Spectral Next NXP29
Spectral Next NXP25
Spectral Next NXM2001
Spectral Next NXP17
Spectral Next NXP14
Spectral Next NXP15
Spectral Next NXP04
Spectral Next NXP18

next lowboard
tv-meubels

Hier en nu. Leef in het moment. Streamen, feesten, relaxen, alles is mogelijk. Onze nieuwste modellijn concentreert zich op de basics maar biedt toch heel veel. Een grandioos design, slimme techniek en grenzeloze combinatie mogelijkheden. De Next tv-meubels zijn spannend, innovatief en niet geheel onbelangrijk: heel mooi, betaalbaar en een echt origineel lowboard tv-meubel van Spectral. Neem bijvoorbeeld de Playbar van Sonos, deze soundbar voelt zich helemaal thuis samen met Sonos Sub in de Next soundbar tv-meubels. Lees meer »

Next Musicboard for Sonos Playbase

next musicboard
voor sonos playbase

Slanke lijn. Vet geluid.
Passend voor XTA1 sound, Sonos Playbase etc.

Spectral Next NXP12

next soundbar
tv-meubel

Flexibiliteit is altijd goed.
Spectral soundbar, Sonos Playbar & Sub, Bose Soundtoch 300

Spectral Next Soundbar prepared

next kabelmanagement

De mooiste kabels zijn degene die je niet ziet.

next soundbar en opbergruimte varianten

next magazine

download hier het Spectral Next 2018 magazine inclusief aanbevolen advies verkoopprijzen als pdf.

Store locator

Vind een verkooppunt in de buurt

Zoek op locatie
We konden u helaas niet lokaliseren
Controleer a.u.b. uw gegevens

Next Musicboard.
Soundbar meubel.

Geheel nieuw in het programma is het elegante en slechts 11,8cm hoge musicboard. Next maakt het mogelijk om met minimale ruimte maximale mogelijkheden te creëren. Bijvoorbeeld het samenstellen met het Spectral soundsysteem XTA1, evenals de integratie van een Sonos Playbase of een andere minimalistische soundbar. 

Spectral Next NXP28

Slanke lijn. Vet geluid.

Next Musicboard kan met het ultra platte soundsystem XTA1 uitgevoerd worden. Het slechts 6,0cm hoge soundsysteem heeft een extreem compacte body, maar beschikt ook over een ongelofelijk rijke bass.

spectral next zwevend tv-meubel nxp26
Spectral Smart Connectivity element

Eenmaal opgeruimd.
Altijd opgeruimd.

De mooiste kabels zijn degene die je niet ziet. Graag uw aandacht voor smart connectivity. Dit element verstopt drie individueel beschikbare elementen achter een speciaal daarvoor bestemd meubelelement. Het is constructief doorgedacht en creatief overtuigend. Typisch Spectral.

Spectral Smart Connectivity cable management

Smart Connectivity is
gemakkelijk uit te bereiden.

Het is geheel eenvoudig dankzij een zijdelingse uitsparing voor een stroomkabel wordt het aansluiten van een design lamp of andere bekabelde apparaten kinderspel.

Spectral Next NXP05

In een woonkamer,
of op uw slaapkamer.

Zelfs als wandhangend dressoir is Next te configureren. Een statement, dat zich eenvoudig in huis laat integreren.

Spectral Next NXP10

Modulaire
tv-meubels

Wonderbaarlijk te combineren. Met de tv-meubel modellijnen Ameno, Cocoon, Scala en Next biedt Spectral u vier slimme planningsmodules die door verschillende meubel- en technische elementen grenzeloos is uit te bereiden. U heeft de keuze uit verschillende kleuren, materialen, dieptes, hoogtes, kleppen, schuifladen, deuren, afdekplaten, opzetelementen en schappen. Het resultaat ziet er elke keer anders uit. En altijd met klasse.

Meer info

Maatwerk
tv-meubels

Een tv-meubel op maat tot op de millimeter nauwkeurig dat geschikt is voor elke woonkamer. Bij Spectral produceren wij tv-meubels precies zoals u het graag zou willen. En uitsluitend op bestelling. Met onze Smart factory zorgt de nieuwste industrie 4.0 standaard, voor een productie met de modernste productietechnologie zodat u thuis in uw woonkamer van Duitse topkwaliteit kunt genieten. Onze tailor made productie is van toepassing op de modellijnen Ameno, Cocoon, Scala, Next en Wall.

Meer info

next tv-meubels
in beeld

 • Modulaire meubelserie
 • Greeploze fronten
 • Soft-touch oppervlakken
 • Breedte en diepte individueel
  aan te passen
 • Onzichtbare soundsysteem integratie
 • Ultra platte Musicboard
 • Smart Connectivity
 • Smart Light LED-verlichting
 • Draaibare tv-beugel
 • Vier robuuste en onderhoudsvriendelijke houtdecoren
 • Vijf basiskleuren met een Soft-touch oppervlak 
 • Stoffronten in vier verschillende kleuren
Spectral Next NXP12 combination

what's next

Meubel voor ieder interieur
Een tv-meubel is functioneel maar moet er natuurlijk ook mooi uitzien. Next is de jongste modellijn van Spectral. Er wordt hier niet gekozen voor glas wat ervoor zorgt dat de prijs ook nog eens extra aantrekkelijk wordt. En het wordt er niet minder chique van. 

Zwevend? Op pootjes? Op wieltjes?
Om uw zoektocht zo kort mogelijk te maken bieden we ook meerdere mogelijkheden om uw droom tv-meubel in uw woning te integreren. Zwevend aan muur? Op pootjes die in hoogte te verstellen zijn? Op wieltjes voor nog meer gemak? Het kan allemaal!

Next in uw woonkamer?
Er is maar 1 manier om er achter te komen of Next bij u past. Breng een bezoek aan onze showroom in Harderwijk en oordeel zelf. Wij beloven dat u er geen spijt van krijgt.