Spectral Cocoon COP1001
COP1001 Spectral Cocoon
Spectral Cocoon soundbar BRA2
Spectral Cocoon COP1000
COP1000 Spectral Cocoon
COP1001 Spectral Cocoon Soundbar
Spectral Cocoon COP1002
Spectral Cocoon CO3

cocoon multimedia
tv-meubel

Bij Cocoon komen bioscoopfans aan hun trekken. Achter die grote kleppen gaat eindeloos veel opbergruimte schuil waarin u gemakkelijk een homecinema set verbergt. Cocoon is een uniek design tv-meubel geschikt voor elke soundbar, subwoofer en centerspeaker. Lees meer »

Flap Spectral Cocoon

spectral cocoon

Kan een tv-meubel zowel praktisch als mooi zijn? Jazeker! Cocoon staat voor een functioneel meubel en gelijktijdig voor een krachtig design.

BRA2 Spectral Cocoon

cocoon soundsystemen

Voor Cocoon zijn de bewezen Soundsystemen SCA3 en BRA2 beschikbaar. Deze zijn optimaal in het meubel geïntegreerd en achter een met stof bespannen front verborgen. 

Spectral Cocoon Cable Management

een geordende magneet

Net als alle andere Spectral modellijnen beschikt ook Cocoon over een geraffineerd kabelmanagement, waarbij de glasplaten magnetisch vastzitten.

cocoon geluid- en opbergruimte varianten

cocoon magazine

download hier het Spectral Cocoon 2018 magazine inclusief aanbevolen advies verkoopprijzen als pdf.

Store locator

Vind een verkooppunt in de buurt

Zoek op locatie
We konden u helaas niet lokaliseren
Controleer a.u.b. uw gegevens

cocoon verborgen geluidssystemen

Met Cocoon bevrijdt u uw woonkamer van rondslingerende apparaten zoals een luidspreker. Achter de met stof bespannen klep van het techniekelement komt het soundsysteem volledig tot zijn recht. De variabele indeling biedt plaatst voor verschillende soundbars, subwoofer en een centerspeaker. Door de optimale opening in de bodem kan een subwoofer met downfire functie zijn geluid goed kwijt. Een soundbar tv-meubel uniek in zijn soort.

Spectral Cocoon Drawer
Smart Charge by Spectral

cocoon smart charge

Smart Charge werkt met inductie. De laadmodule wordt onzichtbaar onder het oppervlak geplaatst. Als de smartphone nu op de juiste plaats wordt neergelegd wordt deze automatisch opgeladen.

Spectral Cocoon TV-Mount

cocoon draaibare tv-beugel

Aan de draaibare tv-beugel kunt u nagenoeg alle populaire tv's bevestigen. De kabels lopen uiteraard onzichtbaar door de buis.

Spectral Cocoon Smart Light

cocoon smart light

Spectral Smart Light zorgt voor een zachte, sfeervolle achtergrondverlichting.

COP1002 Spectral Cocoon

cocoon design tv-meubels
in beeld

  • Veelzijdig mediameubel
  • Modulaire opbouw
  • Karakteristieke handgrepen
  • Edelstaal gepolijste sledevoet
  • Krasvaste glasoppervlakken in ruim 2.000 kleuren
  • Verborgen geluidssystemen
  • Smart Charge
  • Smart Light LED-verlichting
  • Draaibare TV-beugel

Modulaire
tv-meubels

Wonderbaarlijk te combineren. Met de tv-meubel modellijnen Ameno, Cocoon, Scala en Next biedt Spectral u vier slimme planningsmodules die door verschillende meubel- en technische elementen grenzeloos is uit te bereiden. U heeft de keuze uit verschillende kleuren, materialen, dieptes, hoogtes, kleppen, schuifladen, deuren, afdekplaten, opzetelementen en schappen. Het resultaat ziet er elke keer anders uit. En altijd met klasse.

Meer info

Maatwerk
tv-meubels

Een tv-meubel op maat tot op de millimeter nauwkeurig dat geschikt is voor elke woonkamer. Bij Spectral produceren wij tv-meubels precies zoals u het graag zou willen. En uitsluitend op bestelling. Met onze Smart factory zorgt de nieuwste industrie 4.0 standaard, voor een productie met de modernste productietechnologie zodat u thuis in uw woonkamer van Duitse topkwaliteit kunt genieten. Onze tailor made productie is van toepassing op de modellijnen Ameno, Cocoon, Scala, Next en Wall.

Meer info
Spectral Cocoon Snow Glass

cocoon: eyecatcher
in uw woonkamer!

Eyecatcher en thuisbioscoop
Een tv-meubel is niet meer weg te denken in het interieur. Sterker nog, het wordt steeds belangrijker. En dat is niet zo gek als we bedenken dat we uren in de woonkamer doorbrengen om te ontspannen en televisie te kijken. Er kan dan gekozen worden voor iets eenvoudigs maar een eyecatcher maakt uw woonkamer echt af. Cocoon is zo'n eyecatcher! Een mooie televisie sluit qua klasse perfect aan bij het design van Cocoon. 

Orde en netheid
Kunt u wel wat opbergruimte gebruiken om alle snoeren en (rand)apparatuur van uw televisie in op te bergen? Cocoon heeft hiervoor de oplossing. Snoeren worden al gauw als rommel gezien en als alles weg is gewerkt kunt u er ook niet meer over struikelen of zich er aan ergeren. 

Uitnodiging
Wilt u graag een passend tv-meubel kopen maar vindt u het lastig om een keuze te maken? In onze showroom in Harderwijk staan al onze modellijnen gepresenteerd en helpen wij u graag met de zoektocht naar iets wat echt bij u past.