sideboard dressoir 1,69m Design Glas

Just.Charlie

Artikelnummer: JSC1613-GR-MARMOR-WHITE-KA403692 Staat: Showroommodel als nieuw ()
Toelichting conditie status

Nieuw.

Dit betreft een Spectral product welke compleet als nieuw artikel aangeboden wordt. Spectral artikelen met conditie nieuw betreffen modellen welke uit de collectie zijn, overjarig zijn of actuele producten welke ook rechtstreeks verkocht worden vanuit de Spectral showroom in Harderwijk.

Showroommodel als nieuw.

Dit betreft een Spectral product welke alleen gepresenteerd staat in de Spectral showroom en feitelijk als een nieuw model gezien mag worden zonder verpakking.

Demo model met gebruikssporen.

Dit betreft een Spectral product welke als ex-winkelmodel retour is genomen van een erkend Spectral verkooppunt. Deze modellen verkeren altijd in goede staat, maar bevatten mogelijk gebruikssporen welke wij in de advertentie zichtbaar maken.

van €2.397,- voor €1.999,-
Details

In de Spectral showroom is momenteel het Just by Spectral model Charly dressoir beschikbaar als showroommodel. Dit dressoir van Just by Spectral is uitgevoerd in het materiaal Sand in de kleur Grey. Het dressoir staat op viltgelijders. Met een  doorlopende glazen glossy topplaat in Design Glas Marmor White.

Uitvoering: JSC1613-GR-MARMOR-WHITE

  • Staand op Viltgelijders 2,5 cm hoog
  • Romp is uitgevoerd in de kleur Grey
  • 2x deur rechts, 1x lade met 2x kleine deur rechts
  • Afmetingen: 169 cm breed, 46,7 cm diep, 112,5 cm hoog (incl. viltgeleiders 2,5 cm)

Factory Outletprijs: op basis van afhalen.
Meerprijs voor levering en installatie aan huis: € 299,00
-

Het is raadzaam om voorafgaand aan het bezoeken van de Spectral Showroom even contact op te nemen of het betreffende Just by Spectral factory outlet model nog beschikbaar is, dit om teleurstellingen te voorkomen. Alle moeite is genomen om de informatie op de website en advertenties zo correct mogelijk weer te geven. Eventuele prijswijzigingen en tekstfouten zijn voorbehouden.

Aangeboden model betreft het meubel excl. accesoires randapparatuur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen per mail op [email protected] of telefonisch op nummer 0341-462200 

Kom vrijblijvend langs om elk showroommodel zelf te beoordelen, factory outlet modellen hebben na aankoop geen omruil mogelijkheid of teruggave van betaling.

Aanbieder
Dealer Spectral B.V. | Spectral Showroom
Telefoonnummer 0341-462200
Adres Nobelstraat 29
Postcode 3846CE
Plaats Harderwijk
Informatie aanvragen