Terug naar overzicht
Datum: 26 nov 2022

De mooiste Sonos speakerstandaard

van Spectral voor de Sonos One en Five speaker.

Je Sonos® speaker altijd op de juiste luisterhoogte voor het beste geluid en zonder zichtbare kabels, met de speakerstandaarden van Spectral geef je de One, One SL en Five speaker van Sonos het beste podium. Je Sonos speaker op een speakerstandaard plaatsen heeft namelijk veel voordelen.

Neem bijvoorbeeld een surround opstelling met de Sonos One speakers, deze wil je namelijk niet altijd in het zicht hebben met het stroomsnoer zichtbaar. Het oog wil namelijk ook wat op de momenten dat je geen avonden lang zit te bingewatchen op Netflix. 

Plaats je de One of One SL speaker op de speciaal vormgegeven SP11 speakerstandaard van Spectral, dan heb je de Sonos speaker op luisterhoogte staan en geniet je direct tot wel 50% extra geluidsbeleving. 

Slim kabelmanagement zorgt ervoor dat je geen kabels meer in het zicht hebt, deze loop geheel door de het aluminium profiel en komt onder de glazen voetplaat uit. Enkel de stroomkabel naar het stopcontact is het enige wat nog zichtbaar is. Haal de stekker uit het stopcontact en til vervolgens de speakerstandaard samen met de Sonos One of One SL in zijn geheel op om deze te verplaatsen of juist in de kast te zetten op de momenten dat je er geen behoefte aan hebt.

Sonos One speakerstandaard SP11
Spectral SP50 speakerstandaard

Geluid van studiokwaliteit nog beter laten klinken?

doe je met Sonos Five op de SP50 speakerstandaard

De Sonos Five speaker klinkt als stereopaar nog beter wanneer je de Five speaker verticaal plaatst op de speciaal ontworpen SP50 speakerstandaard van Spectral. Plaats je de Sonos Five luidspreker op de Spectral standaard in horizontale of verticale positie dan til je de luisterbeleving naar een nog hoger niveau met levendig, helder en ruimtelijk stereogeluid dankzij de ideale luisterhoogte van de Spectral SP50 Sonos Five speakerstandaard.

Speakerstandaard voor Sonos® One en Five

bekijk de zes beschikbare speakerstandaarden voor Sonos

De Sonos speakerstandaard SP11 van Spectral is misschien wel de mooiste standaard voor de Sonos One, One SL speakers en het voorgaande model PLAY:1 die je zult vinden. Plaats je home cinema-surroundspeakers op de optimale hoogte met de door Spectral speciaal voor Sonos ontworpen speakerstandaarden. Wil je nog meer geluid, dan heeft Spectral ook een speakerstandaard genaamd SP50 voor de Sonos Five.

Spectral SP11 van Spectral voor de Sonos One en One SL heeft een hoogte van 85,6 cm.
Spectral SP50 van Spectral voor de Sonos Five heeft een hoogte van 79,1 cm.

De SP11 en SP50 modellen zijn leverbaar in drie uitvoeringen.


Meer informatie over de Sonos speakerstandaarden van Spectral lees je hier...
Spectral Sonos speakerstandaard
Deel dit bericht