Terug naar overzicht
Datum: 26 jan 2018

Welcome to the original.

Is het wel slim om te doen? In het digitale tijdperk? Een fancy krant uitbrengen? Eentje met een weelderige lay-out en ouderwets gedrukt op echt krantenpapier?

Luister goed, Alexa: als iemand dat kan, dan is het Spectral! Een mooi online magazine met adembenemende video's, jump-jack-flash-animaties en een batterij aan socialmedia knoppen heeft zo zijn krachten. En het is zeker een stuk goedkoper. Maar dat interesseert ons niet. Want als wij onze concurrent volgen, zijn we a) geen Spectral, dat zou niet bestaan, b) hadden wij op basis van gemotoriseerde skateboards nooit een meubelfabriek gestart en c) zou onze slimme stempel binnen het segment van de meubelmarkt nooit gedrukt zijn.

Dus wij zien uit naar een krant, gedrukt op papier, fantastische foto's, mooire artikelen en onderwerpen die verder gaan dan het alledaagse. Auto's, vliegtuigen, architectuur, kunst, design, muziek, stijl. Dingen die ons inspireren om meubels te maken die aantrekkelijker, praktischer, authentieker zijn. We nodigen je uit om deel te worden van de grote en mooie wereld die Spectral heet. Het enige wat je hoeft te doen is de pagina omdraaien.

We hopen dat je geniet van de artikelen. Geniet van de foto's. En durf anders te zijn!

BE ORIGINAL

Spectral Magazine #1
spectralmagazinesp-blog_original_01
spectralmagazinesp-blog_original_01
Deel dit bericht