Design tv meubels

Meesters van design tv meubels

Kenners wisten het al: Spectral ontwerpt de mooiste en meest praktische oplossingen om uw huisbioscoop optimaal te presenteren. De tv meubels van Spectral zijn te herkennen aan strak, hoogglans design, modulaire opbouw en een veelheid aan innovaties. Het compromisloze design blijkt uit greeploze kasten en laden, onzichtbare integratie van de diverse randapparatuur en aan de modulariteit van de componenten.

Het meesterschap van de ontwerpers van Spectral herkent u bijvoorbeeld aan de integrale docking stations voor Samsung en Apple smartphones en tablets, aan de mogelijkheden om uw huisbioscoop te bedienen met een smartphone app in plaats van met een afstandsbediening en aan de perfecte integratie van uw televisie met top-of-the-line soundbar geluidssystemen van onder andere Bose, Sonos en Samsung. Het is duidelijk: voor design tv meubels moet u bij Spectral zijn.

Waarom een Spectral tv-meubel?

  • Grootste showroom van de Benelux
  • Vele uitvoeringen en kleuren
  • Geïntegreerd Sound systeem mogelijk
  • Inclusief montage service

onze design tv meubels

 

design-tv-meubels

Spectral voor design tv meubels met veel mogelijkheden

U stelt zelf uw eigen tv-meubel van Spectral samen op basis van tientallen modules. Elke module past perfect bij de andere en alle modules vormen samen een harmonisch geheel. Echter, een harmonieus design is maar één aspect van uw huisbioscoop. Een ander aspect is het verbergen van de technische integratie van de verschillende onderdelen van uw huisbioscoop, zodat integraties schijnbaar moeiteloos verlopen. Hiervoor past Spectral een uniforme bekabelingsbackbone toe waardoor alle onderdelen van uw huisbioscoop eenvoudig en zonder zichtbare kabels worden gekoppeld. Tenslotte toont het meesterschap van de ontwerpers van Spectral zich door de diverse opstelvarianten. 

U kunt kiezen voor een staande opstelling, een hangende opstelling of een zwevende opstelling. U kunt het meubel ook laten voorzien van wielen, waardoor het geheel verrijdbaar is en kan dienen als roomdivider. Met deze flexibiliteit van opstellingen verleggen de designers van Spectral de grenzen voor design tv meubels.

Maak zelf kennis met hoogstaande design tv meubels

Kom voor advies over hoe u uw perfecte tv-meubel zelf kunt samenstellen naar Spectral aan de Nobelstraat 29 in Harderwijk. U kunt ook bellen voor een afspraak naar 0341 46 22 00 of mailen naar verkoop@spectral.nl. Daar vertellen we graag meer over het prachtige design en de vele voordelen van Spectral tv-meubels.

Bekijk de collectie