Contactgegevens:

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B
1625 NV HOORN

Telefoon: 0229 - 502 420
E-mail: hoorn@epbeerepoot.nl

Openingstijden:

M: 11:00 - 18:00 uur
D: 09:30 - 18:00 uur
W: 09:30 - 18:00 uur
D: 09:30 - 21:00 uur
V: 09:30 - 18:00 uur
Z: 09:30 - 17:00 uur
Z: 12:00 - 17:00 uur

• Check voor de meest actuele openingstijden altijd de website

EP:Beerepoot Hoorn.

Dé ElectronicaBeleving van Noord-Holland!
De winkels van EP:Beerepoot bieden een zeer compleet assortiment beeld en geluid, witgoed, persoonlijke verzorging, huishoudelijke apparaten, kookgerei en (woon)accessoires van topmerken. Naast een up-to-date assortiment voor een scherpe prijs, krijg je altijd persoonlijke aandacht, het juiste advies en uitstekende service.

Op zoek naar een mooi wand- of tv-meubel, waar speakers, subwoofers en kabels onzichtbaar worden gemaakt? Kom dan eens langs bij EP:Beerepoot in Hoorn, Volendam, Schagen, Wervershoof of Bovenkarspel en maak kennis met de smart-meubels van Spectral Smart furniture! In de winkel in Hoorn worden de Spectral tv-meubels gepresenteerd in de speciaal ingerichte “huiskamers”. De gediplomeerde medewerkers voorzien je graag van een advies!

Spectral heeft in haar prachtige design tv-meubels de techniek geïntegreerd. De subwoofers, speakers, snoeren en kabels zitten allemaal verstopt in het meubel. Met een prachtige woonkamer én een prachtig geluid als resultaat. De Spectral tv-meubels kunnen geheel op maat gemaakt worden zodat deze precies in jou woning past! Voor iedere smaak is er wel een model beschikbaar. Kom eens langs in onze winkel in Hoorn, Volendam, Schagen, Wervershoof of Bovenkarspel en maak kennis met Spectral Smart furniture!

Dave van der Steen is de Spectral Smart furniture specialist.

 

Modellijnen in de winkel:
air
air
air-lg
air-lg
ameno
ameno
brick
brick
circle
circle
cocoon
cocoon
scala
scala
next
next
wall
wall
tables
tables
Sound demo & smart features:
bra sound
bra sound
vra sound
vra sound
sonos
sonos
smart charge
smart charge
smart light
smart light
 
Just-Mounts
Just-Mounts