

Een van de bijzondere voordelen van zwevende tv-meubels van Spectral is dat u zelf uw tv-meubel kunt samenstellen op basis van de verschillende basismodules. Door de ruime keuze aan modules, de variatie in afmetingen van de modules en de beschikbare materialen en kleuren, is vrijwel elk persoonlijk samengesteld zwevend tv-meubel uniek en past het perfect bij de wensen van de klant

Kijk snel verder en raak enthousiast over de styling en de gebruiksmogelijkheden van de zwevende tv-meubels van Spectral.

zwevendetvmeubels