Cocoon.

Thuisbioscoop tv-meubel.
-
Bij Cocoon vind je de ultieme oplossing voor thuisbioscoop enthousiasten. Dit tv-meubel combineert stijl met functionaliteit en biedt een overvloed aan opbergruimte, ideaal voor het discreet opbergen van je home cinema set. Cocoon is een exclusief ontwerp in onze collectie design tv-meubels, speciaal ontworpen om plaats te bieden aan een soundbar, subwoofer en centerspeaker. Dit Spectral tv-meubel op maat is tevens geschikt voor het herbergen van een versterker, waardoor het de perfecte keuze is voor iedere home cinema liefhebber. Lees meer over Spectral Cocoon...

Cocoon smart features:
• Smart light - LED verlichting
• Smart charge - Draadloos opladen
• Soundbar & subwoofer integratie
• Manier van plaatsen: pootjes & onderstellen

Cocoon productinformatie:
Planning & details

Spectral Cocoon design tv-meubel

Thuisbioscoop
tv-meubel

Een tv-meubel is niet meer weg te denken in het interieur. Sterker nog, het wordt steeds belangrijker. En dat is niet zo gek als we bedenken dat we uren in de woonkamer doorbrengen om te ontspannen en televisie te kijken. Er kan dan gekozen worden voor iets eenvoudigs maar een eyecatcher maakt je woonkamer wel echt af. Cocoon is zo'n eyecatcher! Een mooie televisie sluit qua klasse perfect aan bij het thuisbioscoop design van Cocoon. 

Bij Cocoon komen bioscoopfans aan hun trekken. Achter die grote kleppen gaat eindeloos veel opbergruimte schuil waarin je gemakkelijk een homecinema set verbergt. Cocoon is een uniek model in onze collectie design tv-meubels geschikt voor elke soundbar, subwoofer en centerspeaker. Met Cocoon bevrijdt je jou woonkamer van rondslingerende apparaten zoals een luidspreker. Achter de stofbespannen klep van het techniekelement komt het soundsysteem volledig tot zijn recht. De variabele indeling biedt plaatst voor verschillende soundbars, subwoofer en een centerspeaker. Door de optimale opening in de bodem kan een subwoofer met downfire functie zijn geluid goed kwijt. Een soundbar tv-meubel uniek in zijn soort.


SMART FEATURES

Slimme led verlichting

Een uitgekiende methode om de contouren van je Spectral Cocoon meubel op een opvallende manier te versterken, is de keuze voor de optionele led-verlichting van Spectral. Met de Spectral smart light led-verlichting voeg je een subtiele en sfeervolle achtergrondverlichting toe, gebruikmakend van led-strips die bevestigd zijn op speciaal ontworpen wandplaten. Deze led-strips zijn strategisch gepositioneerd aan de bovenkant, zijkanten en zelfs onderkant van het meubel.

Wat Spectral smart light echt intelligent maakt, is de mogelijkheid om de kleur aan te passen van helder wit tot warm wit. Met een handige afstandsbediening kun je de gewenste lichtintensiteit regelen, zodat je kunt kiezen welk niveau van verlichting het beste past bij een gezellig avondje binge-watching. Deze aanpasbaarheid stelt je in staat om de perfecte ambiance te creëren voor elke gelegenheid. Wil je de led verlichting koppelen aan de slimme verlichtingssystemen van bijvoorbeeld Philips Hue of Casambi dat is dit geen probleem, Spectral smart light is voorbereid om te koppelen aan de moderne verlichtingssystemen.

Eigenschappen:
• Kelvin min. 2900 tot max. 6000
• Lichtsterkte 900 lm/m
• Lichtbron 125 lm/W

Spectral Cocoon thuisbiocoop tv-meubel

Draadloos opladen

Een slimme toevoeging van Spectral aan de Cocoon collectie is de Spectral smart charge optie. Met deze functie kun je elke hedendaagse smartphone draadloos opladen door deze eenvoudigweg op de topplaat van het meubel te plaatsen. Terwijl je ononderbroken van je tv-programma's geniet, wordt je smartphone tegelijkertijd intelligent opgeladen.

