Brick.

Dit is niet zomaar een meubel. Dit is een krachtig statement! Heb je geen uitgebreide wensen, maar zoek je wel het allerbeste? Dan is Brick de perfecte keuze voor jou. Als pionier van tv-meubels integreert Brick geluid rechtstreeks in de sokkel en biedt het de meest indrukwekkende bioscoopgeluidservaring zonder storende kabels. Je kunt je audio- en videoapparatuur keurig verbergen achter een mat satijn of glanzend glasoppervlak. Breng harmonie in je leven. Met Brick, een ware designklassieker die blijft inspireren. Lees meer over Spectral Brick...

Brick smart features:
• Smart light - LED verlichting
• Smart charge - Draadloos opladen
• Smart sound - Soundbar integratie
• Manier van plaatsen: pootjes & onderstellen

Brick productinformatie:
Planning & details

Spectral Brick Design tv-meubel

staand tv-meubel

Het Spectral Brick tv-meubel is veel meer dan alleen een tv-kast – het is een tijdloze design klassieker die de essentie van vorm en functie combineert. Dit meubelstuk vertegenwoordigt een harmonieus huwelijk tussen moderne technologie en verfijnd esthetisch ontwerp. Het is niet alleen een plek om uw televisie neer te zetten, maar ook een statement van stijl en innovatie. Met zijn strakke lijnen en hoogwaardige afwerking voegt het een vleugje eigentijdse klasse toe aan elke woonruimte. Het Spectral Brick tv-meubel heeft zichzelf bewezen als een tijdloze klassieker die de tand des tijds heeft doorstaan.

Of je nu waarde hecht aan functionele finesse of op zoek bent naar een stijlvol statement in uw woonkamer, het Spectral Brick tv-meubel vinkt alle vakjes aan. Het combineert naadloos het praktische met het artistieke en heeft een lange weg afgelegd om een waar icoon in de wereld van meubeldesign te worden. Kies voor het Spectral Brick tv-meubel en breng elegantie, technologie en geluidskwaliteit samen in één enkel meesterwerk. Ervaar de perfecte harmonie tussen functionaliteit en design die dit tv-meubel te bieden heeft.

SMART FEATURES

LED verlichting

De Spectral smart light LED-verlichting is de perfecte manier om jouw ruimte op een elegante en sfeervolle manier te verlichten, speciaal ontworpen voor het Spectral Brick meubel. Deze innovatieve verlichtingsoplossing voegt een extra dimensie toe aan jouw woonruimte, terwijl het de stijl en functionaliteit van het Spectral Brick meubel versterkt.

De slimme technologie van de smart light LED-verlichting stelt jou in staat om de helderheid naar wens aan te passen. Met een handige afstandsbediening kun je eenvoudig de gewenste lichtintensiteit instellen, zodat je altijd de perfecte sfeer kunt creëren, of je nu een gezellige filmavond hebt of gewoon ontspant met een boek.

De smart light LED-verlichting is zorgvuldig ontworpen om naadloos in het Spectral Brick meubel te passen. De verlichting kan strategisch worden geplaatst om jouw interieur te accentueren en de visuele impact van het meubel te vergroten. Dankzij de discrete integratie blijft de aandacht gericht op het meubel zelf, terwijl de verlichting een subtiele glans toevoegt aan de ruimte.

Spectral Brick smart light

draadloos opladen

Een slimme toevoeging van Spectral aan de Brick collectie is de Spectral smart charge optie. Met deze functie kun je elke hedendaagse smartphone draadloos opladen door deze eenvoudigweg op de topplaat van het meubel te plaatsen. Terwijl je ononderbroken van je tv-programma's geniet, wordt je smartphone tegelijkertijd intelligent opgeladen.

Spectral smart charge

soundbar tv-meubel

Een van de meest opvallende kenmerken van het Spectral Brick tv-meubel is de keuze voor een geïntegreerde soundbar stofklep. Deze slimme functie zorgt ervoor dat uw soundbar netjes en discreet verborgen blijft wanneer deze niet in gebruik is. Hierdoor behoudt het meubel zijn gestroomlijnde uitstraling, zonder concessies te doen aan de geluidskwaliteit. Wanneer u klaar bent om te genieten van uw favoriete films of muziek, opent de stofklep zich moeiteloos om het geluid vrij te laten stromen.

Een andere indrukwekkende innovatie is de soundbar sokkel van het Spectral Brick tv-meubel. Deze sokkel is ontworpen om de soundbar volledig aan het zicht te onttrekken zonder een klep te vervangen voor een akoestische stofklep. Hierdoor blijft het ontwerp van de Brick behouden met een volledig glazen aanzicht, terwijl het geluid zich toch op een optimale manier van onderuit de soundsokkel als een echt soundbar tv-meubel door de kamer kan verspreiden. Dit creëert een meeslepende audio-ervaring die uw kijk- en luisterplezier naar nieuwe hoogten tilt.

Je leest hier alles over soundbar tv-meubels...

Spectral Brick

installation types

Spectral Brick

Brick | Standaard sokkel (12 cm)

Spectral Brick

Brick | Universal sokkel (20,3 cm)

Spectral Brick

Brick | Soundbar sokkel (17,3 cm)

Spectral Brick

Brick | Edge pootje (13,0 cm)

manier van plaatsen

De basis van elk Brick tv-meubel is een sokkel met een hoogte van 12,0 cm. Als je het kenmerkende uiterlijk van de Brick met zijn glazen voorkant als tijdloze designtopper wilt behouden, heb je twee opties. Je kunt kiezen voor een universele soundsokkel van 20,3 cm hoog, waarin je de soundbar kunt plaatsen. Een andere mogelijkheid is de Spectral BRP1 soundbar sokkel van 17,3 cm hoog, die bij voorkeur wordt aangestuurd met de Sonos Amp. Als alternatief kun je ook gaan voor een akoestische stofklep, waarachter je de soundbar uit het zicht kunt houden. Indien je liever geen sokkel hebt, kun je opteren voor het Edge pootje van 13,0 cm. Dit pootje kan in kleur worden gespoten (standaard zwart).

photo gallery

colours & surfaces

colour glas

Colour Glas - Snow (SNG)

Colour Glas | Snow (SNG)

Colour Glas - Grey (GR)

Colour Glas | Grey (GR)

Colour Glas - Pebble (PE)

Colour Glas | Pebble (PE)

Colour Glas - Granite (GN)

Colour Glas | Granite (GN)

Colour Glas - Black (BG)

Colour Glas | Black (BG)

Colour Glas - NCS®/Sikkens 5051

Colour Glas | NCS®/Sikkens 5051

metallic glas

Metallic Glas - Silver (SV)

Metallic Glas | Silver (SV)

Metallic Glas - Iron (IR)

Metallic Glas | Iron (IR)

Metallic Glas - Slate Grey (SGR)

Metallic Glas | Slate Grey (SGR)

Metallic Glas - Champagne (CHA)

Metallic Glas | Champagne (CHA)

Metallic Glas - Bronze (BZ)

Metallic Glas | Bronze (BZ)

Metallic Glas - Roast (RO)

Metallic Glas | Roast (RO)

acoustic fabric flaps

Silver - SF

Acoustic fabric flaps | Silver (SF)

Grey - GRF

Acoustic fabric flaps | Grey (GRF)

Graphite - GF

Acoustic fabric flaps | Graphite (GF)

Pebble - PE

Acoustic fabric flaps | Pebble (PE)

Carbon - CF

Acoustic fabric flaps | Carbon (CF)

Black - BF

Acoustic fabric flaps | Black (BF)