Design tv meubels

Meesters van design tv meubels

Kenners wisten het al: Spectral ontwerpt de mooiste en meest praktische oplossingen om uw thuisbioscoop optimaal te presenteren. De design tv meubels van Spectral zijn te herkennen aan het strakke design, modulaire opbouw en een veelvoud aan innovaties. Het compromisloze design blijkt uit greeploze kasten en laden, onzichtbare integratie van de diverse randapparatuur en aan de modulariteit van de componenten.

Het meesterschap van de ontwerpers van Spectral herkent u bijvoorbeeld aan de verschillende Spectral features als dockings voor Apple Smartphones en Tablets, aan de mogelijkheden om uw thuisbioscoop te bedienen achter een gesloten stofbespannen klep. Of aan de perfecte integratie van uw televisie en de veelvoorkomende geluidssystemen van onder andere die van Bose en Sonos. Het is duidelijk: voor design tv meubels moet u bij Spectral Smart furniture zijn.

Waarom een Spectral design tv-meubel?

  • Het origineel in tv-meubels sinds 1994
  • Modulair of Tailor made als maatwerk tv-meubel
  • Universeel soundbar tv-meubel of geïntegreerd Spectral sound systeem
  • Volledig ontzorgt dankzij de Spectral montage service

onze design tv meubels

 

ameno-design-tv-meubel
scala_design-tv-meubel

Tv meubel scala

Spectral Scala.
Het meest gekozen tv meubel.

scala_design-tv-meubel-in-details
scala_design-tv-meubel_zwevend

Spectral tv wandmeubelen

Het origineel in design tv meubels

Design tv meubels met veel mogelijkheden

Uw eigen tv-meubel van Spectral samen op basis van tientallen modules. Elke module past perfect bij de andere en alle modules vormen samen een harmonisch geheel. Echter, een harmonieus ontwerp is maar één aspect van uw thuisbioscoop. Een ander aspect is het verbergen van de technische integratie van de verschillende onderdelen van uw thuisbioscoop, zodat integraties schijnbaar moeiteloos verlopen. Hiervoor past Spectral een uniforme bekabelingsbackbone toe waardoor alle onderdelen van uw thuisbioscoop eenvoudig en zonder zichtbare kabels worden gekoppeld. Tenslotte toont het meesterschap van de ontwerpers van Spectral zich door de diverse opstelvarianten. 

U kunt kiezen voor een staande opstelling op aluminium pootjes of een chique afgewerkt frame, een hangende opstelling of een zwevende opstelling. U kunt het meubel ook laten voorzien van wielen, waardoor het geheel verrijdbaar is en kan dienen als roomdivider. Met deze flexibiliteit van opstellingen verleggen de designers van Spectral de grenzen voor tv meubels.

maak zelf kennis met hoogstaande design tv meubels

Kom voor advies over hoe u uw perfecte tv-meubel zelf kunt samenstellen naar de Spectral showroom aan de Nobelstraat 29 in Harderwijk. U kunt ook bellen voor een afspraak naar 0341 462200 of mailen naar [email protected]. Daar vertellen we graag meer over het prachtige design en de vele voordelen van Spectral tv-meubels.

Bekijk de collectie