Spectral TV-Standaard Art

Art tv-standaard

Deze houten tv-standaard geeft je interieur een echte upgrade.

De Art houten tv-standaard is niet alleen functioneel, maar ook de interieurtrend van dit moment! Het contrasterende design van de premium beeldtechniek en het massief hout zorgt voor een unieke uitstraling in elke ruimte. De ezel-look geeft de standaard een elegant en eigentijds uiterlijk en past perfect bij moderne televisies met een minimalistisch design. De optionele soundbar-adapter biedt de mogelijkheid om de soundbar gemakkelijk onder de tv te monteren, zonder dat er kabels in de weg zitten. De achterpoot van de standaard heeft namelijk een handig kabelmanagement-systeem waardoor de kabels aan de achterkant worden verborgen en aan de binnenkant worden geleid. Kortom, de Art tv-standaard is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en functionele toevoeging aan zijn woonkamer.

  • Massief houten tv-standaard in elegaant ezel-look design.
  • Het massieve hout is verkrijgbaar in natuurlijk eiken, zwart eiken, grijs eiken, walnoot of gelakt in de kleur naar keuze.
  • Een hoogwaardige matte lak beschermt het houtoppervlak
  • Verborgen kabelgeleiding in het achterste poot met magnetische afdekking
  • Inclusief tv-beugel met universele adapter voor VESA 100 x 100 tot 600 x 400
  • Aanbevolen tv-formaat met meegeleverde adapterplaat: 48" tot 65" inch televisies
  • Optioneel met kleinere adapterplaat (ADAX4046) geschikt vanaf: 40" tot 46" inch televisies

Spectral Art AX30 is uit voorraad leverbaar vanaf € 990,00 

Productinformatie: Spectral TV-Standaards
Spectral TV-Standaard Art

ART
TV-STANDAARDS

Universal Mediamount

De Art AX kan eenvoudig verschillende mediaspelers of harde schijven verbergen: met de optionele mediahouder kan bijvoorbeeld de Apple TV of tv-decoder op een slimme worden bevestigd aan de achterzijde van het paneel. Ook de One Connect Box van de Samsung Frame kan op deze manier eenvoudig worden bevestigd.

ZU2093 Spectral Art

Art soundbar tv-standaard

Voor iedereen die het tv-geluid met een soundbar wil verbeteren, zijn er optioneel verschillende soundbar-adapters voor een perfecte aansluiting. De B&O Beosound Stage, de Sonos Arc, Beam, Ray en diverse Bose-modellen, maar ook soundbar-modellen van andere fabrikanten kunnen met de juiste adapter worden aangesloten.

Model: AX30-RON + ADSB5 soundbar-adapter voor de Sonos Arc

Spectral Soundbar TV-Standaard Art