Terug naar overzicht
Datum: 13 apr 2018

Light it up!

Altijd de juiste sfeer in je woonkamer.

Met verlichting in je woonkamer kun je natuurlijk een hoop bereiken. Naast verlichting voor praktisch gebruik wordt verlichting ook steeds vaker ingezet om de sfeer te bevorderen. Maar vaak wordt er te weinig aandacht geschonken aan deze manier van verlichten terwijl dit eigenlijk net zo belangrijk is als de praktische. En zeker met de technieken die tegenwoordig in iedere huiskamer kan worden toegepast zijn de mogelijkheden eindeloos!

Maar het uitzoeken van het perfecte tv-meubel kan al uren werk opleveren, het uitzoeken van de perfecte lamp is al helemaal een uitdaging! Welk design past het beste bij mij? Wel of geen lampenkap en in welke kleur? En waar zet ik de lamp veilig neer zonder dat ik er per ongeluk tegenaan stoot? En moet ik er 1 aanschaffen of toch een set? En past het wel bij de overige lampen?

Ook wij hebben over dit onderwerp nagedacht en hebben iets passends bedacht wat goed aansluit bij de uitstraling van onze modellijnen. Een sfeerverlichting dat bij iedere woonstijl past en wat altijd net dat beetje extra geeft in de avond.

>Spectral Smart Light<

Kies je voor deze zachte, sfeervolle achtergrondverlichting dan plaatsen onze monteurs verschillende LED-strips, onzichtbaar, aan de achterkant van het tv-meubel. Je kunt kiezen om de volledige contouren te verlichten of enkel de bovenkant of onderkant wat voor een mooi, speels effect zorgt. Heb je al een Spectral tv-meubel dan is het nog steeds mogelijk om Smart Light te instaleren. Ook voor een tv-meubel op maat want je bepaald zelf hoeveel cm er verlicht mag worden.

Door een comfortabele touche-bediening kun je Smart Light gemakkelijk aan en uit zetten.

smart-light
spectral_blog_smart-light_02spectral_blog_smart-light_01spectral_blog_smart-light_04spectral_blog_smart-light_03
spectral_blog_smart-light_02spectral_blog_smart-light_01spectral_blog_smart-light_04spectral_blog_smart-light_03
Deel dit bericht