EP:Beerepoot Hoorn.

Dé ElectronicaBeleving van Noord-Holland!
De winkels van EP:Beerepoot bieden een zeer compleet assortiment beeld en geluid, witgoed, persoonlijke verzorging, huishoudelijke apparaten, kookgerei en (woon)accessoires van topmerken. Naast een up-to-date assortiment voor een scherpe prijs, krijgt u altijd persoonlijke aandacht, het juiste advies en uitstekende service.

Indien gewenst worden uw aankopen thuisbezorgd én geïnstalleerd door ons professionele montageteam. We heten u graag van harte welkom in onze winkels in Hoorn, Wervershoof, Schagen, Volendam en Bovenkarspel, de koffie staat voor u klaar…

Op zoek naar een mooi wand- of tv-meubel, waar speakers, subwoofers en kabels onzichtbaar worden gemaakt? Kom dan eens langs bij EP:Beerepoot in Hoorn, Volendam, Schagen, Wervershoof of Bovenkarspel en maak kennis met de smart-meubels van Spectral! In de winkel in Hoorn worden de Spectral TV meubels gepresenteerd in de speciaal ingerichte “huiskamers”. De gediplomeerde medewerkers voorzien u graag van een advies!

Spectral heeft in haar prachtige design meubels de techniek geïntegreerd. De subwoofers, speakers, snoeren en kabels zitten allemaal verstopt in het meubel. Met een prachtige woonkamer én een prachtig geluid als resultaat. De Spectral TV meubels kunnen geheel op maat gemaakt worden, zodat deze precies in uw woning past! Voor iedere smaak is er wel een model beschikbaar. Kom eens langs in onze winkelsin Hoorn, Volendam, Schagen, Wervershoof of Bovenkarspel en maak kennis met Spectral!


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Contactgegevens EP:Beerepoot Hoorn

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B
1625 NV HOORN

Telefoon: 0229 - 502 420
E-mail: hoorn@epbeerepoot.nl

Bekijk onze showroommodellen