soundbar tv-meubel in Snow, 2.00 m breed

Scala

Artikelnummer: KA380608-539899-CS2004-SNG-SAT_FA305229_SCALA Staat: Demo model met gebruikssporen ()
Toelichting conditie status

Nieuw.

Dit betreft een Spectral product welke compleet als nieuw artikel aangeboden wordt. Spectral artikelen met conditie nieuw betreffen modellen welke uit de collectie zijn, overjarig zijn of actuele producten welke ook rechtstreeks verkocht worden vanuit de Spectral showroom in Harderwijk.

Showroommodel als nieuw.

Dit betreft een Spectral product welke alleen gepresenteerd staat in de Spectral showroom en feitelijk als een nieuw model gezien mag worden zonder verpakking.

Demo model met gebruikssporen.

Dit betreft een Spectral product welke als ex-winkelmodel retour is genomen van een erkend Spectral verkooppunt. Deze modellen verkeren altijd in goede staat, maar bevatten mogelijk gebruikssporen welke wij in de advertentie zichtbaar maken.

van €4.519,- voor €3.199,-
Details

In de Spectral showroom te Harderwijk is het volgende Scala soundbar tv-meubel als showroommodel beschikbaar. Dit staande tv-model is uitgevoerd in gesatineerd glas in de kleur Snow (RAL9003). Het Scala tv-meubel is voorzien van een draaibare tv-beugel in de kleur Black en een stofbespannen klep in de akoestische stofkleur Silver. 

Tip: Waneer u in dit meubel bijvoorbeeld de Sonos Arc soundbar op de soundbaradapter plaatst achter de akoestische stofklep kunt u genieten van perfect muziek, film en tv-geluid.  op de speciale subwoofer uitsparing kunt u perfect een Sonos Sub Gen3 plaatsen voor een nog mooier geluid. Kies daarbij nog voor twee Sonos Era 100 surroundspeakers en elke Netflix-serie of film is alsof je in de bioscoop zit, maar dan thuis.

Uitvoering: KA380608-539899-CS2004-SNG-SAT_FA305229_SCALA

  • Manier van plaatsen: staand op Edge pootjes kleur Black
  • Incl. Soundbaradapter en Acoustische stofklep kleur Silver
  • Draaibare tv-beugel in Black.
  • Afmetingen: 2.00m breed, 48,2 cm diep, 43,4 cm hoog.

-

Optioneel mee te bestellen: Sonos Arc, Sub Gen3 en Era 100 surroundspeakers.

-
Showroommodel: op basis van afhalen.
Meerprijs voor levering en installatie aan huis: € 399,00
-
Het is raadzaam om voorafgaand aan de Spectral Showroom in Harderwijk even contact op te nemen of het betreffende Spectral Factory outlet model nog beschikbaar is, dit om teleurstellingen te voorkomen. Alle moeite is genomen om de informatie op de website en advertenties zo correct mogelijk weer te geven. Eventuele prijswijzigingen en tekstfouten zijn voorbehouden.

Aangeboden model betreft het tv-meubel excl. televisie en randapparatuur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen per mail op [email protected] of telefonisch op nummer 0341-462200

Kom vrijblijvend langs om elk showroommodel zelf te beoordelen, factory outlet modellen hebben na aankoop geen omruil mogelijkheid of teruggave van betaling.

Aanbieder
Dealer Spectral B.V. | Spectral Showroom
Telefoonnummer 0341-462200
Adres Nobelstraat 29
Postcode 3846CE
Plaats Harderwijk
Informatie aanvragen