Interieur Paauwe.

De missie van Interieur Pauwe is om haar klanten een interieur te geven dat hun eigen verwachtingen qua comfort, uitstraling en kwaliteit overtreft. 

De 10.000 m2 grote showroom met maar liefst 34 stijlkamers zal u inspireren ongeacht welke woonstijl uw voorkeur heeft. 

Om u een levensecht beeld te geven van hoe uw interieur er uit komt te zien tekenen onze adviseurs uw interieur driedimensionaal in met de computer. Deze digitale 3D-tekenigen vormen een belangrijk deel van het totaaladvies dat u krijgt. 

 

 

Bij interieur Paauwe wodt niets verkocht maar helpen we zoeken!

Helemaal van deze tijd zijn de tv-meubels van het merk Spectral. Ontstaan vanuit persoonlijk ongenoegen en een lust voor oog en oor.

De komst van platte televisies betekende ook de opkomst van soundbars en allerlei randapparatuur dat op die prachtige tv moet worden aangesloten. Een wirwar van kabels was het gevolg.

De oprichters van Spectral bedachten daarom de perfecte oplossing die in enkele woonstijl kan worden gecombineerd. Met de keuze uit verschillende materialen zoals glas, staal en keramiek. Modulair en volledig naar wens samen te stellen.

 

SPECTRAL BY PAAUWE

Wilt u een thuisbioscoop ervaren op een schitterend design tv-meubel? We nodigen u van harte uit. Onze adviseurs geven u graag uitleg over alle mogelijkheden.


Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur
Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur.

Extra koopzondagen kunt u vinden op onze website.

Aangepaste openingstijden:
Indien u niet in de gelegenheid bent ons op de reguliere openingstijden te bezoeken, bent u eventueel -vrijblijvend- welkom op afspraak.

Contactgegevens Interieur Paauwe

Zuidweg 20
4316 LB Zonnemaire

Telefoon: 0111-401318
E-mail: info@interieur-paauwe.nl