Spectral Cocoon smart charge

Kabelmanagement

Het tv-meubel Cocoon, net als Ameno, onderscheidt zich door een doordacht kabelmanagement. De glasplaten zijn magnetisch bevestigd, waardoor je de flexibiliteit hebt om zelfs onder de glazen topplaat de bekabeling netjes door te voeren.

Spectral Cocoon tv-meubel kabelmanagement

Soundbar tv-meubel

Cocoon transformeert jouw woonkamer door ongewenste rommel, zoals losse luidsprekers, weg te nemen. Het geavanceerde techniekelement, verborgen achter een stijlvolle stoffen klep, onthult het krachtige soundsysteem. Met een flexibele indeling voor diverse soundbars, subwoofers en centerspeakers, biedt Cocoon de perfecte oplossing. De doordachte bodemopening zorgt ervoor dat een subwoofer met downfire-functie optimaal geluid produceert. Een uniek soundbar-tv-meubel dat zijn gelijke niet kent. 

Maar Spectral gaat nog een stap verder door soundbars te integreren die speciaal zijn ontwikkeld door het gerenommeerde merk Canton®, die op hun beurt worden aangestuurd door bij voorkeur de Sonos® Amp.

Je leest hier alles over soundbar tv-meubels...

Spectral Cocoon soundbar tv-meubel

installation types

staand tv-meubel

De basis van elk Cocoon meubel rust op gepolijste rvs-sledevoet of kies voor een zwart matte uitvoering. Je hebt ook de optie om te kiezen voor een verfijnd pootjesontwerp, zoals het Edge model op 13,0 cm hoogte. Het is mogelijk om beide varianten in dezelfde lakkleur als het Cocoon meubel te laten spuiten, voor een naadloze en harmonieuze uitstraling.

Spectral Edelstaal voet

sledevoet | 6,5 cm

Spectral Edge

Edge | pootjes 13,0 cm

roomdivider

Cocoon roomdivider

Een belangrijk voordeel van de Spectral Cocoon als ruimteverdeler is zijn vermogen om niet alleen als functioneel meubelstuk te dienen, maar ook als elegant ontwerpelement dat ruimtes op verfijnde wijze verdeelt. Met zijn minimalistisch design integreert de Spectral Cocoon zich naadloos in elke omgeving en creëert het tegelijkertijd een duidelijke scheiding tussen verschillende gebieden, zonder de ruimte te overbelasten. Dit resulteert in een harmonieuze ruimtelijke vormgeving waar esthetiek en functionaliteit samenkomen. Tegelijkertijd biedt de Spectral Cocoon als roomdivider veel opbergruimte en een platform voor technologie, terwijl toch een open en luchtige sfeer behouden blijft – een echt pluspunt voor moderne interieurs.

Spectral Cocoon roomdivider tv-meubel

photo gallery

colours & surfaces

colour glas

Colour Glas - Snow (SNG)

Colour Glas | Snow (SNG)

Colour Glas - Grey (GR)

Colour Glas | Grey (GR)

Colour Glas - Pebble (PE)

Colour Glas | Pebble (PE)

Colour Glas - Granite (GN)

Colour Glas | Granite (GN)

Colour Glas - Black (BG)

Colour Glas | Black (BG)

Colour Glas - NCS®/Sikkens 5051

Colour Glas | NCS®/Sikkens 5051

metallic glas

Metallic Glas - Silver (SV)

Metallic Glas | Silver (SV)

Metallic Glas - Iron (IR)

Metallic Glas | Iron (IR)

Metallic Glas - Slate Grey (SGR)

Metallic Glas | Slate Grey (SGR)

Metallic Glas - Champagne (CHA)

Metallic Glas | Champagne (CHA)

Metallic Glas - Bronze (BZ)

Metallic Glas | Bronze (BZ)

Metallic Glas - Roast (RO)

Metallic Glas | Roast (RO)

acoustic fabric flaps

Silver - SF

Acoustic fabric flaps | Silver (SF)

Grey - GRF

Acoustic fabric flaps | Grey (GRF)

Graphite - GF

Acoustic fabric flaps | Graphite (GF)

Pebble - PE

Acoustic fabric flaps | Pebble (PE)

Carbon - CF

Acoustic fabric flaps | Carbon (CF)

Black - BF

Acoustic fabric flaps | Black (BF)